Įkraunama...
Įkraunama...

iherb 115

Patarkit kurį DIM verta pirkti?

Atsakyti
QUOTE(ms/fox @ 2016 08 22, 09:32)
Na nepykit už paskaitas, kai Jūs viską žinot, tai ir neįdomu, o tokiom kur nelabai gaudosi kur kas ir kaip, tai ir labai naudingos pamokos mirksiukas.png

Prie kiekvieno papildo iherbe rasite bent 3 labai naudingus, išsamius komentarus su paaiškinimais (iškelti pirmi pagal surinktus laikus, taigi ilgai ieškoti neteks), kurie dar ir grįsti medikų nuomone, rekomendacijomis, nes ten labai populiaru natūropatai, homeopatai ir t.t. Gal daugiau pasitikėkite užsieniečiais ir skaitykite vietoje? mirksiukas.png
Atsakyti
QUOTE(Jolale @ 2016 08 20, 16:16)

Merginos, is kur dabar siustis eterinius aliejus? Is iherb vis pildziau atsargas, bet dabar tik kaikuriuos siuncia. Now foods man labai tiko kiekio ir kainos santykis, bet nebeduoda citrusiniu. Gal kuri turite per daug arba nepatinka? smile30x30.png

Pabandykit kitus, kai kuriuos duoda. Šitą apelsinų turiu ir dabar dar leidžia pirkti, labai natūralus kvapas.

QUOTE(*Kamelija* @ 2016 08 21, 20:21)
o dėl ko šitą vartojate?

Black walnut nuo kirminų naudoja, bet jei gerti nuo kirminų, tai geriau kroeger , platesnis veikimo spektras, - dar sudėtyje yra pelynas, gvazdikėliai
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2016 08 22, 09:51)
Patarkit kurį DIM verta pirkti?

Šitas DIM apsimoka , dviems mėnesiams užtenka, bet tik 8 dieną atsiras.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 08 22, 09:59)
Šitas  DIM apsimoka , dviems mėnesiams užtenka,  bet tik 8 dieną atsiras.

Nelauksim tiek, gal kitą galite pasiūlyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 22 rugpjūčio 2016 - 09:04
QUOTE(Malena @ 2016 08 22, 10:03)

Tos pačios firmos yra po 100 mg, reikia po dvi tabletes tada gerti 120 tablečių ir 60 tablečių
Atsakyti
Prisimenu, kazkas vartoja, gyre Source-Naturals-Wellnes, tai siandienos preke:
http://www.iherb.com...0-Tablets/61564

Gal kuri bandete gydyti vaikams adenoidus be operacijos? Pasidalinkite prasau. Labai noretumem isvengti skalpelio.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 08 22, 09:03)

Paskutinėje savo zinuteje praeitame temos puslapyje idejau indole 3 carbinol linka. Jei.jums svarbu kaina, tai bus tilkrai pigiau nei DIM, kiekis toks pats, 200 mg o jusu skrandyje tai pavirs tuo pačiu DIM. Taip raso užsienio saituose. Ir privalumas tas, kad jis ir pigesnis daug. O kur iherbe parduoda DIM, jis jau buna gatavas. Indole3 carbinol turiu, dar nevartojau, kad parašyčiau atsiliepima nuo saves
Jis mažiau populiarus nei DIM, gal ir delto, kad pastarasis buvo daugiau isreklamuotas. Nors tyrimai buvo daryti su indole 3 carbinol. Nežinau kur tiesa, bet buvau aptikus išsamų straipsnį. DIM man asmeniškai nueme odos perteklini riebuma. To gerojo DIM dabar nera.

p.s
Sveikata, ligos, mityba ir papildu bei vitaminų poveikis tapęs mano domejimosi sritimi. Visada tai buvo įdomu. Čia atsakas i pastaba apie paklodes. Kodel jums tai rūpi. Skaitau uzsienio blogus, man faina, jei galiu kazka parasyti ir pati bandau. Ar kazka tai skaudina, sukelia pavyda, pasaipa? O interakcija su iherb tik pliusas. Ir skatina dar labiau domėtis .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 22 rugpjūčio 2016 - 10:17
Eina pletkas, kad dėl didesnių siuntimo kainų ir registravimo, kalti verkikai ir skubėtojai rašyti, kad negavau negavau aggressive.png Taip ir žinojau, kad taip bus. Jie gi ne labdara, kad vis grąžintų ir grąžintų pinigus, kad ir už vieną siuntinį. Tai dar gerai, kad kelių šalių iš viso nenuėmė ir dar siunčia, nes įtariu, kad tokioje Lietuvoje, Latvijoje, Lenkijoje, Rusijoje, Baltarusijoje buvo labai daug piktnaudžiavimo atvejų rolleyes.png
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 08 22, 14:03)
Eina pletkas, kad dėl didesnių siuntimo kainų ir registravimo, kalti verkikai ir skubėtojai rašyti, kad negavau negavau aggressive.png Taip ir žinojau, kad taip bus. Jie gi ne labdara, kad vis grąžintų ir grąžintų pinigus, kad ir už vieną siuntinį. Tai dar gerai, kad kelių šalių iš viso nenuėmė ir dar siunčia, nes įtariu, kad tokioje Lietuvoje, Latvijoje, Lenkijoje, Rusijoje, Baltarusijoje buvo labai daug piktnaudžiavimo atvejų rolleyes.png

Aš tai net pradėjau ieškoti alternatyvų Europoje, nes nu labai jau aukštos siuntimo išlaidos, nebent tik papildus siųsti. Aš ir aliejus, ir šampūnus, balzamus, riešutų sviestą, kakavas siunčiausi, bet dabar neapsimoka verysad.png Visus siuntinius gavau, buvo atvejis, kai laukiau 2 mėn., bet gavau.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 08 22, 14:13)
Aš tai net pradėjau ieškoti alternatyvų Europoje, nes nu labai jau aukštos siuntimo išlaidos, nebent tik papildus siųsti. Aš ir aliejus, ir šampūnus, balzamus, riešutų sviestą, kakavas siunčiausi, bet dabar neapsimoka  verysad.png Visus siuntinius gavau, buvo atvejis, kai laukiau 2 mėn., bet gavau.

Kad tas pats išeina vistiek, žinokite. Aš bandžiau jau susidėti į krepšį. Jei dedi geresnius papildus, tai jų ir buteliukai tvirtesni tokie. Įsidedi tris ir viskas, siuntimas jau virš 7 dolerių. Žodžiu...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 08 22, 14:16)
Kad tas pats išeina vistiek, žinokite. Aš bandžiau jau susidėti į krepšį. Jei dedi geresnius papildus, tai  jų ir buteliukai tvirtesni tokie. Įsidedi tris ir viskas, siuntimas jau virš 7 dolerių. Žodžiu...

Aha, pastebėjau. Vakar dėliojau magnio papildus tam pačiam krepšely, tai vienas buteliukas - siuntimas 4 su trupučiu lyg, kitos firmos buteliukas - jau apie 7 eur unsure30x30.png
Atsakyti
QUOTE(ms/fox @ 2016 08 22, 09:32)
Na nepykit už paskaitas, kai Jūs viską žinot, tai ir neįdomu, o tokiom kur nelabai gaudosi kur kas ir kaip, tai ir labai naudingos pamokos mirksiukas.png

Iš tikrųjų jūsų tiesa, labai gerai gauti naudingos info, bet Rožės vardo postai bent man neatrodo labai patikimi, dažnai ir neskaitau, vat ivetacom komentarus atidžiai perskaitau ir išsisugau dažną pareklamuotą papildą. Ir Ms. Blondie apie kosmetiką 4u.png .

QUOTE(GammaOrionis @ 2016 08 22, 14:13)
Aš tai net pradėjau ieškoti alternatyvų Europoje, nes nu labai jau aukštos siuntimo išlaidos, nebent tik papildus siųsti. Aš ir aliejus, ir šampūnus, balzamus, riešutų sviestą, kakavas siunčiausi, bet dabar neapsimoka  verysad.png Visus siuntinius gavau, buvo atvejis, kai laukiau 2 mėn., bet gavau.

Tikrai jau virš 100 siuntinių gavau per 4 ar 5 metus, bet nė karto nėra dingę. Visad neregistruotus siųsdavau. Kam iš pažįstamų pareklamavau irgi visad gavo, nors skirtingi paštai. Užtat ir keista skaityt kai kai kurios dažnai negauna. O jei negauna, manau, pašte problemų reikia ieškot.
Kažkada, gal prieš 2 metus, taip pat buvo padarę siuntimą pagal svorį, bet paskui vėl atkeitė. Gal ir dabar taip padarys.
Nekenčiu naujų šypsenėlių cool30x30.png .
Atsakyti