Įkraunama...
Įkraunama...

iherb 115

QUOTE(Monteverte @ 2016 08 29, 21:19)
Rože, atminkite, kad labai dažnai tai kas pigiausia ir nėra geriausia. Jurgitakar labai teisingą pastabą dėl formos jums davė

Forma yra gera ir normali. As pati tokius geriu. Iherbe nepardavineja blogu papildu. Jei jie butu nuodingi, butu uzdrausti. Jus irodykite besimetydami tokiais teiginiais. Nes kita karta vitaminu gamintojai gali ir i teisma paduoti. O atsakai i mano zinutes siame forume labai daznai eina is noro sumenkinti ka as pasiulau, Jugitakar cituodama nueme mano koda ir uzdejo savaji kaip yra ipratusi daryti. Ar tai isvis ji nueme, nes gi gaila. Labai prasau manes daugiau nebecituoti. Jei zaidziam graziai tai zaidziam, taisykles turi buti lygios visiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 29 rugpjūčio 2016 - 21:28
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 08 29, 22:23)
Forma yra gera ir normali. As pati tokius geriu. Iherbe nepardavineja blogu papildu. Jei jie butu nuodingi, butu uzdrausti. Jus irodykite besimetydami tokiais teiginiais. Nes kita karta vitaminu gamintojai gali ir i teisma paduoti.

Nusišnekat. Dar kaip pardavinėja, visur viskas pirmiausia verslu ir pinigais grįsta, o kas jiems?
Va ir nemažai dar tokių įspėjimų yra, jau nekalbant apie kitas kenksmingas medžiagas
http://www.iherb.com...ggie-Caps/31312

California Proposition 65 Warning: Warning. This product contains chemicals known to the State of California to cause birth defects or other reproductive harm.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 08 29, 21:23)
Jugitakar cituodama nueme mano koda ir uzdejo savaji kaip yra ipratusi daryti. Ar tai isvis ji nueme, nes gi gaila. Labai prasau manes daugiau nebecituoti. Jei zaidziam graziai tai zaidziam, taisykles turi buti lygios visiems.

pries kazka panasaus rasydama pasiziurekite atidziau.. dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 29 rugpjūčio 2016 - 21:37
na uzteks, o tai man atsibodo skaityt tiek puslapiu tauzyjimus :D
prasom prie temos :D man reikia vyrui tabletku, kad nervukus pataisyt, o tai vaiksto visas persirupines :) prasom parekomenduot
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 08 29, 21:52)
man reikia vyrui tabletku, kad nervukus pataisyt, o tai vaiksto visas persirupines smile.gif prasom parekomenduot

Įmečiau puslapiu atgal
Atsakyti
Joo merginos gal jus nebesapaliokit, o uzsipirkit is iHerb'o kokiu uspakajoncu ir nebepulkit viena kitos. Gal zoles paziaumokit, ar mesgali sukramtykit (kam ko reikia) ir bus ramiau 4u.gif Lygiai kaip nera vienos teisingos religijos, vienos teisingos politikos ir t.t. lygiai taip pat nera vienos teisingos mitybos, ir nereikia cia itikinet vienai kitos...
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 08 29, 21:32)

Kaip Natracare įklotai? Ar gerai prilimpa? Verti dėmesio?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 08 29, 22:52)
prasom prie temos :D man reikia vyrui tabletku, kad nervukus pataisyt, o tai vaiksto visas persirupines :) prasom parekomenduot

O gal... hormonai? Ar šiaip stresai gyvenime?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 08 29, 21:52)

Pabandykite pradziai glicina, tai amino rugstis, kuria reguliuoja simpatika ir parasimpatika, mazina nervinguma, o veliau jau galima ir papildyti kazkom nervu sistema, jei reikes.
http://www.iherb.com...der-100-g/14817

http://sveikatosmena...0/glicinas.html
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2016 08 30, 07:40)
Kaip Natracare įklotai? Ar gerai prilimpa? Verti dėmesio?

man jie labai, jau kelerius metus tik juos naudoju pries prasidedant mm ir besibaigiant, nepralaidus, nealergizuoja, pakankamai gerai prilimpa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 08 29, 20:48)

O jis kuo nors geresnis gersnis uz dvigubai pigesni My Webpage
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nu prisijuokavom vakar ir gana. Tegyvuoja draugystė! biggrin.gif
Viena akim maciau vakar buvo kazkuri ikelusi kad pau d'arco pigiau, neberandu siandien as jos pigiau. Nebera???
Atsakyti