QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 08 29, 14:57)
As visada sakiau, kad kiekvienas pasirenka pagal save, o kaip is tikruju geriausia, niekas nepasakys. Ne tik nuo mesos valgymo/nevalgymo zmogaus sveikata priklauso. Zinau tiek mesedziu, tiek peskanu, tiek visisku veganu, kurie yra visiskai sveiki ir tokiu pat, kurie ligu pilni. Juk kiekvieno organizmas ir genetika individuali. O reikiamas medziagas gaut lengviau is platesnes produktu grupes nei kazko atsisakius, nes tada jau reikia labiau ziuret ir derint ka is ko gauni. Gerai, jei zmones ta daro, b
et daug tokiu, kurie nesupranta mitybos ir tada dar maziau visko gauna ir taip gadinasi sveikata labiau nei mesa suvalgydami. Na o kad kazkas valgydamas ar nevalgydamas mesa isgyveno iki 100 metu saunu, bet mes niekad nesuzinotume kaip tas zmogus butu gyvenes, jei maitintusi priesingai.
Bet juk ir tikimasi diskusijoje (ypač iherb temoje, o ne kokiame nors bonelt forumiuke vaikams) sulaukti protingai mąstančių žmonių, kurie nori, mokosi, moka, mokės derinti maistą
Papildyta:
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 08 29, 15:07)
Pritariu.
Dar kazkuri cia sake, kad visa seima 1 kraujo grupe turi, ir yra mesedziai, ta irgi esu pastebejusi, kad zmones turintys 1 kraujo grupe yra gryni mesedziai.
Mano yra III, as galeciau gyventi be mesos, bet ziema man pritruksta fantazijos su maistu. O vasara valgom jos labai mažai, bet jei skaniai man pakvimpa šašlykai, aš juos valgau.
Bet kaip mano vyras sake, po paskutinio kruvinojo musu ispuolio vistideje - reiktu kiekvienam mesedziui duoti paciam sita veiksma atlikti "nuo iki" tada zenkliai sumazetu mesedziu.
As mesede, bet po sio proceso, man menesi nesinori ziureti i mesa.
Aš irgi manau, kad kraujo grupės lemia bent kažkiek. Ne veltui juk jos skirtingos. Mano II