Įkraunama...
Įkraunama...

iherb 115

QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 08 29, 14:03)
Va ka pastebejau, kad visokie vegetarai, veganai ir pan labai daznai megsta kist savo gyvensena per prievarta kaip tik viena tinkama gyvenimo modeli.

drinks_cheers.gif Prie tų piktųjų dar ir besimaitinančius pagal Paleo priskirčiau lotuliukas.gif Esu susidūrus. Aš nesiginčiju dėl to, kad tai, kaip aš valgau nėra gerai. Niekada. Nu bet nenoriu aš tos arbatos su sviestu gert ar pusžalės mėsos graužt. Bet irgi nesakau, kad tai blogai- jums tinka, jūs valgykit, iš kur tas noras atverst kitus į savo tikėjimą???
Atsakyti
As visada sakiau, kad kiekvienas pasirenka pagal save, o kaip is tikruju geriausia, niekas nepasakys. Ne tik nuo mesos valgymo/nevalgymo zmogaus sveikata priklauso. Zinau tiek mesedziu, tiek peskanu, tiek visisku veganu, kurie yra visiskai sveiki ir tokiu pat, kurie ligu pilni. Juk kiekvieno organizmas ir genetika individuali. O reikiamas medziagas gaut lengviau is platesnes produktu grupes nei kazko atsisakius, nes tada jau reikia labiau ziuret ir derint ka is ko gauni. Gerai, jei zmones ta daro, bet daug tokiu, kurie nesupranta mitybos ir tada dar maziau visko gauna ir taip gadinasi sveikata labiau nei mesa suvalgydami. Na o kad kazkas valgydamas ar nevalgydamas mesa isgyveno iki 100 metu saunu, bet mes niekad nesuzinotume kaip tas zmogus butu gyvenes, jei maitintusi priesingai.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 08 29, 14:57)

Pritariu.
Dar kazkuri cia sake, kad visa seima 1 kraujo grupe turi, ir yra mesedziai, ta irgi esu pastebejusi, kad zmones turintys 1 kraujo grupe yra gryni mesedziai.
Mano yra III, as galeciau gyventi be mesos, bet ziema man pritruksta fantazijos su maistu. O vasara valgom jos labai mažai, bet jei skaniai man pakvimpa šašlykai, aš juos valgau.

Bet kaip mano vyras sake, po paskutinio kruvinojo musu ispuolio vistideje - reiktu kiekvienam mesedziui duoti paciam sita veiksma atlikti "nuo iki" tada zenkliai sumazetu mesedziu.
As mesede, bet po sio proceso, man menesi nesinori ziureti i mesa.
Pasakykit mėsėdės - galėtumėt pasigauti triusiuka, parsiuka ar visciuka, nuknakint ir pasiruost mesyte valgymui? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 29 rugpjūčio 2016 - 14:22
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 08 29, 14:57)
As visada sakiau, kad kiekvienas pasirenka pagal save, o kaip is tikruju geriausia, niekas nepasakys. Ne tik nuo mesos valgymo/nevalgymo zmogaus sveikata priklauso. Zinau tiek mesedziu, tiek peskanu, tiek visisku veganu, kurie yra visiskai sveiki ir tokiu pat, kurie ligu pilni. Juk kiekvieno organizmas ir genetika individuali. O reikiamas medziagas gaut lengviau is platesnes produktu grupes nei kazko atsisakius, nes tada jau reikia labiau ziuret ir derint ka is ko gauni. Gerai, jei zmones ta daro, bet daug tokiu, kurie nesupranta mitybos ir tada dar maziau visko gauna ir taip gadinasi sveikata labiau nei mesa suvalgydami. Na o kad kazkas valgydamas ar nevalgydamas mesa isgyveno iki 100 metu saunu, bet mes niekad nesuzinotume kaip tas zmogus butu gyvenes, jei maitintusi priesingai.

Bet juk ir tikimasi diskusijoje (ypač iherb temoje, o ne kokiame nors bonelt forumiuke vaikams) sulaukti protingai mąstančių žmonių, kurie nori, mokosi, moka, mokės derinti maistą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 08 29, 15:07)
Pritariu.
Dar kazkuri cia sake, kad visa seima 1 kraujo grupe turi, ir yra mesedziai, ta irgi esu pastebejusi, kad zmones turintys 1 kraujo grupe yra gryni mesedziai.
Mano yra III, as galeciau gyventi be mesos, bet ziema man pritruksta fantazijos su maistu. O vasara valgom jos labai mažai, bet jei skaniai man pakvimpa šašlykai, aš juos valgau.

Bet kaip mano vyras sake, po paskutinio kruvinojo musu ispuolio vistideje  - reiktu kiekvienam mesedziui duoti paciam sita veiksma atlikti "nuo iki" tada zenkliai sumazetu mesedziu.
As mesede, bet po sio proceso, man menesi nesinori ziureti i mesa.

Aš irgi manau, kad kraujo grupės lemia bent kažkiek. Ne veltui juk jos skirtingos. Mano II wub.gif thumbup.gif yahoo.gif
Atsakyti
Pritariu.

Aš sakiau. Ir manęs jokie baisumai su vištom jūsų vištydėj neatbaidytų nuo vištienos valgymo. Niam niam vištos krūtinėlė skaniai pataisyta. Vištos tam ir auginamos, kad jas valgyti ax.gif . Kaip ir kiti gyvūnėliai, kad ir triušis savo nekaltom akytėm. Užmušt negalėčiau, bet gi tie kurie juos pjauna juos irgi valgo.
Atsakyti
Pasakykit mėsėdės - galėtumėt pasigauti triusiuka, parsiuka ar visciuka, nuknakint ir pasiruost mesyte valgymui?  biggrin.gif

Kol neturėjau vyro, tą ir dariau (aišku, kiaulių neskerdžiau, nes tiek jėgos neturiu), dabar su malonumu perleidau šį darbą jam, nors nupešt ir mėsą sutvarkyt tenka man. Nesakau, kad neskauda širdies, nesakau, kad dariau ir darau tai su malonumu, bet yra kaip yra. Yra žmonių, kurie kiaušinius vadina vištų menstruacijom ir tikisi, kad man pasidarys nuo to bloga juos bevalgant biggrin.gif Nepasidaro... Kaip ir geriant pieną- skanu, patinka, o ir ožkai kaži ar skauda nuo to (apie gyvūnų išnaudojimą nereikia tik, viską žinau).
Atsakyti
Bet vat vistiek zmonija zengia i prieki siuo klausimu. Anksciau ir vaikai kaime, dalyvaudavo kiaules pjovime kaip savaime suprantamame procese. Leistumete dabar savo vaikui dalyvauti sioje proceduroje? Vat dabar jau pazengeme - uzmust negaleciau, bet valgyti skanu. tikiu ateis ta aukstesnio samoningumo diena kai tas vaizdas galvoje- kaip ta mesa atkeliauja pas mus ant stalo - atbaidys ir nuo valgymo.
Taip valgydavo laukiniai zmones mesa, nes neturejo ka valgyti, tai buvo gyvybes klausimas, ir tai daug mirdavo is bado. Bet mes gi evoliucionave, nebe laukiniai,ir dabar mes nebadaudami galime buti ir be mesos. Mesedziai gyvunai eda ir vienas kitą, ir laukiniai zmones esdavo vienas kitą, bet gi pazengem i prieki, kam esti vieniem kitus, jei pakanka maisto. tai jau ateina ta diena kada ateis tas samoningumas kad nebera reikalo ir kitu gyviu esti, nes yra maisto pakankamai ir be to smurto.
Mano anyta irgi kaimo zmogus ir nesupranta ko cia gaileti tu gyvunu, jie gi mesai auginami. Parsinese vyro dukterecia triusiuka, per vasara pasidziauge, isvaziavo, paliko mociutei priziureti, mociute nuknakino ta triusi, ir paskambino anukei pasigirti "papjoviau tavo triusi, sudejau i saldikli, kai atvaziuosi pagaminsiu, galesi veztis valgyti" Anuke nesikalbejo su mociute kelis menesius (neskaitant to kad bliove kelias dienas), bet mociute nesuprato ka negerai padare lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 29 rugpjūčio 2016 - 14:53
Mėsinės vištos ar kiti gyvūnai mėsai ir auginami, jei nebūtų taip, tai jie nė šio svieto nebūtų išvydę biggrin.gif .
O jūsų šuniukai ar kačiukai gal jau irgi evoliucionavosi? Gi namuose dažnai vietoj vaikų auginami. Galėtų irgi be mėsytės gyvent, bet gi žudot juos, kad pamaitint augintinį biggrin.gif
Atsakyti
Na mergikes zinoves, reikalinga jusu nuomone.. Regejimas "seda", reikia gal sakau papildu pagerti siuos issirinkau, reikalinga gerai ismananciuju nuomone(pridetinius ingredientus matau) 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif arba alternatyva pasiulykite! Is anksto dekoju!! rolleyes.gif
tik neklausinekite ar mesa valgau... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 29 rugpjūčio 2016 - 16:20
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 08 29, 17:16)
Na mergikes zinoves, reikalinga jusu nuomone.. Regejimas "seda", reikia gal sakau papildu pagerti  siuos issirinkau, reikalinga gerai ismananciuju nuomone  4u.gif  4u.gif  mirksiukas.gif arba alternatyva pasiulykite! Is anksto dekoju!!  rolleyes.gif
tik neklausinekite ar mesa valgau... biggrin.gif  biggrin.gif

Kaip už tokią kainą, nepirkčiau su tiek tokių ingredientų schmoll.gif
Other Ingredients
Cellulose, modified cellulose, modified cellulose gum, stearic acid, silica, titanium dioxide color, wax (coating)
Tikrai rasite ir kitą švaresnį kompleksiuką ir nemanau, kad nebus naudingas. Bus.
O mėsos nevalgykit, akyse prašviesės biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 08 29, 16:20)
Kaip už tokią kainą, nepirkčiau su tiek tokių ingredientų schmoll.gif
Other Ingredients
Cellulose, modified cellulose, modified cellulose gum, stearic acid, silica, titanium dioxide color, wax (coating)
Tikrai rasite ir kitą švaresnį kompleksiuką ir nemanau, kad nebus naudingas. Bus.
O mėsos nevalgykit, akyse prašviesės biggrin.gif  mirksiukas.gif

mirksiukas.gif biggrin.gif ot gi, taip ilgai ieskojau, kaina tikrai nezema, kazkaip neradau geresnes sudeties komplekso, gal galite ka pasiulyti?...
o del mesos... kadangi man labai patinka jusu siulomi svarus papildai, tai geriau savo nuomone si karta pasiliksiu sau.. mirksiukas.gif dekui jei netingesit paieskot!
Atsakyti
Butent regejimui galima kazka is siu riebaluose tirpiu vitaminų. Nesu gydytoja, ta verciau tartis su savo gydytoju arba vaistininku. Vitaminas A vaidina svarbia role regejime, taciau turite zinoti, kad jo vartojimas mazina vitamino D isisavinima. Del to pasiuliau sia kombinacija. Zinote ta jausma, kai nueini i kino teatra ir akys salej sunkiai pripranta prie tamsos? Netgi yra tokia liga vistakumas, del vitamino A trukumo vystosi. Jei jusu klausimas rimtas, pagalvokite apie tai. Nevenkite riebios mesos, nueikite i miska pavalgyti melyniu. Sie vitaminai svarbus imunitetui apskritai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 29 rugpjūčio 2016 - 16:46