Įkraunama...
Įkraunama...

iherb 115

O gal galit pakomentuot kaip jum magnio citrato ar kitos geresnes formos (magnesium bisglycinate)
miltukais tirpumas? Nes iki šiol naudoju bio magnesium(gadotbiochemicals) čia lietuvoj pirktą bet pradeda nebepatikt, labai nemažai lieka ant dugno netirpių miltelių...ir jie tokie kaip kreida fui..sakau gal iš iherb geresni, tirpesni?
Atsakyti
QUOTE(Strazdane @ 2016 08 13, 09:41)
O gal galit pakomentuot kaip jum magnio citrato ar kitos geresnes formos (magnesium bisglycinate)
miltukais tirpumas? Nes iki šiol naudoju bio magnesium(gadotbiochemicals) čia lietuvoj pirktą bet pradeda nebepatikt, labai nemažai lieka ant dugno netirpių miltelių...ir jie tokie kaip kreida fui..sakau gal iš iherb geresni, tirpesni?

Naudoju citrata is iherb. Man atrodo jis net mažiau tirpus nei lietuviškas, magnesium diasporal. Kitu nebandziau dar. Bet skaičiau, kad tai nieko blogo. Taip skonis kaip rugscios kreidos. Na toks ir yra magnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 13 rugpjūčio 2016 - 10:58
Sveikos brangiosios. kaip suprantu muitine man del tu rewards mokesti uzdejo?

Order Totals:
Subtotal €22.32
Shipping €3.66
Tax €0.00
Reward (€1.13)
Order Total €24.85

Ar bandete kas nors neatsiimti siuntos, kad ja grazintu atgal i Iherb ir atsiimti pinigus is iherbo?
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2016 08 13, 11:20)
Sveikos brangiosios. kaip suprantu muitine man del tu rewards mokesti uzdejo?

Order Totals:
Subtotal €22.32
Shipping €3.66
Tax €0.00
Reward (€1.13)
Order Total €24.85

Ar bandete kas nors neatsiimti siuntos, kad ja grazintu atgal i Iherb ir atsiimti pinigus is iherbo?

Man yra teke sumokėti muitinei wink.png is klaidu mokaisi. Jokiu budu subtotal negali virsyti 22 euru. Cia buvo merginu, kurios taip dare. Siunta gris atgal. Iherbas jums grazins pinigus, isskyrus siuntimo kaina. Bent jau turetu wink.png
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 08 13, 14:10)
Man yra teke sumokėti muitinei wink.png is klaidu mokaisi. Jokiu budu subtotal negali virsyti 22 euru. Cia buvo merginu, kurios taip dare. Siunta gris atgal. Iherbas jums grazins pinigus, isskyrus siuntimo kaina. Bent jau turetu wink.png

Na va kazkaip miegodama uzsakinejau tai nesuziurejau. net nustebau kaip cia gavosi nes visad suziuriu smile30x30.png Tai jauciu siusiu atgal. Tie 3 Eur dzin palyginus kur cia 15 reikes moketi. Dekui labai uz info.

Dabar galvoju jei pafotoshopinti pries siunciant muitinei saskaita kita karta ir vietoj rewars koki Loyalty discount parasyti. Gal praeitu biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2016 08 13, 18:43)
Na va kazkaip miegodama uzsakinejau tai nesuziurejau. net nustebau kaip cia gavosi nes visad suziuriu smile30x30.png Tai jauciu siusiu atgal. Tie 3 Eur dzin palyginus kur cia 15 reikes moketi. Dekui labai uz info.

Dabar galvoju jei pafotoshopinti pries siunciant  muitinei saskaita kita karta ir vietoj rewars koki Loyalty discount parasyti. Gal praeitu biggrin30x30.png

Manau jie ta parduotuve kiaurai zino, o dok klastojimas nusikaltimas. Man yra karta praeje kai buvo tikrai virs 22 euru. Bet tada atkakliai ir ilgai neatstojau, aiskinau kas tie rewards, kad tai nuolaida. Jiems nusibodo su manim turbut. Ir praleido. Pabandykit.
Atsakyti
Gavau 07-28 dienos siuntinuką už siuntimą sumokėjau tik 3,68 Eur. Dabar nebeliko tokios prabangos unsure30x30.png
iš užsakyto, labai patiko method valyklis wub30x30.png jis didžiulis
ir įdėjo 2 cm matuoklius vienodus smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 08 12, 14:53)
O raudonėlio (oregano) aliejus lašeliais ir kvapas ir skonis siaubingi, bandysiu su juo vieną kojos  nagą išgydyti, nes kažkas panšaus į grybelį.

Jis gydo grybelį?
Atsakyti
Sveikos smile30x30.png Turiu kelias prekes, gal kažkieno mylimos ir labai norimos 4u.png
user posted imageuser posted image

O mane muitinė labai suerzino... Sustabdė mano siuntinį, pateiktoje foto uždengta baltais lapais viskas, išskyrus iHerb adresą, kadangi laukiu dviejų siuntinių, nežinau, kuris tupi pas juos. Papildomai daro problemas, seniausiai būčiau supildžius deklaraciją sad.png
Atsakyti
Jau siuntimo kaina unsure30x30.png Belieka tik vitaminus siustis rolleyes.png
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 08 13, 23:13)
Jis gydo grybelį?

Skaiciau kad gydo, jis labai daug virusu ir bakteriju uzmusa. Jei i vidu nuo candida, tai geriau kapsulem del ypatingo skonio pirkt.
Atsakyti
Sveikos, noriu užsisakyti vitaminų, kad pastiprint nervus smile30x30.png, gal tokius imti ar galit gal dar ką rekomenduoti

vitaminai

pradėjau gert magnį po Rožės vardas paskaitėlės (ačiū) tokį smile30x30.png

Magnis
Atsakyti