Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(Puma45 @ 2016 10 09, 21:54)
Ramce, kodel rašai hiper? Skydliaukes nebeturiu,cia suprantu man tiroksino per daug skyre blink.gif .

Kito termino nera - yra skydliauke ar ne. Kai mano tyrimai buvo blogi- rase sunki hipotireoze.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 10 09, 21:09)
Kito termino nera - yra skydliauke ar ne. Kai mano tyrimai buvo blogi- rase sunki hipotireoze.

Na hipotiroze kai truksta, o hipertiroze kai per daug.Tai nieko ir nebesuprantu, man yra hipotiroze, o tth tipo rodo hiper unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2016 10 09, 21:43)
Na hipotiroze kai truksta, o hipertiroze kai per daug.Tai nieko ir nebesuprantu, man yra hipotiroze, o tth tipo rodo hiper unsure.gif ?

Rodo ne hiper, rodo perdozavimą ;) Sumažinus dozę, rezultatai turėtų greitai pasikeisti.
Atsakyti
Kaip pavadinsi, taip nepagadinsi, hiper as vadinu vaistu perdozavima, nepaisant to ar yra skydliauke, ar ne. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kada reiketu darytis pakartotini tyrima?
Atsakyti
Manau po mėnesio galima.
Atsakyti
Sveikos, kaip sveikatos? 4u.gif

Mano tai prasta, vis neisbrendu is persalimo ligu....

siandien knygyne netycia perskaiciau naujoje louise hay knygoje apie sitos ligos musu dvasines priezastis, labai idomu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 13 spalio 2016 - 22:51
Mano tai gera. Peršalimo ligomis visai beveik nesergu, na labai retai. Bet aš grūdinuosi.

Atsakyti
Sveikos.Artimu laiku darysiu kraujo tyrimus ir skydliaukės echoskopiją ir su visų tyrimų rezultatais važiuosiu pas endokrinologę.Kažin ar paliks tą pačią vaistų dozę? unsure.gif Dabar geriu 75 mg tiroksino.
Atsakyti
Sveikos! Seniai besilankiau. Maskatukas, uzuojauta del seima uzklupusiu bedu.
As pati visai neblogai laikausi. Pries menesi buvo prasideje raumenu spazmai, tai as savavaliskai pradejau vartoti magnio papildus. Kadangi vieno magnio neradau, nusipirkau magnis+kalcis+vitaminas D. Tai zinokit sitas papildas + dieta labai man atstate energija ir optimizma.
Atsakyti
QUOTE(Lybera @ 2016 10 05, 16:36)
Ar Lietuvoje tiroksinas parduodamas be recepto?Ar kompensuojamas?Man šie klausimai labai aktualūs, nes planuoju grįžti gyventi į Lietuvą.

Lietuvoje parduodamas be recepto. Tačiau jis kompensuojamas, na ne 100% , bet ... Tačiau jis nėra brangus, dažniausiai perku be recepto.
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2016 10 16, 20:31)
Sveikos! Seniai besilankiau. Maskatukas, uzuojauta del seima uzklupusiu bedu.
As pati visai neblogai laikausi. Pries menesi buvo prasideje raumenu spazmai, tai as savavaliskai pradejau vartoti magnio papildus. Kadangi vieno magnio neradau, nusipirkau magnis+kalcis+vitaminas D. Tai zinokit sitas papildas + dieta labai man atstate energija ir optimizma.

Aciu. smile.gif
Atsakyti