Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

Sveikos merginos 4u.gif . Skydliauke pastoviai tikrinuosi,kai pradeda slinkti plaukai, visada budavo nedideli nukrypimai, bet paskui vel viskas stodavo i savas vezias. Na, o dabartiniu momentu savijauta tikrai nekokia buvo, slinko plaukai kuokstais, nervai istisai, nuotaika verksminga, liudna, svoris nei is sio nei is to pakilo ant 3 kg. staigiai, nors begioju krosa ir nemazai, mieguissta, taigi pasidariau vel skydliaukes tyrimus, rezultatai tokie ;

TTH-6,471 norme 0,550-4,780
FT4- 15,2 norma 11,50-22,70
ft3 5,1 norma 3,5-6,5
anti-TPO <37, norma <60

Sakykit, ant kiek rimta cia ta mano situacija, talona pas endokrinologa gavau tik po 1,5 men. Aciu, mergaites smile.gif
Atsakyti
Ar gali del mazo tth padideti apetitas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2016 10 21, 19:12)
Ar gali del mazo tth padideti apetitas? blink.gif

Gali. Draugei prie hiper apetitas liko tas pats, o svoris auga. Vartoja metizoli. As jau kai kada nebeieskau priezasciu, tyrimai normalus ir gerai.
Atsakyti
QUOTE(koneliux @ 2016 10 20, 13:21)
Sveikos merginos 4u.gif . Skydliauke pastoviai tikrinuosi,kai pradeda slinkti plaukai, visada budavo nedideli nukrypimai, bet paskui vel viskas stodavo i savas vezias. Na, o dabartiniu momentu savijauta tikrai nekokia buvo, slinko plaukai kuokstais, nervai istisai, nuotaika verksminga, liudna, svoris nei is sio nei is to pakilo ant 3 kg. staigiai, nors begioju krosa ir nemazai, mieguissta, taigi pasidariau vel skydliaukes tyrimus, rezultatai tokie ;

ft3 5,1 norma 3,5-6,5
anti-TPO <37, norma <60

Sakykit, ant kiek rimta cia ta mano situacija, talona pas endokrinologa gavau tik po 1,5 men. Aciu, mergaites smile.gif

Sveikute 4u.gif tth blogi tyrimai, negali laukt pusantro men.......... turi arba pati pasididint tiroksino arba eiti pas endokrinologa be talono ar mokamai, kaip iseina, bet skubiai mirksiukas.gif nelauk

as net su tth 3 jauciuos klaikiai, todel siuo metu siekiu kuo mazesnio, butu geriausia pasiekt 1-2 tth
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 22 spalio 2016 - 09:39
Na su tokiu TTH tikrai galima laukti, moterys ir su 20, ir su 50 TTH dar gyvena.

Kaip suprantu vaistu negeriat, tai savavaliskai ir nepradekit. 4u.gif
Atsakyti
o ko laukti jei yra bloga savijauta? Geriau nelaukti. Zmones labai skirtingai reaguoja i tth svyravimus, taip as su tth 8 nepavilkau koju, o pasirodo kita su 20 net nieko nejaucia apart plauku slinkimo kokio....ir to turbut logiskai net neina paaiskint unsure.gif
galbut cia su mano sveikata kazkas negerai kad as taip ypatingai stipriai ir jautriai jauciu ttth pakilimus unsure.gif

turiu klausimeli toms, kas turi bedu su skrandziu ir geria vaistus nuo refliukso 4u.gif tai man prirase gerti ryte pries valgi, o as ryte pries valgi gi geriu tiroksina unsure.gif tai nezinau kaip cia dabar butu geriausia padaryti ir ar jie nesipjauna? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 22 spalio 2016 - 10:01
QUOTE(Lucero @ 2016 10 22, 10:56)
o ko laukti jei yra bloga savijauta? Geriau nelaukti. Zmones labai skirtingai reaguoja i tth svyravimus, taip as su tth 8 nepavilkau koju, o pasirodo kita su 20 net nieko nejaucia apart plauku slinkimo kokio....ir to turbut logiskai net neina paaiskint unsure.gif
galbut cia su mano sveikata kazkas negerai kad as taip ypatingai stipriai ir jautriai jauciu ttth pakilimus unsure.gif
turiu klausimeli toms, kas turi bedu su skrandziu ir geria vaistus nuo refliukso 4u.gif  tai man prirase gerti ryte pries valgi, o as ryte pries valgi gi geriu tiroksina unsure.gif  tai nezinau kaip cia dabar butu geriausia padaryti ir ar jie nesipjauna? unsure.gif

As jau 3 metai geriu taip- valgau, geriu kitus vaistus, laukiu val ir geriu tiroksina.
Papildyta:
QUOTE(koneliux @ 2016 10 20, 13:21)

ft3 5,1 norma 3,5-6,5
anti-TPO <37, norma <60

Pas jus tik nezymus nukrypimas nuo normos. Laukite vizito, echoskopija tegul dar padaro. Jei galite sau leisti viska privaciai- tada galite nors ir ryt. Jau teks jums lankytis pastoviai pas gyd. Tai privaciai daug kainuos.
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 10 22, 11:49)
Na su tokiu TTH tikrai galima laukti, moterys ir su 20, ir su 50 TTH dar gyvena.

Kaip suprantu vaistu negeriat, tai savavaliskai ir nepradekit. 4u.gif

Vaistuku niekada negeriau, man kazkaip pirma karta taip, bet si kart pajutau.
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2016 10 22, 14:17)
As jau 3 metai geriu taip- valgau, geriu kitus vaistus, laukiu val ir geriu tiroksina.
Papildyta:

Pas jus tik nezymus nukrypimas nuo normos. Laukite vizito, echoskopija tegul dar padaro. Jei galite sau leisti viska privaciai- tada galite nors ir ryt. Jau teks jums lankytis pastoviai pas gyd. Tai privaciai daug kainuos.

Bandysiu eit pirmadieni i privatu, paskui valdiska susirasiu, nes kainos tai kandziojasi labai.
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2016 10 22, 09:56)
turiu klausimeli toms, kas turi bedu su skrandziu ir geria vaistus nuo refliukso 4u.gif  tai man prirase gerti ryte pries valgi, o as ryte pries valgi gi geriu tiroksina unsure.gif  tai nezinau kaip cia dabar butu geriausia padaryti ir ar jie nesipjauna? unsure.gif

Aš tai pirmiausia geriau tiroksina, po 15 min. nolpaza ir po 15 min. pusryciaudavau.O kartais po pusryciu praejus 1val..Bet kol nepradejau gert raminamuju tol nelabai padejo, reikejo ilgokai pasikankint kol praejo.Daugelis cia esanciu merginu skundziasi refliukso pozymiais.
Atsakyti
Na va buvau pas endokrinologa, padare echoskopija, sako skydliauke pazeista, susitraukusi,maza, tamsi, zodziu israse tiroksina po 25 gerti. Bet sake kavos dvi valandas po tiroksino negalesiu gerti, o kaip pradet ryta be jos biggrin.gif. Nuteike, jog visam gyvenimui man reiks ta hormona gert, bet, svarbiausia, kad pasijusciau geriau, kazkaip liudna nuotaika siandien. Na, bet nosi i virsu, svarbu laiku atrado
Atsakyti
QUOTE(koneliux @ 2016 10 24, 13:11)
Na va buvau pas endokrinologa, padare echoskopija, sako skydliauke pazeista, susitraukusi,maza,  tamsi, zodziu israse tiroksina po 25 gerti. Bet sake kavos dvi valandas po tiroksino negalesiu gerti, o kaip pradet ryta be jos biggrin.gif. Nuteike, jog visam gyvenimui man reiks ta hormona gert, bet, svarbiausia, kad pasijusciau geriau, kazkaip liudna nuotaika siandien. Na, bet nosi i virsu, svarbu laiku atrado

Uztenka 1 val. As pusryciauju, geriu kava, isgeriu kitus vaistus ir po val geriu tiroksina, tyrimai geri. Skydliauke pasalinta visa.
Atsakyti
QUOTE(koneliux @ 2016 10 24, 13:11)
Na va buvau pas endokrinologa, padare echoskopija, sako skydliauke pazeista, susitraukusi,maza,  tamsi, zodziu israse tiroksina po 25 gerti. Bet sake kavos dvi valandas po tiroksino negalesiu gerti, o kaip pradet ryta be jos biggrin.gif. Nuteike, jog visam gyvenimui man reiks ta hormona gert, bet, svarbiausia, kad pasijusciau geriau, kazkaip liudna nuotaika siandien. Na, bet nosi i virsu, svarbu laiku atrado

nesuprantu, del ko ji pazeista, jei antikuniu praktiskai nera? kaip jums aiskino?
Atsakyti