QUOTE(Lucero @ 2016 10 22, 10:56)
o ko laukti jei yra bloga savijauta? Geriau nelaukti. Zmones labai skirtingai reaguoja i tth svyravimus, taip as su tth 8 nepavilkau koju, o pasirodo kita su 20 net nieko nejaucia apart plauku slinkimo kokio....ir to turbut logiskai net neina paaiskint
galbut cia su mano sveikata kazkas negerai kad as taip ypatingai stipriai ir jautriai jauciu ttth pakilimus

turiu klausimeli toms, kas turi bedu su skrandziu ir geria vaistus nuo refliukso

tai man prirase gerti ryte pries valgi, o as ryte pries valgi gi geriu tiroksina

tai nezinau kaip cia dabar butu geriausia padaryti ir ar jie nesipjauna?
As jau 3 metai geriu taip- valgau, geriu kitus vaistus, laukiu val ir geriu tiroksina.
Papildyta:
QUOTE(koneliux @ 2016 10 20, 13:21)
Sveikos merginos

. Skydliauke pastoviai tikrinuosi,kai pradeda slinkti plaukai, visada budavo nedideli nukrypimai, bet paskui vel viskas stodavo i savas vezias. Na, o dabartiniu momentu savijauta tikrai nekokia buvo, slinko plaukai kuokstais, nervai istisai, nuotaika verksminga, liudna, svoris nei is sio nei is to pakilo ant 3 kg. staigiai, nors begioju krosa ir nemazai, mieguissta, taigi pasidariau vel skydliaukes tyrimus, rezultatai tokie ;
TTH-6,471 norme 0,550-4,780
FT4- 15,2 norma 11,50-22,70
ft3 5,1 norma 3,5-6,5
anti-TPO <37, norma <60
Sakykit, ant kiek rimta cia ta mano situacija, talona pas endokrinologa gavau tik po 1,5 men. Aciu, mergaites
Pas jus tik nezymus nukrypimas nuo normos. Laukite vizito, echoskopija tegul dar padaro. Jei galite sau leisti viska privaciai- tada galite nors ir ryt. Jau teks jums lankytis pastoviai pas gyd. Tai privaciai daug kainuos.