Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

Maniskiui geriant 50, TTH buvo arti virsutines ribos, pasididino dabar iki 75.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 11 06, 17:53)
O kaip jūsų savijauta su tokiu tth? Šiaip nedidelė dozė vis tiek smile.gif

Savijauta kaip ir nebloga. Tik sirdis paskutiniu metu linkusi pasimakaluoti. Ir, kaip ir Lucero, nepakeliu karscio ir saulekaitos, instinktyviai ieskau pavesio.
Atsakyti
Nuo paciento svorio nepriklauso tiroksino dozė. na nesu aš apkūni tikrai ūgis 174, o sveriu apie 62-63, ir geriu iki 150 Tiroksino. mažiausia dozė būna vasarą kai kas antrą dieną geriu 100 ir 125. Dabar žiemos periodu geriu kas antrą dieną 125 ir 150. Gali būti kad gersiu tik 150.
Atsakyti
mano ugis 163, svoris 56. Geriu 75/100. TTH buna apie 1.
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 11 07, 11:14)
mano ugis 163, svoris 56. Geriu 75/100. TTH buna apie 1.

Merginos. Nuo kada rudeni pradedat gerti didesne doze ir kiek didinat? Man matomai rudeni daugiau reik.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 11 07, 10:30)
Merginos. Nuo kada rudeni pradedat gerti didesne doze ir kiek didinat? Man matomai rudeni daugiau reik.

As jau pora metu kaip vasara/ziema nekeiciu dozes. Matyt iprato organizmas, bent kolkas...

Jei jauti, kad reikia, tai ir didink, neziurek ar liepa, ar lapkritis. As didindavau 25mg.
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 11 07, 11:46)
As jau pora metu kaip vasara/ziema nekeiciu dozes. Matyt iprato organizmas, bent kolkas...

Jei jauti, kad reikia, tai ir didink, neziurek ar liepa, ar lapkritis. As didindavau 25mg.

Matai man pirma karta buvo tth normalus, tai geguze. O va rudeni - vel 5,6. Trijodtironino irgi mazai. Ir mastau , kiek novatiralio pasididinti.
Papildyta:
QUOTE(Ramce @ 2016 11 07, 11:46)

Atvirai- as su tth 40 nieko nejauciau. Tai savijauta nieko bent man nesako.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 11 07, 12:02)
Matai man pirma karta buvo tth normalus, tai geguze. O va rudeni - vel 5,6. Trijodtironino irgi mazai. Ir mastau , kiek novatiralio pasididinti.
Papildyta:
Atvirai- as su tth 40 nieko nejauciau. Tai savijauta nieko bent man nesako.

bet skaiciai jau kalba uz save...nu bent minimaliai reiktu tikrai pasididint doze iki kito pasitikrinimo.
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 11 07, 13:17)
bet skaiciai jau kalba uz save...nu bent minimaliai reiktu tikrai pasididint doze iki kito pasitikrinimo.

Mastau, gal novatyralio gerti visa tab viena diena, o kita puse tiroksino ir puse novatyral. Lauzyti ketvertukais jau nebeiseina.
Atsakyti
o as jau jauciu pagerejima rysku, ta prasme as tokia daugiau aktyvi, valgau daug, jei maziau valgyciau, tikiu kad ir svoris kristu smile.gif bet kuo daugiau tiroksino geriu tuo labiau noris valgyt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.
Prašysiu komentaro:
TTH 5,65
FT4 17,1
ATPO 423,5
Gydytoja Santariskese siūlo pradėti tiroksiną, poliklinikos daktarė sako, kad čia viskas normalu, nereikia sau ligų ieškot.
Dvejoju, kaip daryt...
Atsakyti
QUOTE(j.ole @ 2016 11 10, 13:30)
Sveikos.
Prašysiu komentaro:
TTH 5,65
FT4  17,1
ATPO 423,5
Gydytoja Santariskese siūlo pradėti tiroksiną, poliklinikos daktarė sako, kad čia viskas normalu, nereikia sau ligų ieškot.
Dvejoju, kaip daryt...

Na normalu nera, nes TTH virsija norma. Nebent jus jauciates gerai ir galit laukti kol tyrimai pageres/pabloges.
Atsakyti