Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(Ramce @ 2016 10 25, 14:01)
Suletejusiai skydliaukei ir medziagu apykaitai http://www.iherb.com...ggie-Caps/13917

na, jei tiroiditas pas zmogu, netinka visai sitas papildas. Beje, skaiciau SM kazkur mergina rase, kaip labai padidejo hormonu gamyba pradejus gert balta sidarbrazole- tsh nuo 100 , atrodo, iki 4 , ar panasiai nukrito .
Ir tuo paciu labai daug kartu padidejo antikuniai- va kaip padekojo organizmas uz dirbtini hormonu stimuliavima..
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2016 10 25, 14:38)
na, jei tiroiditas pas zmogu, netinka visai sitas papildas. Beje, skaiciau SM kazkur mergina rase, kaip labai padidejo hormonu gamyba pradejus gert balta sidarbrazole- tsh nuo 100 , atrodo, iki 4 , ar panasiai nukrito .
Ir tuo paciu labai daug kartu padidejo antikuniai- va kaip padekojo organizmas uz  dirbtini hormonu stimuliavima..

netaikiau sito papildo asmeniskai koneliux. mirksiukas.gif

p.s. jei vienai taip nutiko, nereiskia, kad visus taip zoles veikia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 10 25, 14:59)
netaikiau sito papildo asmeniskai koneliux. mirksiukas.gif

p.s. jei vienai taip nutiko, nereiskia, kad visus taip zoles veikia. 4u.gif

suprantu, kad netaiket, bet beveik visos sitoj temoj- su tiroiditu ax.gif
Atsakyti
As periodiskai vartoju hepamax ar carsili, nes tiroksinas yra vaistas ir jis salinamas per kepenis, todel manau, kad palengvinti joms darba reiketu. Man magnis padeda. Priduoda jegu. Kaskam Siuslerio druskod tiko, o man ne. Bandyti reikia.
Atsakyti
as tai esu gerusi del svorio is VISION papildus sveltform, nu padejo man tuo metu jie
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2016 10 25, 18:32)
as tai esu gerusi del svorio is VISION papildus sveltform, nu padejo man tuo metu  jie

Merginos. Man ispjauta visa skydliauke. Geguze tth buvo 2,4. Dabar 5,71. Ar gali stresas itakoti tth dydi?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 10 26, 22:29)
Merginos. Man ispjauta visa skydliauke. Geguze tth buvo 2,4. Dabar 5,71. Ar gali stresas itakoti tth dydi?

manau ''padejo'' tau visos problemos. unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 10 27, 08:16)
manau ''padejo'' tau visos problemos. unsure.gif  4u.gif

Dabar net nezinau ar prasyti stipresnio novathyral 100/20, ar uztektu 75/15? Seimos gyd vis kalbejo, tik nepadaugi kalio, tipo perdozuosi, tai ir kalis 3,5, nez negeriau jau keli menesius. Pramiegojau vizita pas endokrinolige, gal priims kita diena.?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 10 27, 13:12)
Dabar net nezinau ar prasyti stipresnio novathyral 100/20, ar uztektu 75/15? Seimos gyd vis kalbejo, tik nepadaugi kalio, tipo perdozuosi, tai ir kalis 3,5, nez negeriau jau keli menesius. Pramiegojau vizita pas endokrinolige, gal priims kita diena.?

as jauciu pasididink doze, susitvarkys nervai, pereisi vel prie mazesnes. Eiles jauciu ilgos, bandyk eit be talono, gal pavyks.

Kali gerk, mazai labai.
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 10 27, 14:00)
as jauciu pasididink doze, susitvarkys nervai, pereisi vel prie mazesnes. Eiles jauciu ilgos, bandyk eit be talono, gal pavyks.

Kali gerk, mazai labai.

Kas kiek laiko daraisi tth ?
Atsakyti
Maskatuk, gal tu iš tų žmonių, kuriems vasarą reikia mažesnės dozės, o žiemą didesnės?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 10 27, 15:41)
Maskatuk, gal tu iš tų žmonių, kuriems vasarą reikia mažesnės dozės, o žiemą didesnės?

O gera mintis. O kiek didinat jus doze?
Atsakyti