Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(batareika @ 2016 09 13, 13:23)
Sveikos,

Man po skydliaukės operacijos (prieš 2 mėn) kažko ir svoris kilti pradėjo ir nuotaikų blogų neatsikratau. Naktim nemiegu normaliai, nuovargis košmariškas, galva kažkokia netokia, išsiblaškius nieko nepamenu... Tyrimai pasak gydytojos ant ribos, bet nei skaičiukų nepaklausiau nieko nes tokia išsiblaškius atrodo šneku su žmogum ir nieko nesuprantu ką sako...
Kaip manot, ar kada nors praeis tokia būsena?

Kas čia svorį nori mesti??? IR MAN REIKIA smile.gif ir net laaaabai reikia... bet jis nekrenta nors ką darau...

tai jei skaiciai ant ribos, o jusu bukle bloga, tai gal reiktu koreguoti tiroksino doze? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 09 13, 15:49)
tai jei skaiciai ant ribos, o jusu bukle bloga, tai gal reiktu koreguoti tiroksino doze? 4u.gif

Tai aš negėriau nuo pat pradžių, o prieš mėn gydytoja sakė kad jei jau taip jaučiuos, tai pradėt gert po 25 mg. mėnesį jau pagėriau... bet nieko negeriau... bet turiu 3 men pagert ir tada eit tyrimus daryt, kaip suprantu tada gal koreguos....
Šiaip viskas būtų neblogai, bet aš visada visur įžiūrėdavau gerąją pusę, na o dabar visur viskas blogai.... Va šitas matyt mane labiausiai ir neramina.....

O kaip jūs jaučiat kad va dabar ok, gera ta dozė tiroksino?
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2016 09 13, 14:56)
Tai aš negėriau nuo pat pradžių, o prieš mėn gydytoja sakė kad jei jau taip jaučiuos, tai pradėt gert po 25 mg. mėnesį jau pagėriau... bet nieko negeriau... bet turiu 3 men pagert ir tada eit tyrimus daryt, kaip suprantu tada gal koreguos....
Šiaip viskas būtų neblogai, bet aš visada visur įžiūrėdavau gerąją pusę, na o dabar visur viskas blogai.... Va šitas matyt mane labiausiai ir neramina.....

O kaip jūs jaučiat kad va dabar ok, gera ta dozė tiroksino?

Oi, ilgai cia jums dar kankintis iki kitu tyrimu. g.gif

na mano stazas tiroksino gerimo jau 8 metai, tad, kai pajauciu, kad ryte atsikeliu lyg nakti buciau bulves kasus, o ne miegojus, tai tenka siek tiek pasididinti, bet labai minimaliai. Po kurio laiko griztu prie senu doziu.
Atsakyti
QUOTE(Lybera @ 2016 09 13, 09:32)
Lucero, metam svorį kartu.Aš artimiausiu laiku vėl užsirašysiu į sporto klubą.  smile.gif

Beje, aš irgi esu iš tų depresuojančių...  verysad.gif

lankau as sporto kluba, nulis naudos, svoris nekrenta

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2016 09 13, 21:02)
lankau as  sporto kluba, nulis naudos, svoris nekrenta

4u.gif

Tokia pati ir mano patirtis su sporto klubu, svoris nekrenta nors tu ką. unsure.gif Užsirašysiu dabar vėl į sporto klubą tik dėl savo malonumo, nesitikiu didelių rezultatų iš jo. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lybera: 16 rugsėjo 2016 - 14:04
Sakykit, o kokia jusu patirtis su krutu problemom? Ar teisybe, kad skydliauke ir kruties augliai kazkaip susije? Literaturoje informacijos neradau...
Papildyta:
Del svorio tai isskaiciau, kad reikia dienos kaloriju norma mazinti 30%. Taigi, pradejau skaiciuoti kalorijas labai grieztai. Susidariau meniu. Tokio rezimo laikausi antra savaite. Numeciau 3kg. Kiti stovi kaip ikalti. Na aisku, mazai dar laiko. Dar gali cia visko buti. Ir aisku, gyvenimas tokiu rezimu tai oi koks nelengvas... Na, bet zinant, kad man tereikia numesti 5kg, tai tik 2 kg beliko biggrin.gif
Atsakyti
Aš neskaičiuoju kalorijų, nes neturiu kantrybės, bet laikausi šio valgymo principo: pusryčiai-pietūs-vakarienė be jokių užkandžavimų tarp šių valgių.Ir žinoma, stengiuosi valgyti su saiku.Įspūdis, kad mažai valgau, turi tapti norma.

Man tai sunku kovoti ir su chronišku nuovargiu... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lybera: 18 rugsėjo 2016 - 15:33
QUOTE(Lybera @ 2016 09 18, 16:32)

Man tai sunku kovoti ir su chronišku nuovargiu...  verysad.gif

sveikos 4u.gif

man su nuovargiu irgi kazkas baisaus, endokrinologe sake kad cia sios ligos tokia dalia ir nelabai ka padarysi blink.gif g.gif
namai bardakas vel, nes po darbo nebeturiu jegu tvarkytis, aisku daugumai atrodytu tinginyste cia.....

man su krutim viskas ok, bet mmms tai baisios, labai skausmingos, gausios, tiesiog plaukiu ir ryju tabletes nuo skausmo verysad.gif
Atsakyti
Lucero, labai gerai tave suprantu.Mane jau apie pirmą valandą dienos apima toooks nuovargis su mieguistumu, kad norisi tik gulėti ir nieko neveikti... verysad.gif

Mano endokrinologė liepė pasidaryti bendrą kraujo tyrimą, bet netikiu, kad sergu mažakraujyste. unsure.gif
Atsakyti
Man energijos stoka tik rytais, o vakarais galiu savo energija su kažkuo dar pasidalinti. Ėmiau daugiau sportuoti su tikslu išsitaškyt. Nes negaliu - motoras šiknoj užvestas biggrin.gif

Yra kita didelė bėda - su atmintimi. Hormonai 1,5 tth. Bet atmintis žiauriai streikuoja. Mane tai jau gąsdina ir sukelia begalę nepatogumų. Nežinau ką daryt.
Atsakyti
Nuovargio "priepuoliai" man irgi užeina, bet jie itin suretėja, kai tik pradedu vartoti vit. D. Pasak mano endokrinologės, su tokiom mūsų vasarom, o ypač tokioms kaip aš, kurios vengia saulės - vitaminą D galima vartoti beveik nuolat, jo praktiškai neįmanoma perdozuoti. O savijauta (bent jau man) žymiai pagerėja.
Laikykitės, merginos, sunkiausias periodas (ruduo) dar tik ateina... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2016 09 21, 07:46)
sveikos 4u.gif

man su nuovargiu irgi kazkas baisaus, endokrinologe sake kad cia sios ligos tokia dalia ir nelabai ka padarysi blink.gif  g.gif
namai bardakas vel, nes po darbo nebeturiu jegu tvarkytis, aisku daugumai atrodytu tinginyste cia.....

man su krutim viskas ok, bet mmms tai baisios, labai skausmingos, gausios, tiesiog plaukiu ir ryju tabletes nuo skausmo  verysad.gif

vat vat, mano vyras mane tingine vadina.... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Lauruška @ 2016 09 21, 21:30)
Nuovargio "priepuoliai" man irgi užeina, bet jie itin suretėja, kai tik pradedu vartoti vit. D. Pasak mano endokrinologės, su tokiom mūsų vasarom, o ypač tokioms kaip aš, kurios vengia saulės - vitaminą D galima vartoti beveik nuolat, jo praktiškai neįmanoma perdozuoti. O savijauta (bent jau man) žymiai pagerėja.
Laikykitės, merginos, sunkiausias periodas (ruduo) dar tik ateina...  4u.gif

o kokius d geriat
Atsakyti