Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(Lybera @ 2016 09 18, 14:32)
Aš  neskaičiuoju kalorijų, nes neturiu kantrybės, bet laikausi šio valgymo principo: pusryčiai-pietūs-vakarienė be jokių užkandžavimų tarp šių valgių.Ir žinoma, stengiuosi valgyti su saiku.Įspūdis, kad mažai valgau, turi tapti norma.

Siaip tai uzkandziauti reikia, bet ne taip, kaip mes iprate daryti. Uzkandziai irgi turi buti protingi ir paskaiciuoti, tiek pagal dydi, tiek pagal laika. Reti valgiai letina medziagu apykaita, kuri pas mus ir taip labai leta. Musu atveju patartina valgyti bent 5 kartus per diena, darant mazdaug 3 val. pertraukas tarp valgiu. Bet tarpiniai uzkandziai gali buti pvz. obuolys, arba nesaldaus jogurto indukas (mazdaug 50-100 Cal).
Atsakyti
D vitamina, ypac pas mus vaistinese parduodama sintetini tikrai galima perdozuoti, o pasekmes labai liudnos. Tad vartoti pastoviai nesidarant tyrimu nei vienai nerekomenduoju. Nebent vartosit naturalu, augalini, kurio praktiskai neimanoma perduozot.
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2016 09 22, 19:30)

o kokius d geriat

geriu D-Pearls, 20 mcg (800 TV), po 1 per dieną.
Atsakyti
QUOTE(Lauruška @ 2016 09 24, 11:34)
geriu D-Pearls, 20 mcg (800 TV), po 1 per dieną.

Man išraše Vitamina D3 B.O.N., injekcinis/geriamasis tirpalas, stiprumas: 200 000 VV/ml.Labai patogu, išgerti reikia kas 3men. po 1 ampule.
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2016 09 24, 18:38)
Man išraše Vitamina D3 B.O.N., injekcinis/geriamasis tirpalas,  stiprumas: 200 000 VV/ml.Labai patogu, išgerti reikia kas 3men. po 1 ampule.

Jauciat poveiki? Kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2016 09 24, 17:38)
Man išraše Vitamina D3 B.O.N., injekcinis/geriamasis tirpalas,  stiprumas: 200 000 VV/ml.Labai patogu, išgerti reikia kas 3men. po 1 ampule.

o tyre pries tai vitamina D?
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2016 09 25, 12:57)
Jauciat poveiki? Kokia kaina?

Po jodo buvo atsirades raumenu skausmas ,gal sutapimas, bet sumazejo.Na gal ir kaulu skausmas nezymiai sumazejo, bet stebuklo nera. Pakolkas viena tegeriau, bandysim toliau vartot. Kaina apie 8eurus.
Atsakyti
QUOTE(Lauruška @ 2016 09 21, 20:30)
Nuovargio "priepuoliai" man irgi užeina, bet jie itin suretėja, kai tik pradedu vartoti vit. D. Pasak mano endokrinologės, su tokiom mūsų vasarom, o ypač tokioms kaip aš, kurios vengia saulės - vitaminą D galima vartoti beveik nuolat, jo praktiškai neįmanoma perdozuoti. O savijauta (bent jau man) žymiai pagerėja.
Laikykitės, merginos, sunkiausias periodas (ruduo) dar tik ateina...  4u.gif

Šiuo metu gyvenu Italijoje, saulės čia tikrai netrūksta (net per daug mano nuomone).Vasarą dažnai degindavausi prie jūros, bet nejaučiu jokio energijos pagerėjimo.Kasdien punktualiai, apie pirmą valandą dienos atslenka chroniškas nuovargis. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 09 25, 14:35)
o tyre pries tai vitamina D?

Uz tyrima mokejau 15eur. Rezultatu pati nemaciau, tik gyd. pasake kad puse normos ir liepe išgerti 3 ampules per metus. Didziajai daugumai yra vitamino d stygius.
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2016 09 25, 16:47)
Po jodo buvo atsirades raumenu skausmas ,gal sutapimas, bet sumazejo.Na gal ir kaulu skausmas nezymiai sumazejo, bet stebuklo nera. Pakolkas viena tegeriau, bandysim toliau vartot. Kaina apie 8eurus.

Pamiršau, nuovargis ir silpnumas stipriai sumazejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2016 09 25, 17:03)
Uz tyrima mokejau 15eur. Rezultatu pati nemaciau, tik gyd. pasake kad puse normos ir liepe  išgerti 3 ampules per metus. Didziajai daugumai yra vitamino d stygius.

Zinau, pati ir vyras, ir vaikai turim trukuma, bet pati esu gerus tik viena ampule, o vyras jau isgeres per pusmeti dvi, bet pas ji net aparatas vit. D neuzfiksavo. Trecios gerti neleisiu kol neissitirs, tos ampules nenormaliai stiprios koncentracijos, aisku patogu, bet kas per daug tas nesveika...gerai, jei pas zmogu pvz kalcio norma arba maziau uz norma, o jei ne...tai gresia didelem bedom. Vit. D perteklius sukelia hiperkalcemija, ko pasekoje sutrinka inkstu veikla, formuojasi akmenys ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 09 25, 18:51)
Zinau, pati ir vyras, ir vaikai turim trukuma, bet pati esu gerus tik viena ampule, o vyras jau isgeres per pusmeti dvi, bet pas ji net aparatas vit. D neuzfiksavo. Trecios gerti neleisiu kol neissitirs, tos ampules nenormaliai stiprios koncentracijos, aisku patogu, bet kas per daug tas nesveika...gerai, jei pas zmogu pvz kalcio norma arba maziau uz norma, o jei ne...tai gresia didelem bedom. Vit. D perteklius sukelia hiperkalcemija, ko pasekoje sutrinka inkstu veikla, formuojasi akmenys ir t.t.

Pasidariau magnio kalcio ir kalio tyrimus, tik dar atsakymo nezinau.Ziuresiu ka rodys kalcis. o kita men. zadu gerti antra ampule.
Atsakyti