Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis miegas

Joo,pasirodo buna ir baisiau nei man. Nors maniskis taip pat keliasi nuo gimimo ir ant pirstu galiu suskaiciuoti pilnai ismiegotas naktis,bet dabar tenka atsikelti 1-2 kartus, o kartais ir nereikia.Bet ir tai keliasi tik del to, kad labai nusispardo ir galva kur nors isiremia ar nepatogiai guli. Budavo ir jis atsikeldavo klykdamas nepabudes,bet po truputi tai retejo ir dabar tai atsitinka,bet uztenka tik paimti, pasupti ir vel viskas gerai. Man keltis nakti pasidare taip iprasta,kad jei kas paklaustu ar keliuosi, tai dar gerai pagalvociau. Tik su pilvu jau ne kas, sunkoka darosi. nestuke.gif
Laikykites mamos, viskas praeis, pasimirs ir prisiminsit tai kada nors su sypsena. biggrin.gif
Atsakyti
Lygiai tas pats sad.gif Nupirkau vaistinėj Melisal sirupo, duodu arbatinį šaukštelį prieš miegą - pagerėjo smile.gif Žinot, kiek jiems įspūdžių per dieną ir viską reikia mažoj galvelėj išsaugoti smile.gif
Atsakyti
Kai maniske labai prastai miegojo naktimis, neurologe israse raminamu hemeopatiniu lasiuku.
Mums jie labai padejo, bet manau, pries vartojant reikru pasitarti su gydytoja.
Mes dabar ismiegam visa nakti. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos nemiegalių mamos, mes kartu su jumis nemiegam, duodavau Melisal, bet periodais uzeidavo miega, periodas ne ir taip kankinamės jau 1,5 m. Šiandien pabandysiu Spedatif. Nes jau irgi jaučiuosi, kad dirbu 24 val. be miego (t.y.budžiu), nes mūsų tėtukui viskas paprasčiau, jam jei nervai neišlaiko klausyti naktinių solo koncertų, tai jis už pagalvės ir į kitą kambarį, matai, jam ryt darbas, (o kad ir aš dirbu, tai nieko).
Atsakyti
O mano mazoji (1.3 men) tai labai malasi kai miega tai atsiseda, tai ant musu mieganciu lipa bet visa tai ji daro miegodama biggrin.gif nezinau ka daryti? met ji tik pas mus mieg nes jos lovytej maza jai vietos.
Atsakyti
Nemiegaliu mamytes galiu paguosti tik tiek, kad tarp 2-3 metu musu miegelis visiskai susitvarke, buna kad kokia nakti blogiau miega, bet visiems juk buna, kad miegame blogiau.
O vaistu visokiu isbandziau, dazniausiai valerijonus duodavau, siek tiek padedavo.
Atsakyti
Aš dukrai duodu valerijonų. Kartais padeda.
Itin prastai ji pradėjo miegoti po smegenų sutrenkimo.
O valerijonai, manau, niekam dar nepakenkė...
Atsakyti
As tai savaja ikisau i ta vaikiska miegmaisiuka. Is pradziu labai nepatiko jai, blaskesi, spardesi, bet po poros nervingu naktu - priprato. Dabar labai dziaugiuosi, nes pradejo labai ramiai miegoti ir man paciai ramiau, nes zinau, kad niekada nebenusispardys, nesusals nakti ir jai kazkaip geriau miegasi, nakti praveriu langeli, kambary vesu ir miegas daug geresnis
Atsakyti
Sveikos mamytes, ka daryti jau nebezinau....mano mazoti tai per miegus tiek grudasi kad jau nebeimanoma lipa miegoda, sedasi jau nekarta ir salia lovos radau miegancia ir vis neranda vietos. Ka daryti? Gal patarsit?
Atsakyti
QUOTE(Aima @ 2005 05 06, 13:17)
Nemiegaliu mamytes galiu paguosti tik tiek, kad tarp 2-3 metu musu miegelis visiskai susitvarke, buna kad kokia nakti blogiau miega, bet visiems juk buna, kad miegame blogiau.
O vaistu visokiu isbandziau, dazniausiai valerijonus duodavau, siek tiek padedavo.

Na mums jau virš 3 metų, bet kol nepradėjau miegoti su mažąja, šokinėdavo naktim po kelioliką kartų doh.gif
Žinau žinau, kad blogai darau, bet šiuo gyvenimo tarpsniu man svarbiau poilsis... Kai reikės pripratinti miegoti vieną - tada ir sugalvosim ką nors...
Beje, mums visai neblogai padėdavo Sedatif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauruška: 11 gegužės 2005 - 12:22
Šianakt išbandėm Sedatif, miegojo gal ir ramiau, bent jau neverkė, bet prabusdavo kokius 4 kartus atsigerti. Ar būtina naudoti tam tikrą laiką, tarkim savaitę ar dvi, kad pasijaustų poveikis?
Atsakyti
Tai homeopatiniai vaistai, todel ir jų poveikis ne iš karto pasireiškia, ir naudoti juos reikia ilgiau... mes tai naudojam nuolat - gydytoja sakė, kad pripratimo prie jų nėra smile.gif Kai keliskart bandžiau nutraukti - vėl bėdos prasidėdavo doh.gif
Atsakyti