Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis miegas

Mano dukrytei 1,3 m. miega blogai - vartosi, malasi, atsiklodinėja. O nuo kada sakykite mamos galima Melisol sirupą vartoti?Gal reiks pabandyti.
Atsakyti
Ir as pasiguosiu sad.gif Maniske gal nuo kokiu 4men., pradejo neramiai miegoti. Seip ji nebuvo niekad sumaisius diena su naktim, bet jau nakti vartosi, kartai pravirksta, jaucia kai prie jos vos prisilieti ar sukrebsda kas. Vis galvoju, kad tai del jos judrumo, nes dienom neprises nei minutelei, vis ka norintais daro. Prisimenu, buvo tik menesiuko, tai spardydavosi kojitem, kai tik nemiega blink.gif
Atsakyti
Mano vaikelis trijų metų ir labai dažnai tenka keltis prie jo naktimis. O ypatingai , jeigu pervargsta. Prabunda ir verkia, arba nusikloja ir šaukia, kad jį kas nors užklotų.
Gydytoja man aiškino: kad augantis vaikelis labai daug per dieną patiria įspūdžių, kasdien vis ką nors naujo išmoksta ir paprasčiausiai būna per daug tokiam vaikui informacijos, todėl jis ir miega prastai, verkia, o ypatingai taip nutinga jautresniems vaikams.
Manau, kad nėra ko perdaug jaudintis.
Atsakyti
QUOTE(Redulka @ 2005 05 19, 10:34)
Mano vaikelis trijų metų ir labai dažnai tenka keltis prie jo naktimis. O ypatingai , jeigu pervargsta. Prabunda ir verkia, arba nusikloja ir šaukia, kad jį kas nors užklotų.
Gydytoja man aiškino: kad augantis vaikelis labai daug per dieną patiria įspūdžių, kasdien vis ką nors naujo išmoksta ir paprasčiausiai būna per daug tokiam vaikui informacijos, todėl jis ir miega prastai, verkia, o ypatingai taip nutinga jautresniems vaikams.
Manau, kad nėra ko perdaug jaudintis.

As dar gydytojos neklausiau, kodel su maniske taip pasidare, bet irgi manau, kad del judrumo. Pradejo blaskytis vartytis naktimis pries koki 1,5 men. Dar manau, gali buti del dantuku dygimo, iltiniai baisuokliai ilgai neislenda. sad.gif
Nuo pat gimimo nera ji man suverkusi naktimis, angelas budavo, miegodavom visa nakti ramiai, o kai tik pradejo vaiksciot, tai ir prasidejo...Labai judrus vaikas, mama mus kai augino, sake, taip nebudavo, o va musu dukryte nenusedi vietoj, jei einam kur pasivaiksciot, tai negali ramiai eit, o turi begt i viena puse, i kita puse, apsisuka, atgal, vel bega, bega,apziuri ta, ana ir vel i prieki. Ir namie duodasi is vieno galo i kita. Smegenu apkrovimas gaunasi biggrin.gif
O as kaip jau jautri mama-pradejau mastyt, gal dar kokia liga jai formuojasi, kad naktimis tokia nerami doh.gif Bet kad dienomis vaikas kaip vaikas g.gif
Atsakyti
Savo mažylei pradėjau duoti Sedatif, bet vistiek būna kad naktimis verkia ir vos eina nuraminti. O kartais taip puikiai miega, ir atrodo nei per daug įspūdžių, nei kažko? Neįsivaizduoju kodėl taip atsitinka. Tėtis irgi iki 3 metų normaliai nemiegojo, tai tikriausiai čia "paveldima". doh.gif
Atsakyti
Kai buvom pas neurologę, nustatė, kad mūsiškė - super jautrus vaikas... Tai dabar stengiamės vakare kokią gerą valandą pabūti ramiai - piešti, skaityti ir pan. Žinokit, veikia thumbup.gif Aišku, ne kiekvieną vakarą taip išeina ramiai pabūti, bet tada kokias 2-3 pasakas paskaitau, kad bent truputį nurimtų, lopšinę ilgiau padainuoju... Kol kas (tfu tfu tfu) miega thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauruška: 02 birželio 2005 - 07:54
QUOTE(Milana @ 2005 05 18, 10:16)
Ir as pasiguosiu  sad.gif  Maniske gal nuo kokiu 4men., pradejo neramiai miegoti. Seip ji nebuvo niekad sumaisius diena su naktim, bet jau nakti vartosi, kartai pravirksta, jaucia  kai prie jos vos prisilieti ar sukrebsda kas. Vis galvoju, kad tai del jos judrumo, nes dienom neprises nei minutelei, vis ka norintais daro. Prisimenu, buvo tik menesiuko, tai spardydavosi kojitem, kai tik nemiega  blink.gif

Visiskas sutapimas drinks_cheers.gif
Musu dukryte niurzegt pradejo nuo 4 menesiu, o pries tai ramiai miegodavo, nesu atsikelusi prie jos naktimis, o kai buvo menesiuko, tai irgi pastoviai kojytemis soardydavosi drinks_cheers.gif Sake anyta, kad mano vyras toks pat buvo, spardunas tongue.gif
Israse daktare mums Melisos sirupeli, dar tik 2 dienos kaip duodu, bet nezinau, ar cia sutapimas, ar kas, bet 2 naktis jau ir miega normaliau. Abejoju, ar taip greit suveiktu, nors g.gif Na tikiuos pades, bet kokiu atveju.
Atsakyti
Manoji blogai miega nuo kokiu 6 men. Naktimis vartosi,prabunda 3-4 kartus pavalgyti mano pienuko. Jau pamirsau kada miegojau visa nakti cry.gif Diena miega 1-2 kartus po 1 val.
Atsakyti
siaubas pas mus ta pati problema verysad.gif iki 1 m. miegojo idealiai,net maitint nereikejo. Po to kai priemem aukle pablogejo miegas,o kai i darzeli pradejom vest....siaubaaasss doh.gif vakare po darzelio toks irzlus buna..po to nakti klykia, verkia,rekia,spardosi... doh.gif kaimynai jau pastebejo,kad blogai miegam ax.gif gerem Melisali, tai atrodo ne padejo verysad.gif taip ir kankinamies naktimis,sakiau reikia pas neurologa vest,gal kokiu efektyviasniu vaistuku israsys... ax.gif
Atsakyti
4u.gif mums gydytoja patare vartot acosedum, homeopatiniu laseliu po 1 /3 kartus. Bet kolkas nepradejom, kazkaip taip pripratom nemiegot. Aisku, is to nieko gero mums abiems...
Atsakyti
Kai mūsų sūnelis neramiai miegojo, aš jam duodavau Melisos arbatytės.Ją mes vartojome kokį mėnesį-padėjo. thumbup.gif
Atsakyti
Manoji tai gerai miegojo iki tol, kol pradėjo dygti dantukai. tada nakčiai pradėjau duoti melisos arbatytės ir dantenas patepdavau su Kamistadu. O vėliau, kai išmoko vaikščioti, tai vaikščiodavo naktimis ir po lovytę. Tai daktarė pasiūlė vakarais pagirdyti Melisal sirupėlį. Šiaip jį galima vartoti tik nuo 1 metukų, bet mums skyrė gerti po šaukštelio pusės pusę (nežinau ar labai suprantamai parašiau). Mums Melisal padėjo, bet stengdavausi duoti kuo rečiau. Nors šiaip tai jis augalinis, neturėtų labai kenkti. ax.gif Ai, dar kai dygo dantukai, tai kartais įkišdavau po Viburcolio žvakutę. Tai jis labai gerai veikė- per pusvalandį visi riksmai baigdavosi ir vaikas pamiegodavo.
Atsakyti