Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis miegas

QUOTE(lylu @ 2006 05 03, 14:02)
Patarimai geri, bet...maniske vakar nakti prabudo ir nusprende, kad su manim bendraut daug idomiau, tai po pusvalandzio kentejimo ir manes ikalbinejimo paemiau pas save i lova ir dar kokia valanda kalbino pana mane. Siaip su uzmigimu savo lovoj-tragedija...arba ant ranku arba ant manes (geriausias variantas).

doh.gif Musu situacija panasi, vakare uzmigdau lovytej, o nakti tenka pasiimt pas save. Cia ir nuo tevu kantrybes daug priklauso, tiesiog neimanoma keltis po 10kartu prie maziuko, kai taip norisi issimiegot. verysad.gif Dukriuko dantukai labai sunkiai kalasi, su visais galimais simptomais. O kai pasiimam i savo lova, tecio nugarytes paglostymas viska isgydo. smile.gif Negaliu apsiginkluot didziule kantrybe, nes ryte abu islekiam i darbus, todel leidziam sau dukriukui nuolaidziaut.
Tikiuosi labai jau baisiu pasekmiu ateity nebus (naivu?) 4u.gif
Atsakyti
Na aš pabandysiu pasinaudoti šitais patarimais.
kadangi jau nebeturiu kantrybės su juo naktimis. Diena viskas gerai, miega pietų miegelio ramiai. Na o naktį tai košmaras. Viskas prasideda nuo pirmos valandos nakties. kažkuri mamytė sako jog nuolaidžiuja savo dukrytei ir parsineša į lovą. Aš galiu ir nuolaidžiuati bet jam vienodai kur jis miega ar pas save lovytėj ar su mumis lovoj. Vistiek ožiukus rodo.
jau net nepamenu kada normaliai miegojau...
Atsakyti
Mes irgi nemiegiukai.

Nuodugniai perskaičiau visą skyrelį. Ir kaip bebutų gailą, visos laukiam patarimų, bet taip nė viena ir neparašė.

Padariau išvadą reiks laukt trijų metų.

Gerai jog vyras karts nuo karto leidžia išeit į kitą kambarį ir ramiai išsimiegot, pats keliasi prie vaiko naktį. O tai turbūt nu proto nušokčiau nuo nemiegadanių.
Miegu kaip užmušta ir atsikeliu visai kitu žmogum.
Atsakyti
Mūsiškis užmėga mūsų lovoj, po to paguldome į lovitę, kartais tenka paimti nakti pas save į lovą, kartais nesiprašo ir mėga visą naktį savo lovitei. Šiaip geriausiai aišku nuo metukų vaiką iškraustyti į kitą kambarį, tada viskas lengviau susitvarko, manau g.gif , nors kaip kam.
Atsakyti
kausinuke> matau musu pupos tik viena diena skiriasi didis.gif as tai visa nakti salia saves nelaikau jos, tiesiog kartais uzeina jai poryciais, o man ir vyrui i darba...tad taip ramiau miegot. Vuyram ka, bent maniskis nakti nesikelia, paglostyt nugara gali, taip ir gelbejames. Bet bijau "nuziuret", jau keleta naktu ismiegam iki ryto savo lovoj, tik uzmiega salia manes. O jei vyras vienas namuose, tai uzmiogdo ja per keleta minuciu nesupant. as jau nakti ir valgyt neduodu, beveik ir negeria naktim. Gal taip ir liks? mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
mano lelyte iki metu prabudinejo naktimis (tai duodavau pieno misinuko). Neuropotologe patare duoti ryte ir vakare po nepilna arbatini sauksteli melisos sirupo (melisalis)... tikrai padejo. Sake gert pora menesiu, bet mum ir trumpiau prireike. Buvo sunkus laikotarpis-aukle, mama i darba...daba jau apsiramino. Gal neilgam (nes pasigiriau rolleyes.gif ). Dar kas vakara, arba kas antra maudziau vonioje su raminamom zolelem... jau savaite kaip miega visa nakti savo lovoj...iki metu akys taip pat mano buvo ant kaktos nuo jos prabudimu blink.gif
Tik kai buna pilnatis, tai jautriau miega, net sneka, arba pravirksta...bet jau kaip nors wink.gif
Atsakyti
mes ir turejom sia beda, bet kai pradejo valgyt musu maista, jo vakariene 19.15h(su teciu drauge) o 21h pienas, ir pasibaige musu kelimaisi nakti-nuosprendis: nesotus budavo del to nakti ir keldavosi.... o dabar jau bedu ner, na isskyrus tada kai dygsta dantys, tai tada prikelia,o siaip tai ne..... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
mes taip pat nemiegaliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Neseniai pradėjau duot SEDALIJA sirupėli tai lyg ir geriau miega
Atsakyti
Ir mes i tuos nemiegalius doh.gif Musiskei 1.4 m ir kol ji taip miegos, antro leliaus irgi nenoriu doh.gif Ir su neurologe konsultavomes, pritare, kad cia kaltos miego fazes. Nuo gimimo taip vargstam. Nors prisiminus kaip ji miegojo kudikystej, tai dabar - rojus doh.gif Jos lovelei nuemem krasta ir priglaudem prie musu lovos, tai tarsi kompromisas, kad lyg ir kartu, lyg ir atskirai. Buna prabunda kas 2 val, bet dazniau kas valanda, o paryciais tai kone istisai ant papo verysad.gif Dabar tai is karto 4 dantys eina, nieko nekaltinu, tik ikisu Viburcolio zvakute. Esam gere ir Accosedum ir Melisali, stebuklu nebuvo, na, gal siek tiek ramesne. Ot atrodo, kad kas jai nakti ikanda, nes ji pasoka ant keturiu ir verkia issigandusi blink.gif Dabar tai raitosi, inkscia, sukasi, vartosi ir ausytes tampo - dantukai kankina. Bet jie mus kone istisai kankina schmoll.gif sitiek laiko lenda, beveik istisai blink.gif
Laukiam ir mes geru dienu ax.gif Gal kai visi dantys isdygs... g.gif
Beje, sake, kad as irgi labai nemiegale buvau ir tik 3 metu patapau sventu vaiku tongue.gif Taigi paveldima jautri nervu sistema...

Man irgi daug kas sake, kad cia del to, kad ji dar papa ciulpia, bet jei jums tai nepasitvirtino, tai as nenutrauksiu, nes be jo man butu ragai schmoll.gif
Atsakyti
nezinau mamos ar jums taip yra,bet jei taip,tai suprasit mane.jau keli menesiai,ir kuo toliau ,tuo dazniau,musu sunelis(2.4 m) pamiega savo lovyteje 2-3 val.ir pasiemes pagalve savo,ateina miegoti pas mus per viduri,neismiegu as ir vyras.kai pajuntu kad uzmigo,nesu vel i lovyte,praeina 5-10min jis ir vel stovi salia ir prasosi kad priimciau.tik isikeliu i savo lova is karto uzmiega.per pietu miega irgi tas pats darosi,vos tik paimu nesti,jis praso,palik savo lovoje.ir pyktis kartais ima,nes tik speju prisnusti,vel keliuosi,tik paguldau,jis vel ateina.klausiu kodel nemiegi savo lovytej,jis sako (lovytej varzciukas iskrito).siandien baigesi kantrybe,nuemiau nuo lovytes grotas,padariau kaip tikra lova,sakau gal pades,bet bijau kad neiskristu,vel saugosiu per nakti.ir taip pasaka be galo
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2006 06 01, 15:34)
nezinau mamos ar jums taip yra,bet jei taip,tai suprasit mane.jau keli menesiai,ir kuo toliau ,tuo dazniau,musu sunelis(2.4 m) pamiega savo lovyteje 2-3 val.ir pasiemes pagalve savo,ateina miegoti pas mus per viduri,neismiegu as ir vyras.kai pajuntu kad uzmigo,nesu vel i lovyte,praeina 5-10min jis ir vel stovi salia ir prasosi kad priimciau.tik isikeliu i savo lova is karto uzmiega.per pietu miega irgi tas pats darosi,vos tik paimu nesti,jis praso,palik savo lovoje.ir pyktis kartais ima,nes tik speju prisnusti,vel keliuosi,tik paguldau,jis vel ateina.klausiu kodel nemiegi savo lovytej,jis sako (lovytej varzciukas iskrito).siandien baigesi kantrybe,nuemiau nuo lovytes grotas,padariau kaip tikra lova,sakau gal pades,bet bijau kad neiskristu,vel saugosiu per nakti.ir taip pasaka be galo

console.gif
na pas mane dar ne tokia problema, bet panaši. mano kelckui tuoj 1,7mėnesiai, ji miega pas save, bet atsikelia prieš rytą ir prašosi pas mus, tai pasiimu ir miegam toliau, bet ji man ir vyrui nemaišo, lova pas mus plati ir mes išmiegam gerai.
Atsakyti
na zinai anksciau ir pas mus taip buvo,tik ryte parsikraustydavo i musu lova biggrin.gif
Atsakyti