turim ta pacia beda
labai tikiuosi kad laikui begant isispres, nes be prabudimu miega tik musu lovoj, bet labai jau nesinoretu kad priprastu...nes nuo gimimo miega savo lovytej

QUOTE(Marile @ 2006 01 05, 15:52)
Zinau pavyzdi, kai mergicka staiga, mazdaug nuo 2, 5 metu eme ir pradejo gerai miegot. Maza to, kad PATI issikrauste is tevu lovos, PATI uzmiega lovyteje, ir ismiega visa nakti. Cia ne is fantasikos skyrelio, o is gyvenimo

nes turim tokia pat problema su naktiniais budinejimais...bet man dzin...as vyra kaltinu kad pripratino, tai man keltis netenka...o maniske pas mane ir neina, nes zino kad nesikelsiu su ja...
Pas mus irgi ta pati bėda, ir jaučiu kad reiks laukti iki kokių 3 metų, gal tada pati pradės geriau miegot...
QUOTE(loretaltl @ 2006 01 04, 22:58)
na mamytes gal zinot ta stebuklinga vaista kuris padetu vaikui ismiegot visa naky....maniskis jau 2.5 metu bet niekaip to nepadaro....buteliuko seniai atsikratem kuris kaip as galvojau nemiegojimo priezastis , jau ant puodo darom o nakty isvis isbuna nedares sysiuko...pagaliau mama atsiunte melisos tirpaliuko ir tas nepadeda....jau praradau vilty kada nors nsikelt is lovos nakty...nieks nepadeda....
pasidalinkit patirtim ir patarimais....

na mums ta pati bėda, kažkaip užklausiau apie tai gydytojos, tai pasiūlė pabandyt, pagert valerijono su melisa tabletikių, po pusę, prieš miegą, 7-10 dienų. gėrėm dar tik kelis kartus, bet tikrai ramiau miega. gydytoja minėjo, kad tie vaistukai, turėtų tiesiog įvest į ritmą ir tiek. parašysiu, kaip bus kai baigsim kursą, o jei reiks kam ir pavadinimą įmesiu

na mes irgi turim tokia pat problemele.
jau pusantru metu nebezinau ka reiskai issimiegot visa nakti. uzmiega mazoji pas mus po to ja perkeliu i jos lovyte bet po vidurnakcio, apie pirma valanda ji jau pradeda niurnet iesko soskes arba nori atsigert. paskui vel miega kokias kelias valandas. bet apie penkta ryto jau nebepadeda nei arbata nei niekas turiu ja pasiimt pas save ir pas mus ji miega iki ryto toliau.
bet yra buve naktu kai visa nakti miegojo pas mus bet vistiek prasibudinedavo ir niurnedavo.
bandeme gert irgi ir valerijono tabletikes einant miegot. na ta laika gal ramiau miegodavo,bet keltis prie jos vistiek reikedavo. beto juk visa laika vaiko vaistais negirdysi.
jau pusantru metu nebezinau ka reiskai issimiegot visa nakti. uzmiega mazoji pas mus po to ja perkeliu i jos lovyte bet po vidurnakcio, apie pirma valanda ji jau pradeda niurnet iesko soskes arba nori atsigert. paskui vel miega kokias kelias valandas. bet apie penkta ryto jau nebepadeda nei arbata nei niekas turiu ja pasiimt pas save ir pas mus ji miega iki ryto toliau.
bet yra buve naktu kai visa nakti miegojo pas mus bet vistiek prasibudinedavo ir niurnedavo.
bandeme gert irgi ir valerijono tabletikes einant miegot. na ta laika gal ramiau miegodavo,bet keltis prie jos vistiek reikedavo. beto juk visa laika vaiko vaistais negirdysi.

na dickiui mano (2 su puse) ir mazajam (11 menesiuku) abu bludineja naktimis, kartais ir paskaiciuoju kartus, pvz visai nesenai mazasis kelesi 11 kartu ir dar dickis kelis kartus, viso 13 k. tai zinokit diena akys ant kaktos lipo
tokios mintys kad naktim nebesikels kai pilnametystes sulauks

sveikutes
Na ir "paguodet"
Maniškė dar tik metukų sulaukė. Aš jau seniai svajoju apie išmiegotą naktį. Keliasi naktim 3-7 kartus. Nuraminti pavykdavo tik supimais ir krūtim. Dalį nakties praleisdavom įsitaisę ant žemės(vos užmigdavo žįsdama, aš pabėgdavau į lovą iki sekančio karto). Dabar nutraukiau maitinimą krūtim, tai iš vis katastrofa naktim. Tikėjausi, kad nutraukus ilgiau miegos, bet nematau prošvaisčių. Ir kai paskaitau, kad taip gali iki trejų metų testis, tai visai nelinksma pasidaro. Apie antrą vaikutį net pagalvoti nenoriu kol padoriai neišsimiegosiu

Na ir "paguodet"

o mae visa laika ramiai miegodavom nuo pat gimimo
o dabar pries menesiuka kazkas nutiko maziui nemiega nakti nors tu ka
uzmiega pas mus nunesam i lovyte po poros valandu su verksmais prabunda ateina pas mus uzmiega jei paguldai i jo lovyte vel pabunda su verksmais
nesuprantu

Na ir as turiu toki "nemiegiuka". Kol kas dar nesam ne vienos nakties ismoegoje. Visi issijuose kaltino,kad cia del mano maitinimo,kai nutraukiau ta maitinima -kai buvo metukai ir du menesiai, beda tik padidejo,nes nebeturejau kuo nuramint
.,Keliames ivairiai,bet jei buna trys kartai sakau,kad gera naktis buvo,paprastai 5-7 buna ir daugiau.
paskutines mano ir gydytojos nuomones tai ,kad vaikiukas labai jautrus
,na reiuk kazkaip aiskint,ko jis bludija

paskutines mano ir gydytojos nuomones tai ,kad vaikiukas labai jautrus

Na o mūsiškė jau truputį geriau miega
Dar geriau miegodavo, kai buvo laikinai nuo tiūtės atpratusi. Nebereikėdavo nors jos padavinėti. Dabar ji vėl įsitaisė lovoje su manimi miegoti, nors lovelė šalia. Kartais atrodo, kad ji niekam nereikalinga. Žadu daryti experimentą: nupirkau jos lovytei naują patalynę, ibi ją užvilksim, apraišiosim lovytę kokiais kaspiniukais, ant sienos priklijuosiu porą lempučių, mintančių baterijomis, kad galėtų naktį pati atsigesinti ir pasiimti buteliuką. Na gal taip ją sugundysiu lovytėje miegoti ir jeigu dar buteliuko paduoti nereikėtų, tai mamyte kaip ir nereikalinga per naktį
Manau vaikai neramiai miega, nes kartais būna per daug įvykių jų mažai galvelei. O kartais jie įpranta, kad suverkus turi iškart kas nors prisistatyti ir jį raminti. Mūsiškė taip darydavo.

QUOTE(loretaltl @ 2006 01 04, 22:58)
na mamytes gal zinot ta stebuklinga vaista kuris padetu vaikui ismiegot visa naky....maniskis jau 2.5 metu bet niekaip to nepadaro....buteliuko seniai atsikratem kuris kaip as galvojau nemiegojimo priezastis , jau ant puodo darom o nakty isvis isbuna nedares sysiuko...pagaliau mama atsiunte melisos tirpaliuko ir tas nepadeda....jau praradau vilty kada nors nsikelt is lovos nakty...nieks nepadeda....

Mes turejom dideliu bedu su nakties miegu

Mes ir jungiamės prie nemiegiukų.Mums dabar 2,3 m.Naktimis keliasi nuo pat gimimo.Kai buvo mažesnis keldavosi pavalgyt,net košes turėdavau virt,vėliau keldavosi atsigert,dabar kad mane susirast arba paisterikuot.Taip ir laukiam tų ramių naktelių.Gal tikrai su kalėdom ateis tas stebuklas
,o gal dar prisigalvos dėl ko prabusdinėt