Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis miegas

Mamyrtes, kuriu vaikai nemiega, o jus krutim matinate ar ne? Nes buvo lygiai ta pati problema, kol maitinau. Vos ne del tos prezasties nutraukiau kai buvo 1 m ir 2 sav. Tuo visi nemiegojimai pasibaige.
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2006 08 03, 15:10)
Mamyrtes, kuriu vaikai nemiega, o jus krutim matinate ar ne? Nes buvo lygiai ta pati problema, kol maitinau. Vos ne del tos prezasties nutraukiau kai buvo 1 m ir 2 sav. Tuo visi nemiegojimai pasibaige.

maitinu ax.gif bandžiau beveik savitę neduot - aplamai nemiegojo visą naktį sad.gif Šiaip tai žinda jis labai mažai - dažniau įsikiša ranką tarp krūtinės ir miega doh.gif
Atsakyti
Mes dar visą naktį neišmiegam schmoll.gif , tai ji nusispardo kaldrą, tai atsibundą ir prašosi pas mane į lovą doh.gif , bet jau geriau, nes kai maitinau, tai keldavausi naktį kas 2-3val.
Atsakyti
Na mes tikrai tokių problemų neturim. biggrin.gif Išmiega visą naktį, tik labai vartosi, jei miegotų paprastoje lovoje, iškristų schmoll.gif . Mes buvom pas okulistą (dėl kitų problemų), tai jis pasižiūrėjo akių dugną, pasirodo kraujagyslės išsiplėtusios (nerviniu pagrindu), tada paklausė, kaip miegam ir rekomendavo apsilankyti pas neurologą.
Tą mes ir ruošiamės padaryti kitą savaitę. Beje, nė vienas gydytojas, pas kurį lankėmės nė karto nesakė, kad normalu, kai vaikas naktį prasibudinėja. g.gif
Patarčiau apsilankyti pas neurologą (kitą), nes čia tikrai kažkas yra. g.gif
Atsakyti
kol pati maitinau,panasiai iki metu,buvo panasi situacija,gal kiek svelnesne.kai vyko nujunkymas,buvo didziausias kosmaras,bemieges naktys,nuovargis,bet dabar jau viskas praeity,zuikis ismiega nuo 9vakaro,iki 7ryto.Buna,kad sukriuksi nakti ,uztenka paniuniuoti,ar uzkloti jei nusispardes.Linkiu kantrybes,isaus ir tavo naktis biggrin.gif .
Atsakyti
Labas
Pas mus ta pati problema, man irgi kartais atrodo kad neištversiu bet ką daryt mano vaikas nakti keliasi 2-3 kartus todel kad nori valgyt ir negaliu niekaip atpratinti nuo valgimo nakti aš kartais nespeju atsigult kaip jau reikia keltis nes vaikas verkia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aleksa: 04 rugpjūčio 2006 - 21:59
Jungiames prie nemiegojančių būrelio 4u.gif Mes nuo gimimo naktimis laaaaabai blogai miegam , o dabar išvis išprotėt galima , kuo toliau tuo blogiau ...... Ir niekaip negaliu atpratint nuo valgymų naktimis , vos ne vos pratempiam su ryksmais iki 4.30 - 5.00 pasimaitiname ir tada po tiek valandų vargų nulužtame porai valandų....

Stiprybės mamulkos , tikėkimes kad greitai mūsų kleckiukai išmiegos visą naktelę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MICKEYO @ 2006 08 04, 23:02)
Jungiames prie nemiegojančių būrelio  4u.gif  Mes nuo gimimo naktimis laaaaabai blogai miegam , o dabar išvis išprotėt galima , kuo toliau tuo blogiau ......    Ir niekaip negaliu atpratint nuo valgymų naktimis , vos ne vos pratempiam su ryksmais iki 4.30 - 5.00  pasimaitiname ir tada po tiek valandų vargų nulužtame porai valandų....

Stiprybės mamulkos , tikėkimes kad greitai mūsų kleckiukai išmiegos visą naktelę 4u.gif

Identiška situacija verysad.gif , greit akinių nuo saulės nebereiks, nes ir taip atrodysiu kaip su jais - valgom naktim kas 2-3 val., situacija truputuką geresnė, kai aš prie vaiko miegu, t.y. jis savo lovytėj, o aš savo lovoj prie jo ax.gif , geresnė tuom, kad į pavirkavimus nekreipiu dėmesio, nes ne visada išgirstu blush2.gif , išgirstu tada, kai jau normaliai pradeda verkt, o vyras mano vis tiek bėgioja, jis jautriai miega, tai viską išgirsta, o aš, matyt, jau pervargau, nes pirmas kelias valandas miegu kaip užmušta blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
Pas mus ir panasiai buvo. Budavo kokia 1 val. migdai, supuoji. Pamiega valandziuke ir pradeda budineti. Tai lakstydavau kaip isprotejus kas pusvalandi. Diena irgi miegodavo 2 kartus po 40 min. Viskas pasikeite kai perkraustem i didele lova dabar isparpia visa nakti, kartais pakniurzedama. As labai nepergyvenau, nes mama sake, kad as maza naktim sededavau tik kad neverkdavau ir nezyzdavau. O jum mamytes stiprybes.
Beje vaistinese yra labai neblogas sirupas zoleliu pagrindu Melisal, ir kainuoja nedaug. Galima vaikui pries miega po sauksteli duoti, truputi apramina smile.gif
Atsakyti
Kai mazesne buvo tai visko budavo, atrode isprotesiu. O dabar labai gerai miegam tik keliames anksti doh.gif bet zadintuvas visai nieko.
Atsakyti
miega visą naktį, nebent užsimano pagerti vandenuko, arba košmarą susapnuoja.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2006 08 03, 17:00)
Na mes tikrai tokių problemų neturim. biggrin.gif Išmiega visą naktį, tik labai vartosi, jei miegotų paprastoje lovoje, iškristų  schmoll.gif . Mes buvom pas okulistą (dėl kitų problemų), tai jis pasižiūrėjo akių dugną, pasirodo kraujagyslės išsiplėtusios (nerviniu pagrindu), tada paklausė, kaip miegam ir rekomendavo apsilankyti pas neurologą.
Tą mes ir ruošiamės padaryti kitą savaitę. Beje, nė vienas gydytojas, pas kurį lankėmės nė karto nesakė, kad normalu, kai vaikas naktį prasibudinėja. g.gif
Patarčiau apsilankyti pas neurologą (kitą), nes čia tikrai kažkas yra. g.gif

Mes iki metukų kas mėnesį lankėmės pas neurologę, nes mažiaus raumenų tonusas nuo gimimo buvo žemas. Tai dėl prasto naktinio miegojimo ji pasakė, kad mūsų vaikui turi įtakos dienos įspūdžiai ir krūminių dantų dygimas. Ir pediatrė lygiai tą patį pasakė. Maždaug iki 1,5 metų, o jei jautresnė nervų sistema, tai net iki 3 metukų gali kartotis blogo miego epizodai.
Aciū dievui, jau mes ne kasnakt blogai miegam, vidutiniškai 2 k per savaitę tik smile.gif . Tai gal sakau iki 1,5 metukų maniškiui viskas bus gerai, tuo labiau, kad tik 1 krūminis beliko neišdygęs.
Atsakyti