Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis miegas

Nervai ir mums nelaiko. Amzinai neissimiegoje. Keliames po n kartu per nakti. Bet man kyla klausimas, o kaip vaikeliui uztenka to miego? Per pietus irgi pamiega apie 2 val ar maziau. Esu nevilty. Kartais nelaiko nervai, net verkiu nakti atsisedusi. Galvoju, uz ka man tokie isbandymai
Atsakyti
QUOTE(gele @ 2006 08 15, 09:45)
Nervai ir mums nelaiko. Amzinai neissimiegoje. Keliames po n kartu per nakti. Bet man kyla klausimas, o kaip vaikeliui uztenka to miego? Per pietus irgi pamiega apie 2 val ar maziau. Esu nevilty. Kartais nelaiko nervai, net verkiu nakti atsisedusi. Galvoju, uz ka man tokie isbandymai

Oj kaip as tave suprantu verysad.gif man ir po 2,5men bemiegiu dienu ir naktu(maziui buvo jau 8,5 men ir jis kelesi nakti kas 10 min) man jau stogas vaziavo cry.gif cry.gif cry.gif ir verkdavau kartais
Bet... dabar jau viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, pries keles dienas nutraukiau maitinima krutimi anksciau keldavosi nakty daznai, nors dabar dar nevisiskai apsiprato be mp bet nuo 22 iki 6 ismiega o poto pora guksniu arbatos per miegus nors siandien ir jos neprireike, veliau ziuresim kaip bus g.gif is buteliuko gert nemoka tai ir tenka visanakti apsieiti be gerinejimu.
Atsakyti
Maniškiai abu miega kaip užmusti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytės 4u.gif Mes išmiegam visą naktį nuo 4 menesiu - todel, kad paragavom košiu ir pieno daugiau mums nereikejo ( savo pieno turejau tik tai 1men doh.gif ), bet iki šiol turiu migdyt ant ranku doh.gif doh.gif doh.gif , o tik paskui į lovytė det. Gal ir jusu vaikučiai kelesi del to, kad valgyt nori? Mano mažius tai irgi kartais pabunda, bet miega griežtai tik tai savo lovytei, vaiku kambari. Bet kai dygo dantukai, tai irgi tekdavo truputi palakstyt ax.gif Be to maniiškis jau toks strakalas, kad naktimis žiauriai sukiojasi, vartosi, bet kažkaip apsiramina ir vėl miega. O dienos metu gyrdau žoleliu arbatomis. Ištvermes ir kantrybės jums, mielosios mamos - kokie jie bebūtų, tai jūsų milimiausi zuikučiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2006 08 03, 17:59)
Mes dar visą naktį neišmiegam schmoll.gif , tai ji nusispardo kaldrą, tai atsibundą ir prašosi pas mane į lovą  doh.gif , bet jau geriau, nes kai maitinau, tai keldavausi naktį kas 2-3val.

ogi musu leliai bendraamziai! mes per nakti 3-4 kartus supuojames ir dainuojam lopsines, kitaip - niekaip... schmoll.gif O pati didziausia beda - kad nuo PAPO neatprantam, tai panele turbut tik del to ir prabudineja, o jei as atsisakau jai duoti, tai tokios isterijos!!!! nakti neisgaliu kitaip, tai ir duodu, nes kitaip visai neismiegociau. Tiesa, buvo pora tokiu naktu, kai dukra ismiegojo nekrusteldama nuo 22 iki 6 val. tai su vyru vis keldavome paziuret, ar dar kvepuoja lotuliukas.gif . taip neiprasta mums buvo, kad dukra sugeba ir taip. Vis dar tikimes, kad tos nemigo naktys baigsis greit, bet kol jos baigsis mamka dienom vaikscios uzmerktom akim...

kantrybes visoms!
Atsakyti
Bicas mano tai miegodavo visa nakti, bet neseniai nusipirkom sau lova nauja... biggrin.gif bernas sako kad cia jam atveze lova sokinet... biggrin.gif tai poto pirmas naktis miegojo su mumis...dabar siek tiek atpratinau tai lovytej miega iki paryciu smile.gif kokia 4-6h ryto atsliauzia vel pas mus ax.gif siaip dar kartais pabunda nes pasipraso i wc bei pagert. 2m. vaikas bye1.gif
Atsakyti
Mano bemiegės naktys baigėsi prieš metus. Nutrauikiau maitinimą daugiausia dėl miego, nes gėrinėjimas kas 10 min jau buvo pasiekęs kritinę ribą. Nesupom ant rankų nė karto, nedavėm naktį gerti nieko. Vargom savaitę, labai verkė naktimis, vyras nešiodavo priglaudęs. Dabar - pasaka: užmiega 22.30, aš tik paguliu šalia, paglostau, miega kaip užmušta.
Beje, prieš kurį laiką mums miego kokybę labai pagerino tai, kad nebeleidom jai žiūrėti televizoriaus vakare. Užstūmėm stalą, kad arti neprieitų prie teliko ir patys stengėmės kuo mažiau vakare žiūrėt, tikrai geriau ėmė miegoti. O nei lašiukai, nei arbatėlės nepadėjo.
Atsakyti
QUOTE(nendrelė @ 2006 08 17, 11:50)
Mano bemiegės naktys baigėsi prieš metus. O nei lašiukai, nei arbatėlės nepadėjo.

O mums kazkurie homeopatiniai migdomieji-raminamieji suveike priesingai! Panelyte taip siautejo puse nakties, kad net i vaistine norejom lekt issiaiskint, ar tikrai dave ta, ko prasem... blink.gif
Atsakyti
Oj Oj verysad.gif Pas mus irgi analogiškai kaip pas daugelį mamyčių... Dukrytei metukai, maitinu, ir matomai dar dantukai dygsta, tai...siaubas...sugeba zyzti net miegoti... Keliasi gal kas 20min ir zyzlioja... Kruties taip daznai nenori, bet tas zyzimas iš proto varo...
Irgi lieku laukti ir svajoti apie ramias ir ilgas naktis...
Atsakyti
Manyčiau kad dėl dantukų naktį neramiai miega schmoll.gif mums taip pat buvo bemiegės naktys kai tik pradėjo lysti dantukai,gal tik neseniai apsiramino visa tai ir miegam dabar ramiau rolleyes.gif
Atsakyti
Tai labai panašu į dantukus. Yra tokie vokiški stebuklingieji homeopatiniai žirneliai dantų dygimui palengvinti Osanit. Jie net suaugusiems padeda, kai dantenos pūliuoja. Išbandžiau su savo vaiku: kai naktį blogai miega, ar dieną neramus – duodu žirniukų ir viskas kaip ranka... Jie saldūs, bet be cukraus, pati ragavau. Labai gaila, kad Lietuvoje jie neregistruoti. Galima parūpinti per vokiečių vaistinę, tik reikia recepto su dviejų gydytojų parašais ir deklaraciją užpildyti. Kaina – beveik 6 eurai. Saviškiui pastoviai parvežu iš Vokietijos. Jei esi vilnietė, prieš užsakant galiu duoti paragauti.
Atsakyti