Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis miegas

As manau, kad tai labai individualu ir priklauso nuo kiekvieno vaiko...Mnaiskei jau 2.5 metu bet ar nebuvo ne vieno nakties, kad kelciausi maziau nei 5 kartus per naktu doh.gif Paklausius visu nuomones, suprantu, kad kazkada ta nuolatini naktini cypima isaugs, bet tik neaisku kada...Zodziu, reikai kantrybes ir dar akrta kantrybes doh.gif
Atsakyti
Teisinga nuomonė,kad pirmiausia reikia žinoti dėl ko-ar bijo,ar skauda,ar susapnuoja.Mūsiškiui 1.6 m,kartais būna,kad prikelia,o anksčiau ir 4-5 kartus tekdavo atsikelt.Ir su maža šviesele miegojom-nepadėjo ir gerti naktį atnešdavau-nepadėjo.O ko gero,jis prabudęs šiaip išsigąsdavo,kad nieko nėra šalia.Tai aš lovutę prie pat lovos prisitraukiau ir kai tik užgirsdavau,kad jau kruta,vartosi-paglostydavau ar už rankos paimdavau.Jis jautė,kad kažkas yra ir iki galo neišbusdavo.Taip po truputį priprato ir dabar problemų nėra. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėM @ 2007 03 08, 22:23)
jau man bus tuoj trys metai,kai keliuosi naktim  doh.gif ...kaip norėtūsi nors viena naktį ramiai pamiegoti  smile.gif

jei tau bus ramiau tai zinok as ir dar neismiegu visos nakties, dickis nesenai pradejo miegot nesikeldamas (jam 3 su puse), bet mazasis pakeite pamaina
Atsakyti
mums 1 ir menuo miega labai blogai, keliuosi ir keliuosi geria valgo ir ko tik nedaro.Turiu nesioti ant ranku kad vel uzmigtu, zodziu kosmaras, bet as jau pripratau nieko nepakeisi toks vaikas.Jau jo toks rezimas.
Gal kam bus paguoda ar patarimas, tik nepagalvokit kad as kokia antzmogis ar vaiku skriaudike.Mano ginekologes berniukas isteriskai prabusdavo 3 nakties ir klykdavo iki 5-6 ryto, sake isbandziau viska ir vaistus ir raminima, zodziu medike zino ka daro.O jis parekia parekia o po to lyg niekur nieko sako eik pieno atnesk.Tai vadinam vaiko isterika.Jos sunus taip reke iki 2.2men kol sako nakti kai sitaip pradejo rekti paimiau dirza ir daviau siknon aisku buvo mama nemusk ka darai, bet po to karto viskas nnakti kaip uzmustas.
As nosiu pasakyti tik tiek kad iki 1.8-2metuku vaikas nelabai supranta, bet vyresnis tikrai supranta, galima jau ir pabarti, ar net duoti su dirzu.Aisku priklauso nuo vaiko!Jokiu budu musti negalima juk kiekviena turim sveiko proto!Sakau taip nes ziuriu yra vaiku kuriems 2.5-3metai ir jie nemiega arba turi liepti arba duoti i subine ir paaiskinti.Juk mamos kantrybe negelezine.Jei maniskis iki 2metu vis dar nemiegos as privalesiu ir sita buda pabandyti... verysad.gif
Atsakyti
Maniske ir keliojasi pastoviai,duodu buteli ir toliau miega,kitos iseities nematau...Daug kas mane smerkia,kad dar maitinu naktimis,bet rekdyti jos nesiruosiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(esama @ 2007 03 02, 15:55)
sveikos mamytes, mes su cia problema jau seniai atsisveikine,nuo 1men.jau ismiegodavo istisas 6-7val,dabar kai 1.3metuku 9vakaro uzmiega ir 8ryto keliasi,vienintelis patarimas jokios teveliu lovos nuo pat gimimo kad ir kaip noretusi biggrin.gif  ir stai dabar tuo dziaugiames,mamytes jus kenciat cia as kitur,turim oziuka.turbut jei ne vienur tai kitur mazylia mum aukles 4u.gif

per anksti nesidziaug mirksiukas.gif
maniskis nuo 6 sav ismiegodavo 6-7 val visa nakti. nuo gimimo miegojo pas mus kambari ,bet savo lovytej,o kai suejo vienas menuo jam perkeliau i jo kambari.vaikas miegojo be problemu lovytej,jokiu supimu nieko nereikejo.nuo pusantru metu perkeliau i didesne lova ir savo kambary miegojo super,ir pietu miego ir nakciai,pabuciuoju,uzdarau duris ir fsio.Taip jis 2 menesius gerai miegojo.O va dabar kas jam uzejo,keliasi nakti ir atvaro pas mus.nesu atgal,turiu tada su juo gultis,migdyt,o jam miego nesinori schmoll.gif
Ir va,vaikas kuris visada miegojo atskirai ir be problemu sugalvojo bludint naktimis.jam dabar 20 menesiu...
Atsakyti
mano mazyle naktimis miega neramiai,prabunda keleta kartu,ir nors duodu gerti arbatytes ji vistiek zirziliuoja,sukinejasi,kol vel uzsnusta.net nezinau kodel taip. g.gif su vyresniuoju jokiu problemu nebuvo,buvo ramus nors diena miegodavo tik karta,o nuo 2,5metu visai nenoredavo miegoti.gal tai turi itakos g.gif mazyle diena miega 2kartus ir po geru pora valandu.ir labiai ramiai be jokiu zirziliavimu.net nezinau. doh.gif tikiuosi kad isauks.nes nei neurologes prirasyti vaistukai ,nei raminamos voneles,nei supavimas nepadeda.lauksime kol nakti galesime ramiai miegoti biggrin.gif

---------------------------------------------------------

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Labutis mamaikos mirksiukas.gif

Mums 1 m. 7 men., bet mes miegam pakankamai gerai naktimis, na nebent zinduko nerandam arba dantukai dygsta. Gal ir jums tos pacios problemos? Suprasciau, jei maitintumet pacios krutimi, tai tikrai miega blogai ir prabunda kas 2 val., man taip buvo. O gal pas vaikus gyvenime yra toks laiko tarpsnis, kur juos kankina kokie sapnai baisus, ar tiesiog blogai miegasi??? Vistiek su laiku tai praeis, bet as suprantu, kaip uzknisa naktimis keltis prie vaiko, juolab kad jis jau gana didelis ir turetu miegoti visa nakti. Svarbu, kad jis butu sveikas ir jo kelimasis nakti ne butu ligos priezastis.

Laikykites mamytes, viskas bus gerai, juk tai musu aukseliai, vistiek mes kelsimes prie ju ir nesvarbu kiek jiems metuku 2 ar 8 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes taip pat prastai miegam naktimis. Prabuvda naktį ir sako mamą, prisiglaudžiu apkabina ir vėl užmiega. Ir taip kelis kartus. Kartais atsigerti paprašo. Užmigdau visada savo lovytėj, nu bet ryte jau visada neišvėrus parsinešu į savąją. kartais išmiega visą naktį labai gerai, bet tokios šventės būna tik porą kartų per mėnesį. Kai ryte atsibundu puolu tekinom prie lovytės pažiurėt ar viskas gerai. Nes matyt įprotis išlikęs jog turi mane prikelt naktį.
Atsakyti
mano mergina tai nuo pat gimimo gerai miega tik kai serga ar ka skauda dar kai buna pervargus tada buna sunkiau miegoti nakti o taip tai gerai miega visa nakti
Atsakyti
Aš dabar pastebėjau labai keista dalyką.Kai tik pupa eina miegoti nuo 22-23val naktį prabudinėja kokia 3 ir iki 04.30val blaškosi. O kai tik einame miegoti 23.30val (žinau,kad vėlai),bet ji tda miega ramiai visą naktį iki pat 09.30val. g.gif
Atsakyti
mes kankinomes iki 1metuku vakare nejo miegoti anksti tik apie 23h nakti keldavosi 2-4 kartus o diena pora kartu iki2 h ismiegodavo.
tai nusprendeme perkelti mazylia i kambary viena nupirkom normalia lova ir ka manot naktimis nesiblaskydavo ir neatsibusdavo bet buvo problema su velavimu miegoti tai nuo 1.6 metuku atsisakeme miegoti dienomis ir ka rezultatas thumbup.gif
mergyte aidavo miegoti 19.30 ir atsikeldavo 7.30 [nes i darzeli] ir atedavo pas mus i lovyte kad pranestu kad ji jau pasiruosisi nuveikti visus rytinius darbelius.
na is pradziu vakare reikedavo man atsigulti salia kad uzmigtu bet nupirkome meskiuka tedy (siuo metu mylimiausias zaisliukas) ir ka rezultatas puikus pasisneka, atsibuciuoja ir apsikabine abu uzmiega.

na tai galiu patarti itaisykite vaikui mylimiausia zaisliuka ir jis pakeis mamyte nakciai. ir atsisakykite pietu miegelio arba sustrumpykite laika ir vaikutis anksciau ais miegoti, o buteliuka su vandeniu visada padekite toje pacioje vietoje mazylis ismoks nakti pribudes neverkti kad nori gerti o pats susiras ir toliau miegos.
sekmes 4u.gif
Atsakyti