Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis miegas

Galiu pareikšti tik užuojautą visoms iškankintoms mamytėms ir nesitikėkite, kad jūsų džiaugsmeliai greitai išaugs, o jūs pamiršite nemigo naktis. Mano mažei jau 2,5 meto, bet kankinuosi lyg šiolei. I r taip buvo nuo gimimo. Negana to, kad šokinėju naktimis, tai maniškė jau visiškai nebemiega pietų miego. Jau toks vaikas. Ką gi padarysi. Belieka tik laukti kol pradės eiti į mokyklą... ax.gif ax.gif

Atsakyti

Pasiguosiu ir as 4u.gif iki metu nakimis maitinau krutim, tad jei nubusdavo duodavau kruti ir ramu (retsykiais reikdavo nesiot)...kai tik baigiau maitint prasidejo bemieges naktys doh.gif .Per nakti keliames po 6 kartus.Atrodo tik uzmiega po 5min. vel stojasi tiesia rankas ir pradeda verkt.Buna naktu kai nebeturim jegu..bet nieko nepadarysi..kaip suzinot ka daryt verysad.gif ,dienom su vyru vaikstom kaip zombiai.
Bet uztat kai mazius ryte atsikelia ir nusisypso taip gera pasidaro, wub.gif
Atsakyti
Mano mergytė tai kaip kartais kartais išmiega visą naktį kartais atsikelia kokius 5 kartus. Manau čia kalti dantukai, ir vaikučio sapnai. Jai ka negražaus sapnuoja mano mergytė pradeda kukčioti, bet paglostau pilvuką ir nurimsta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovile B. @ 2007 05 04, 22:59)
Pasiguosiu ir as 4u.gif iki metu nakimis maitinau krutim, tad jei nubusdavo duodavau kruti ir ramu (retsykiais reikdavo nesiot)...kai tik baigiau maitint prasidejo bemieges naktys doh.gif .Per nakti keliames po 6 kartus.Atrodo tik uzmiega po 5min. vel stojasi tiesia rankas ir pradeda verkt.Buna naktu kai nebeturim jegu..bet nieko nepadarysi..kaip suzinot ka daryt verysad.gif ,dienom su vyru vaikstom kaip zombiai.
Bet uztat kai mazius ryte atsikelia ir nusisypso taip gera pasidaro, wub.gif

Pas mus lygiai tas pats, jau nebežinau ko griebtis doh.gif
Būtų visai smagu kada netolimoj ateity ir apie antrą pagalvoti, bet jei taip miega pirmas, tai... kol kas sunkiai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaliaG: 07 gegužės 2007 - 13:20
Pasakysiu kaip tikra lietuvė - kai gera girdėti, kad ne mums vieniems taip atsitiko, kad lialius dažnai keliasi naktimis...Jau galvojau, kad kiti vaikai tik ir parpia naktimis, o tėvai vaikšto dienomis patenkinti po visokias parduotuves, parkus, svečius ir pan. O mes norim tik ramybės ir miego...Tai guodžia blink.gif
Gydytojai sako,kad vaikas priprato valgyti naktimis ir reikia nebeduoti, bet pabandyk neduoti...Be to, nuo 4 ar 5 ryto prasideda dainavimas, kurio maisteliu ir nebeužkiši.
Atsakyti
dukrytė užmiega puikiai, bet naktį dažnai blašosi, pravirksta, papyksta, netgi cypteli, na ištisai turiu prie jos keltis, kažkodėl nerami verysad.gif nors priežastis man aiški unsure.gif
Atsakyti
Mums už poros mėnesių bus du metai o miegam neramiai nuo pat gimimo doh.gif ir nežinau kada galėsiu ramiai išsimiegot nė karto neprabudus unsure.gif
Atsakyti
Maniskiui 2 metai su trupuciu, o kaip nemiega naktimis taip nemiega.Neissimiegojimas---visa diena vaikstau pikta. Didysis iki 3 metu nemiegojo, jauciu ir su mazuoju bus taip pat. verysad.gif
Atsakyti
maniske irgi blaskosi nakti, ir ilgai vartos kol uzmiega g.gif
Atsakyti
Mano vyresnioji kelesi nuo gimimo iki beveik dvieju metuku viena karta per nakti,gal kad ilgai pati maitinau,tai ji vis prasydavo pienuko,viskas baigesi kai pabaigiau maitinima.Mazasis keliasi zymiai dazniau,jam jau metukai,nepamenu kada buciau miegojusi ilgiau kaip tris valandas be prabudimo,maitinu tiek kiek nori doh.gif sunkiai sekasi atpratinti nuo naktiniu kelimusi.Visko buna,kartais ir papykstu uz bemieges naktis,bet vaikai uzauga,viskas pasimirsta.Paziuriu kaip ryte abu zaidzia,pagalvoju,kad gal tuoj baigsis bemieges mano naktis ir vel viskas gerai,iki kitos nakteles! blush2.gif
Atsakyti
Maniškis taip pat keliasi po kelis kart per naktį ,dar vis maitinu ,tai įkišu krūtį ir vėl miega.Tik bėda ta kad jis tik prabudęs iškart lipa iš lovos ,stojasi ar ropoja doh.gif , kiti pasimuisto ,pasimuisto ir poto vėl užmiega, o jis ne reikia lėkti doh.gif g.gif Taip duodamasis kartais bumt galva į lovos kraštą ,tada jau viskas ašaros . Ir taip kas nakt verysad.gif
Atsakyti
4u.gif su miegeliu nakti, kaip ir g.gif nesiskundziam. Tik buna, kad susapnuoja, tai pakalba, kad ciuces ner ir ant sono. Tikriausiai dienos emocijos rolleyes.gif
Dabar jau nakti nubunda sysiu ant puoduko padaryt, o kai iskeli is lovytes, tai tiesiu taikymu nuo puoduko pas mus i lova. Bet, kai uzmiega, buna iskeltas, nes spardosi labai.
Atsakyti