Ir mano zuikis naktį miega prastai Nupirkau Sedalia, gal padės, dar į vonią palašinu levandos aliejuko (svarbu nepadaugint-gali būt atvirkštinis poveikis), gal su laiku praeis?
Mes pora kartu bandem gert Sedalia, bet nei karteli nepadejo... Dabar bandom gert Acosedum, nes nemiegaliu mamytes rekomendavo, kaip gera homeopatini preparata nuo nemigos...
Mes pora kartu bandem gert Sedalia, bet nei karteli nepadejo...
Dabar bandom gert Acosedum, nes nemiegaliu mamytes rekomendavo, kaip gera homeopatini preparata nuo nemigos...
Ačiū, kad paminėjai Acosedum Žinosim ir mes, ka dar galima bus bandyt, nes apie šį preparatą neteko girdėt Aš dar melisos arbatėlės savo berniukui užvirinu, atrodo, kad vakar geriau ir dieną miegojo, nereikėjo lakstyt ir raminti. Bet gal tai tik sutapimas
mano mažylė labai neramiai miega nakti blaškosi sukinėjasi lovytėj,kol parbunda,o jau tada tairekimas baisus negaliu nei pajudinti is karto zviegia dar baisiau kol nepavargsta ir pati nenusiramina naudojom Sedalia,tai kol naudojom buvo kiek geriau,o tik nutraukėm ir vėl tas pats
Kur beeitum - nesvarbu koks oras - visada pasiimk savo nuosavą saulę!
Oi o as mamytes tai jau nebezinau,mano sunelis pradejo kiekviena naktele atsikelti 3-4valandele ir po to kokias 2valandas neuzmigs vartysis,vergs,nores lipti is lovytes nebezinau ka daryti?
Mano 6 men. velniukstis tai idomiai elgiasi jau visa menesi, kasnakti pabunda tarp 3-6 ir tusinasi nuo 30 min iki 1 h. Pabunda jis kuo puikiausios nuotaikos ir nori bendrauti , dalyvauti, mums sypsosi, jei patebi, kad ji pastebejome. Kad ir kaip ji ignoruojame su vyru (taip buvo knygose parasyta) jis puikiausiai apseina ir be musu, randa kuo uzsiimti, o kai istringa kur lovos kampe arba atsigules skersai ima verkti, tad tenka ji kraptyti is nelaimes. Kelias svaites ignoravau, maniau praeis, bet kad nepraeina . Gal galite ka patarti?
Mes pora kartu bandem gert Sedalia, bet nei karteli nepadejo...
Dabar bandom gert Acosedum, nes nemiegaliu mamytes rekomendavo, kaip gera homeopatini preparata nuo nemigos...
Mamytės, mano dukrytei pusantrų metukų. Iki pusės metų naktimis valgydavo dažnai, nuo pusės metų nebevalgo, bet pradėjo dantys dygti. Taigi iki šiol visą naktį išmiegojus esu tik kelis kartus kai vyras su ja miegodavo. Mums labai blogai, jei neprabunda tai vistiek visą naktį klykauja, virkauja, jei prabunda tai ilgam, pyksta, zirzia, mušasi, verkia, rėkia. Miega su manim lovoje, nes aš nebeturiu jėgų šokinėti prie lovytės, be to ir nenori ji savo lovytėje miegoti. Su vyru atskirai miegam jau kelis mėnesius. Kažkoks pragaras namie, aš kaip zombis, su dukryte ir dieną pykstamės, aš pikta ant viso pasaulio ir labai nelaiminga. Išbandėm viską: specialius sirupus, Sedalia, Acosedum, Viburcoli, Melisali, jeigu kas ir padeda tai tik laikinai. Atrodo išeisiu iš proto. Neurologės atsakymas - jautrus emocingas vaikas. O ką man daryti?
mamytės, o mums dantukų dygimui pagelbėjo osteocare. Mums gydytoja patarė dėl dantukų vėluojančių jį pagert Nežinau ar tai sutapimas, bet kai tik pradėjom gert, tai naktinis miegas pagerėjo Baigėsi tas klykimas, stojimasis. O jau buvau puolusi į neviltį, vaikščiojau kaip vampyras nuo miego trūkumo Be didelio vargo ir be bemiegių naktų išdaiginom dar 2 dantukus. Iš viso jau 4
Nesiraukyk, nes nežinai, kas pamils tavo šypseną :)
Labas vakaras mamytė, o aš galvojau, kad čia tik mano vaikas turi tokias problemas, mano sūneliui 1,8m. labai blogai miega naktį, jai atsikelia 2k. per naktį, tai skaitau kad aš išsimiegojau...o dažniausiai nuo 5 iki 10k. per naktį, jau nebežinau ką daryti, kai kas patarė pagerti raminamujų, močiūtės ir tetos patarė vežti "užkalbėti" pas bobutes, tai net ir nebežinau ką daryti.......nesinori nei vaistų nes bobutėm vežti, o gal aš klystu, gal kas nors iš tų dvejų dalykų tikrai padės????? patarkytė mamytės, daug las sako , kad dantukai, bet tai pastoviai toks miegas, tik 1k. max 2 per mėn išmiega su 2-3 atsikleimais nakti........