Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis miegas

Mano tai naktį išmiega neblogai ,tik va vis nusispardo kaldrytę,tai man tenka naktį po kelis kartus keltis apkloti.Kartais ir pati prabudus prašo soske.gif apklok
Atsakyti
4u.gif Sveikos nemiegaliu mamos!
As ilga laika priklausiau siam klubui biggrin.gif , praktiskai nuo gimimo vargau! Labai uzjauciu mamas, kuriu vaikai nemiega; keliasi kas 20min nezinia ko ir taip visa nakti!man nuo nemigos ir itampos net akis pradejo trukcioti doh.gif O ka jau sakyti apie dienos miega, kuris taip pat budavo siaip sau!Vienu zodziu apie mus forume galima daug prisiskaityti!
Ir ka jau men kaip mes sekmingai miegame naktimis! rolleyes.gif Baisu neprisisneketi bet ir tai jau men stebiu ir laukiu.Na jis atsikelia kokia 2-3val atigerti, juk karsta, ir apie 6val tada jau pienelio!As pati automatiskai dar po kelis kartus atsikeliu "patikrint",apkloju, paglostau : wub.gif Bet nesiskaito, po to ka teko isgyventi!net nesitikiu kad galima is vis visa nakti neatsikelti!tikriausiai iki kokiu 3-4m tai tikrai dar teks budeti prie vaikelio.
Na ka mes isaugom ta kosmara!kantrybes ir sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalija...: 28 gegužės 2007 - 14:51
QUOTE(vitalija... @ 2007 05 28, 15:43)
As ilga laika priklausiau siam klubui  biggrin.gif , praktiskai nuo gimimo vargau! Labai uzjauciu mamas, kuriu vaikai nemiega; keliasi kas 20min nezinia ko ir taip visa nakti!man nuo nemigos ir itampos net akis pradejo trukcioti  doh.gif  O ka jau sakyti apie dienos miega, kuris taip pat budavo siaip sau!Vienu zodziu apie mus forume galima daug prisiskaityti!
Ir ka jau men kaip mes sekmingai miegame naktimis! rolleyes.gif Baisu neprisisneketi bet ir tai jau men stebiu ir laukiu.Na jis atsikelia kokia 2-3val atigerti, juk karsta, ir apie 6val tada jau pienelio!As pati automatiskai dar po kelis kartus atsikeliu "patikrint",apkloju, paglostau : wub.gif  Bet nesiskaito, po to ka teko isgyventi!net nesitikiu kad galima is vis visa nakti neatsikelti!tikriausiai iki kokiu 3-4m tai tikrai dar teks budeti prie vaikelio.

Oi kaip pavydu...laukiu labai to momento kai nebereiks budeti... doh.gif
Atsakyti
maniskis irgi naktimis miega prastokai. blaskosi, muistosi, verkia ir pan. kartais geriau miega kartais blogiau, tik neaisku nuo ko tai priklauso g.gif dabar jau per 30 min 2 kartus ejau raminti ir migdyti. nieko gero nezada sia nakti kai tokia pradzia miego. verysad.gif taip nuo gimimo vargstam. todel miegam vienoj lovoj abu.
Atsakyti
siame forume esu naujoke, sios temos ieskojau nuo pat uzsiregistravimo, galvojau kad nerasiu. mano suneliui jau 1m. ir 8 men, nuo 6 men. jis labai prastai miega naktimis. gera zinia ta, kad as esu ne viena (yra dar tokiu mamu, kurios naktimis nemiega, o budi prie vaiko naktimis). is mano pazistamu, kam nepasakau, visi stebisi, kad vaikas naktimis blaskosi, rekia, sako kad tai mano kalte. jau puoliau i nevilti, kad tikrai kalta as, jeigu taip yra tik mano vaikui.
mum tai MELISAL nepadeda. isbandem SEDALIA, irgi nepadejo. jau ir nezinau kuo griebtis, diena abu vaikstom pikti ir suirze.labai gaila vaiko, norisi jam padet ir nezinai kuo.
Atsakyti
Mano dukrytė nuo metukų miega viena kambaryje, mes su vyru kitame. Manau taip geriau nes mes ir pavakarojame ir televizorių žiūrime ir taip mergaitei netrukdome miegoti. O ji miega gerai. Man retai tenka keltis ir eiti ją nuraminti jeigu pravirksta. Paduodu atsigerti vandens ir ji vėl užmiega.
Atsakyti
QUOTE(ciaudanti bite @ 2007 07 06, 10:40)
Mano dukrytė nuo metukų miega viena kambaryje, mes su vyru kitame. Manau taip geriau nes mes ir pavakarojame ir televizorių žiūrime ir taip mergaitei netrukdome miegoti. O ji miega gerai. Man retai tenka keltis ir eiti ją nuraminti jeigu pravirksta. Paduodu atsigerti vandens ir ji vėl užmiega.

Tau gerai,o mano dukrytei tuoj 3 bus ir tai negaliu niekaip prisiversti iškraustyti ją į kitą kambarį doh.gif Ji ten viena tikrai neliks miegoti.Ir šiaip ji tokia maminukė ax.gif
Atsakyti
Gal pilviukas streikuoja, gal šalta vienam vaikui miegoti na ir dar n priežaščių gali būti blush2.gif
Atsakyti
mes nuo 1 menesio pradejo miegot visa nakti.
Tik va kazkas virs metu pasidare ir dabar dar buna kad atsikelia nakti, verkia, gert nenori, tai paguliu as su juo ir jis uzmiega.
O keista, nei dantys dygsta nei taip kas, gal prisisapnuoja g.gif
Atsakyti
mano panelė jau metinė, bet aš dar nė vienos nakties nuo jos gimimo neišmiegojau ramiai. Miega labai blogai, keliasi per naktį n kartų, ne tik keliasi, bet ir verkia, nuramint neina. Išgeria beveik pusę litro vandenuko per visą naktį. O dieną vaikas be priekaištų: miega gerai, valgo, aktyvi, nezyzia. Nežinau g.gif Jokių SEDALIA dar nebandžiau. Vyresnėlei kažkada daviau MELISAN, tai išvis reikalai į kitą pusę pasisuko - nepadėjo visai. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alvydux: 31 liepos 2007 - 10:44
QUOTE(vitalija... @ 2007 05 28, 16:43)
As ilga laika priklausiau siam klubui  biggrin.gif , praktiskai nuo gimimo vargau! Labai uzjauciu mamas, kuriu vaikai nemiega; keliasi kas 20min nezinia ko ir taip visa nakti!man nuo nemigos ir itampos net akis pradejo trukcioti  doh.gif  O ka jau sakyti apie dienos miega, kuris taip pat budavo siaip sau!Vienu zodziu apie mus forume galima daug prisiskaityti!
Ir ka jau men kaip mes sekmingai miegame naktimis! rolleyes.gif Baisu neprisisneketi bet ir tai jau men stebiu ir laukiu.Na jis atsikelia kokia 2-3val atigerti, juk karsta, ir apie 6val tada jau pienelio!As pati automatiskai dar po kelis kartus atsikeliu "patikrint",apkloju, paglostau : wub.gif  Bet nesiskaito, po to ka teko isgyventi!net nesitikiu kad galima is vis visa nakti neatsikelti!tikriausiai iki kokiu 3-4m tai tikrai dar teks budeti prie vaikelio.

Kaip aš tau pavydžiu.... kaip aš noriu miegoti tol kol pati atsibusiu...
Atsakyti
QUOTE(Šarlote @ 2007 07 31, 15:45)
Kaip aš tau pavydžiu.... kaip aš noriu miegoti tol kol pati atsibusiu...

Visai kaip as verysad.gif .Neturejau dar ramybes nakti nei viena doh.gif .O dabar visai pasiuto,blaskosi be sustojimo doh.gif Pabunda daznai.noriu miego............ doh.gif smile.gif
Atsakyti