Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis miegas

unsure.gif ... dar esu girdejusi , kad labai gerai yra LAUKINIU naslaiciu arbatele ir voneles pries miega. rolleyes.gif Pati dar nemeginau. Vaistinese neradau laukiniu naslaiciu, bet gal turguje , pas bobulikes galima gauti. Pameginkit. Gal pades. Guodzia tik viena, kad visgi ateis naktis, kad maziai prades ramiai miegoti... wink.gif O as sianakt maitinau tik viena karta!!! Plius dar ryte... Jau daug geriau pamiegojo... (tfu tfu tfu!) biggrin.gif Svarbu, kad vakare neissiduktu, kosmariniu filmu neziuretu, ir pan... Pries miega reiktu ramesniu emociju... smile.gif Laikykimes!!!!! wink.gif
Atsakyti
g.gif Maniskis tai kaip kuria nakti miega. Buna, kad visai ramiai, o buna....... Tik vat savo lovele tai niekaip nemiega. Butinai turi miegot pas mus lovoje. O kai jis skersai isilgai miegai musu lovoje, tai as atsikeliu kaip sudauzyta sad.gif blink.gif Nezinau kaip reiks atpratinti g.gif
Tiesa, tas Melisal sirupelis gal kiek ir padejo
Atsakyti
.. as tai net nebeguldau i lovyte.. miegam kartu... rolleyes.gif .. mums gerai, tetukas juroj, tai ner problemu del lovos dalybu... wink.gif .. bet jau kai buvo namie, tai nelabai norejo tetukas su tuom susitaikyti, bet kad kitaip neisejo... g.gif sussitikdavom...kitur..
Atsakyti
QUOTE (astaishelsinkio @ 2004 11 02, 14:02)
Sveikos! Pavydziu ir dziaugiuosi uz tas mamas, kuriu vaikai jau isaugo nemiegojimo perioda. Manajam greit bus 2 metai 8 menesiai, bet kad pradetu bent kiek ramiau miegot - jokiu prosvaisciu kol kas nenusimato. Nuo pat gimimo keldavausi per nakti daugeli kartu ir iki siol keliuosi 3-5 kartus. Pavyzdziui sianakt tai viena baisiausiu naktu per visus nepilnus 3 metus buvo. toks rekimas ir spardymasis, kad net baisu i aki gaut buvo blink.gif  paimtas ant ranku ne kiek nenurimsta. Tai net nezinau ka cia ir bedaryt... Jei tenka kokia naktele atsikelt tik koki karta ar du, tai jau dziaugiuosi, kad gerai ismiegota naktis buvo smile.gif  thumbup.gif
tai tokios tokeles pas mus...

Zinai, pas mus buvo lygiai tokia pati padetis. Ir as kreipiausi i psichologa. Bet pasak psichologo, tai daugeliui vaiku pasitaiko tokio amziaus laikotarpyje. Liepe duoti kas vakara po sauksteli Melisan sirupuko. Jis raminamai veikia. Jau visa bonkute isgereme, naktiniai kosmarai jau lyg ir praeity. O kiek prasikamavom... blink.gif Bet nakti miegelis vis tiek nepagerejo sad.gif Vis tike keliasi kaip koks neramus leliukas sad.gif sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viduliukas: 03 lapkričio 2004 - 15:44
Sveikos mamytes ir mes prie jusu....sad.gif

Na, is jusu daugelio pasakojimu, atrodo mano vaika apraset, klykia po 2-3 val. niekur negerai, tarsi ka skauda, bezdedavo, maniau pilvukas, daktaram rodziau ir rodau dar, bet nieko rimto neranda, tik keleta kakuti bakteriju, bet jos tokiu nesamoniu negali sukelti sake....ji ir diena zurza baisine pasidare....
Svarbiausia, kad ji ramus vaikas ir iki 1 m. ismiegodavo puikiai, viena kitame kambary, o dabar jau nebezinau, trecia savaite, jau nebeturiu jegu.. blink.gif ir pas teti netinka dazniausiai, nei ka daryti...o dar pilvelyje maziukas auga, be mamos poilsio, tai is vis nervinuosi....

Mildele, maciau ir tu augini dar viena pilvely,kaip atlaikai tuos kosmarus ?

GAl cia ir dantys, bet kiek jie gali dygti, jau trecia savaite, o kiek iltiniai ir kruminiai laiko dygtsa, ar gali taip ilgai? ir dar va trys dienos temp. laikosi merginai, bet nieko neranda, na nesbesuprantu ....

Bet paskaiciau kiek jusu daug, tai net ramiau... ohmy.gif
Atsakyti
Jei su temperatura, gal rimtai dantys? Pas mus del ju problemu nebuvo, bet mano drauges vaikui temperatura vos ne menesi laikesi - isdygo abu iltiniai. Pediatre sake, kad iltiniai ir kruminiai sunkiausiai prasimusa...
Gal pabandykit saldancio gelio dantenoms?
Atsakyti
QUOTE (murzinyte @ 2004 11 04, 11:24)
Jei su temperatura, gal rimtai dantys? Pas mus del ju problemu nebuvo, bet mano drauges vaikui temperatura vos ne menesi laikesi - isdygo abu iltiniai. Pediatre sake, kad iltiniai ir kruminiai sunkiausiai prasimusa...

Na, bandau ka jau imanoma, bet va pasilaike tris dienas temp ir vel nieko lyg, o ji tokia pat nerami... sad.gif o kurie pirmi dygsta iltiniai ar kruminiai?
Atsakyti
...skaitau skaitau, ir vis galvoju.. Juk anksciau nebuvo tiek neramiai mieganciu vaiku... Gal as nezinau, bet man atrodo, kad nesiskusdavo musu mamos, kad vaikai taip blogai miega.... Butent tokio amziaus (apie 1 metu)... Man atrodo, kad musu laikmetis daro ssavo. Gal leliukams per daug informacijos, per daug ispudziu.. Juk televizorius rodo tokia gausybe visokiu ivykiu.. Ju vargses galveles "ikaista" nuo tokio kiekio ir tokos informacijos. unsure.gif . Ka mes ziurim.. Kartais pacios pasibaisim pamatytais vaizdais.. O juk jie viska fiksuoja. blink.gif .. Jiems per daug to visko!!! blink.gif .. As taip manau... Juk nieko nera be priezasties....
Atsakyti
QUOTE (VaidaI @ 2004 11 04, 15:23)
QUOTE (murzinyte @ 2004 11 04, 11:24)
Jei  su temperatura, gal rimtai dantys? Pas mus del ju problemu nebuvo, bet mano drauges vaikui temperatura vos ne menesi laikesi - isdygo abu iltiniai. Pediatre sake, kad iltiniai ir kruminiai sunkiausiai prasimusa...

Na, bandau ka jau imanoma, bet va pasilaike tris dienas temp ir vel nieko lyg, o ji tokia pat nerami... sad.gif o kurie pirmi dygsta iltiniai ar kruminiai?

Pirmi berods kruminiai... susipainiojau blink.gif

ausyte, manau tu teisi. Maniskis sunkiai uzmiega ir neramiai miega po kokio didelio baliaus namuose, kai buna daug zmoniu, vaiku, triuksmo...
Atsakyti
Sveikos mamytės,suprantu aš jus kaip yra sunku tos bemiegės naktelės.Mano mažylis nuo pat gimimo blogai miega,blaškosi ,verkia,tikras vyturėlis.Net vežiau pas nervų gydytoją patikrinti,nes mano akimis visada atrodo,kad jam kažką skaudą. Bet gydytoja drąsiai teigė,kad jam viskas gerai,tai paprasčiausiai toks vaikelis.Ir sakė,kad tikrai išaugs ir neieškokit ligų. wink.gif Nes ji turėjo kaip palyginimą savo vaikutį,kuris kai pradėjo eiti į darželį dabar vos pabudina rytais.
TAI VA,KAD IŠ TŲ MIEGALIŲ PO TO PATAMPA IR MIEGALIUKAIS.Tai tikėkimės ir mes geriausio doh.gif
Atsakyti
QUOTE (astaishelsinkio @ 2004 11 02, 14:02)
Sveikos! Pavydziu ir dziaugiuosi uz tas mamas, kuriu vaikai jau isaugo nemiegojimo perioda. Manajam greit bus 2 metai 8 menesiai, bet kad pradetu bent kiek ramiau miegot - jokiu prosvaisciu kol kas nenusimato. Nuo pat gimimo keldavausi per nakti daugeli kartu ir iki siol keliuosi 3-5 kartus. Pavyzdziui sianakt tai viena baisiausiu naktu per visus nepilnus 3 metus buvo. toks rekimas ir spardymasis, kad net baisu i aki gaut buvo blink.gif paimtas ant ranku ne kiek nenurimsta. Tai net nezinau ka cia ir bedaryt... Jei tenka kokia naktele atsikelt tik koki karta ar du, tai jau dziaugiuosi, kad gerai ismiegota naktis buvo smile.gif thumbup.gif
tai tokios tokeles pas mus...

Pas mus tas pats..2 metukai ir 3 mėnesiai..visiška kankynė..Užmiega tik apie 1 val. nakties, nors guldome 22 val. naktį keliuosi apie 3 kart..o visą kitą nakties dalį supti, raminti..tai spardosi, tai per miegus rėkia nežinia ko, pyksta, žviegia sad.gif Vakare dudoam išgerti 1 arb. šaukštelį "melisal" sirupo..manot padeda????
Atsakyti
Rasma, na mes irgi Melisana geriam jau savaite, bet kolkas poveikio nematau... sad.gif
Reiks bandyti Sedafit...
Atsakyti