Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kt. gesnerijiniai-27

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 09 03, 18:48)
  DS Women. Pirmas žiedas be menkiausios fantazijos.Antras žiedas kontūzytas, kaip apkramtytas, bet su fantazija.Trečias žiedas vėl lygus kaip blynas.Kaip tai suprasti?

Negaliu ką nors reikšmingo pasakyti sportų tema - nedaug su fantasy turėjau ir labai netraukia, bet... DS-Woman spalva priminė Sniegirinaja Staja - tai irgi tas pats augalas turėdavo ir "sportinių" žiedų, ir tokių, kaip priklauso. Kiti turėti fantaziukai buvo stabilūs.
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2016 09 03, 19:23)
Negaliu ką nors reikšmingo pasakyti sportų tema - nedaug su fantasy turėjau ir labai netraukia, bet... DS-Woman spalva priminė Sniegirinaja Staja - tai irgi tas pats augalas turėdavo ir "sportinių" žiedų, ir tokių, kaip priklauso. Kiti turėti fantaziukai buvo stabilūs.

Aš tai jau knygą galiu rašyt ta tema lotuliukas.gif

Bristoliukai galvojau kad stabilūs, mano patirtim jie kvailiojo minimaliai, dabar neseniai su angle kalbėjausi, jau sakė visus laikau iki žydėjimo, nes būna visaip ir pavardino naujesnes veisles. Aš tokių neturiu, bet kai taip nuteikė, tai ir nepirksiu - nėr jie ten tokie super duper, kad dar vidutinybes iki žydėjimo laikyti - prabanga blush2.gif

Atvirai pasakius man jie bauginantis reikalas. Kai žydi DS fantazy su teisingu žiedu stengiuosi iš karto parduot, nes antras gali būti ir sportinis, net ant to pačio žiedkočio. Tikėtina, tas augalas vėl žydės ir vėl bus visokių žiedų, bet jeigu ant augalo sportinis žiedas ir jis vienintelis, kaip galima sakyti apie jį, kad augalas teisingas, tik turi miegančius genus? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nors - kai pagalvoji - koks skirtumas augalui, kuris žiedas pirmas - teisingas ar ne? Jei po teisingo būna baltas, tai kodėl negali būti atvirkščiai? Tik į klausimą "ar sportas pasitaisys" profai visada atsako - 99 proc. timybė, kad ne. Tai matyt Lisitėja vis patenka į tą vieną vilties procentą 4u.gif

Žodžiu, galvos skausmas jie. Ir šiaip - dabar vienas po kito skundžiasi žmonės, kad pirko labai mažus vaikus ir gavo sportus. Ir kas tarkim man labiausiai skaudu - jie kaltina ne lenkus pardavėjus, kad šššš stumia, o Dimetrį, kad maždaug tokių veislių negalima leisti į apyvartą, čia žmonių apgaudinėjimas, o pardavėjas ne prie ko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bandau aiškinti, kad nereikia pirkti nežydėjusių fantazeinikų ir nebus problemų, o jei labai nori pirkti, tai ir pirk kaip loterijos bilietą suprasdamas ką perki. Bet... ale bile pigu. Kai jau nudega - tada pradeda domėtis žydėjusiais...

Woman pas mane elgėsi taip pat - pernai parceliavau kaip sportus vieną po kito, iš pirkėjų gavau atgalinį ryšį, kad jie žydi teisingai lotuliukas.gif Dabar iš viso galvoju, kad šita veislė ko gero stabili, kartais su silpnai išreikštom savybėm, bet vis tiek stabili. Kažkada apie kai kuriuos paramonoviukus rašydavo, kad po persodinimo, gerom sąlygom gali išryškėti fantazy. Tai kažkaip irgi graužia mintis, kad visgi auginimo sąlygos gali turėti įtakos tiems sportams. Beje, apie sanpaulijas yra pripažįstama, kad susportuoja nuo ekstremalių pokyčių auginimo sąlygose...

Mano žiniom nei vieno stabilaus silvano-fantazeiniko iki šiol tikrai nebuvo. O kaip bus su tais UA - stebėsiu. Nesilvanai fantazy kai kurie tikrai buvo/yra stabilūs, nors truputį su fantazy, jeigu ne visai kaip priklauso (Spin Art, Helter Skelter, CF-Olga, Bristol's Party visi, išskyrus Costume, Bristol's Spectacular, AV-Maskarad, AV-Polosatik, Otblesk Zakata, pratęskit, apie ką dar turit gerą nuomonę - čia mano augintų tobulų fantazeinikų sąrašas).

O geriausiai dabar su ruletėm. DS-Flirt daugmaž stabilus. Plitvicos - iš n+k, jau nežinau kiek, skaičiuot atsibodo, turėjau 1 teisingą ruletę. VIENĄ. Kai jūs čia prikėlėt čiūdų, dabar laikau kelis sportinius. Man jie gražūs, labai mėlynumas gražus ir kelių atspalvių, sakyčiau, kad sportas ir pavadinimą labiau atitinka. Su vienu vos neišsidūriau - žiūriu antro žiedkočio pumpurai su aiškiai balta spalva, jau apsidžiaugiau, kad turėsiu pusiau ruletę - ir ką - pamėlynavo kol pražydo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 04 rugsėjo 2016 - 05:51
QUOTE(rusma @ 2016 09 04, 06:34)
pratęskit, apie ką dar turit gerą nuomonę

Vizantyjskaja Mozaika
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2016 09 04, 09:10)
Vizantyjskaja Mozaika

iš esmės taip, jinai beveik nesportuoja.

Bet turėjau sportą (beje, vienas, lemiamas ir paskutinis vaikas - gajus kiaulystės dėsnis buvo, taip praradau. Pražydo be fantazy (nors iki jo buvo teisingi), metus laukiau, kad gal susipras - ir nieko).
Atsakyti
Rusma, o neauginote japoniškų, Okuto fantaziukų (pavadinimai su "Ako"), nuotraukose gražiai atrodo. Įdomu, ar stabilūs?
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2016 09 04, 09:39)
Rusma, o neauginote japoniškų, Okuto fantaziukų (pavadinimai su "Ako"), nuotraukose gražiai atrodo. Įdomu, ar stabilūs?

Ako Mirror Ball - 3 iš 3 true, kol kas čia man atrodo kaip iš fantastikos srities, kiti dar nežydėjo. Bet laikau aš juos, nes netikiu, kad ir toliau bus taip :)
Ako Pink Splash - apie 50 proc.
Ako Silver Lightning - buvo pirmas krikštas su 100 proc. sportais. Šiemet vėl turėjau fragmentą, bet nudaigojau, tiesą pasakius, nelabai ir susigraudinau dėl to. Vis tiek buvau nusiteikus, kad šnipštas blush2.gif

Splash tai labai gražus, o Mirror Ball tai kol jaunas žiedas, jis kontrastingas. Paskui pablunka ir neberyški ta fantazy rausva ant alyvinio. Bet jeigu stabilus būtų - auginčiau, mylėčiau ir toliau veisčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 04 rugsėjo 2016 - 09:25
ef fejerverk is kokiu 6 ar7 vienas teisingas,isodinau fragmenta,nezinau net kam,o pati augala pardaviau,nes kazko baisiai pyktis sueme ant tokiu biggrin.gif ir isvis nelabai bezadu pirkt fantaziniu,tik vieta uzima kruvos vaiku,kurie pasirodo esa sportai,ka turiu,dar turiu,ds meteoritnyj dozd kiek besistengiau vaikus augint,taip ir nesulaukiau nei vieno teisingo,o taip geidziau sios veisles verysad.gif mano nervai per silpni tokiems isbandymams lotuliukas.gif blush2.gif
Papildyta:
sumasciau pazaist,pasejau anksti ds arlekin ir ua arktika,jau kalasi sejinukai,bandysiu geriau su jais pasiterliot,nei su tais fantaziniais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 09 04, 11:46)
ef fejerverk is kokiu 6 ar7 vienas teisingas

sumasciau pazaist,pasejau anksti ds arlekin ir ua arktika,jau kalasi sejinukai,bandysiu geriau su jais pasiterliot,nei su tais fantaziniais blush2.gif

EF-Fejerver pirkau vaiku, rizikavau ir man pasisekė yahoo.gif. Galvojau, kad tie EF kaip AV, bet jeigu pas Silviją taip, tai tada galiu pasakyti, kad NORS KARTĄ ir man fortūna nusišypsojo, o tai visada faktiškai pravalas.

Jei nieko nedulkinai, tai Arktika bus panaši į save greičiausia, nes Sklerovos sėjinukas bus užtvirtintas, kryžmintas pats su savim ir pirmoj kartoj panašus į savo paties tėvus, t.y. į save... o Arlekin tai belekas kas gali būti, bet fantazy manau nebus. Bet kokiu atveju - laimingos motinystės 4u.gif Ir nepamiršk pasigirti ką iš mano gloksių sėjinukų išauginsi thumbup.gif

Atsakyti
na nieko nedulkinau blush2.gif lai buna,kokie bus,idomu pazaist,selekcininke tapt nezadu biggrin.gif tavo kelios gloksytes jau su pumpureliaisoj kaip laukiu kad prazydetu bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
DS Valkirija, labai ryški, sodri spalva wub.gif

Patirties fantaziulnikams neturiu, bet labai patinka Br.Psyhodelic Sun.Turiu jau seniai, bet sporto dar nesu mačiusi.
Atsakyti
aga valkyria labai grazi,bet kepure uzsidet nera linkusi,bent pas mane,bet spalva traukia aki
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 09 04, 12:56)
*DS Valkirija, labai ryški, sodri spalva wub.gif
** labai patinka Br.Psyhodelic Sun

* Labai gražus wub.gif
** Va, šitą norėčiau kada nors pabandyt... Psychedelic mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 04 rugsėjo 2016 - 13:23