Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kt. gesnerijiniai-27

QUOTE(ausrazs @ 2016 09 04, 14:23)

** Va, šitą norėčiau kada nors pabandyt... Psychedelic mirksiukas.gif

Aš turėjau, labai geras žydėtojas, bet paleidau.... tuo metu atrodė, kad turiu daug gražesnių....
Atsakyti
user posted image Br. Psyhedelic sun. Dėl žydėjimo gausos nieko negaliu pasakyti, nes sugebėjau nupūdyti.
O jei mainytumėn į ką nors? ax.gif

user posted image Ds Almandin, tikras sportas, sąmoningai įsigytas.Akivaizdžiai niekada nestos į doros kelią. Sakyčiau savotiškai dailios roželės su taškiukais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 04 rugsėjo 2016 - 14:19
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 09 04, 15:18)
O jei mainytumėn į ką nors? ax.gif

Lisitėja2, jeigu jūs čia man, tai mielai mainyčiau, bet turbūt neturiu ką pasiūlyti mainais. Vieninteliai vaikai šiuo metu - Moroznyje Uzory, lapais - irgi nelabai kas (šiuo metu turimą veislių sąrašą galėčiau atsiųsti a.ž.)
Atsakyti
Rusma, girdėjau kad pradėjote prekybą strepsiukais ir sanpaulijomis g.gif Bet aš nerandu kur...o labai maga pasižvalgyti ir kokių naujienų nematytų įsigyti 4u.gif Negi jau nespėjau kaip visada g.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios biggrin.gif Gal kas nors iš jūsų nevažiuoja į parodą vien todėl, kad neturi kur apsistoti. Mes suradome motelį netoli Raudondvario. Kaina žmogui 10 eur. Yra 2viečiai, 3viečiai ir 4viečiai kambariai. laiko dar yra susipakuoti augalus ir pačioms atvažiuoti. Iš stoties galiu jus su visais augalais paimti, tik rašykite man į AŽ bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 09 06, 12:01)
Rusma, girdėjau kad pradėjote prekybą strepsiukais ir sanpaulijomis  g.gif Bet aš nerandu kur...o labai maga pasižvalgyti ir kokių naujienų nematytų įsigyti  4u.gif

Jei neklystu,kažkas dejavo, kad vietos nebeturi, ir nebenori nieko? g.gif lotuliukas.gif O, gal tik pasirodė taip tongue.gif

user posted image DS 1182, žiedo dydis,gal virš 7 cm. Labai sunku ištiesinti prieš matavimą.
Dėkui Dalele už kvietimą. Bet aš niekuo gyvu nesugebėčiau išauginti parodinių augalų. Tai ne vienų metų darbas.Nes kai pasižiūri į kitus kolekcininkus, tai maniškiai kaip piktžolės prieš juos. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 09 06, 16:01)
Jei neklystu,kažkas dejavo, kad vietos nebeturi, ir nebenori nieko

biggrin.gif Čia ir man tiktų - nėr vietos, visaaaiii nėr vietos, bet pamatau ir prireikia blush2.gif Galiu tik pasiteisinti, kad labai pasiilgau po kolekcijos netekimo rolleyes.gif Vakar dvi sanpaulijas atsinešiau į darbą - neva, šiek tiek aplengvinau palanges lotuliukas.gif Bet per šią savaitę kad padaugėjo augintinių rolleyes.gif

Dailus DS 1182 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 09 06, 16:01)
Jei neklystu,kažkas dejavo, kad vietos nebeturi, ir nebenori nieko? g.gif  lotuliukas.gif O, gal tik pasirodė taip tongue.gif

Kada tas buvo ax.gif Jau antras papildymas rytoj atvažiuoja biggrin.gif Taigi norisi kažko neturėto, kad pavasarį būtų ko laukti, nes kitaip gi nuobodu. O vat rusmą pražioplinau, nusiaubė kaip mat biggrin.gif Visos išsiilgusios strepsų, o dar kai FB grupė susikūrė tai dar padidėjo gerbėjų gretos 4u.gif
Atsakyti
Aš nelabai tradicinės pakraipos - bristoliukų noriu blush2.gif Jau keliais pasipildžiau, dar vieno laukiu rolleyes.gif Pasižvalgius pas Robinsonus, pagalvojau, kad visus susipirkčiau biggrin.gif Gerai, kad yra apribojimų...
Atsakyti
Tai labai gerai kad yra skirtingų norų, o tai neturėtumėm ko parodyti, būtų tie patys žiedai biggrin.gif
Mano skonis keičiasi, gal kad jau senatvė...tai norisi ramių pastelinių, tai užsimanau papūginių ar barbiškų - saldaininių. Dabar kažkaip garbanių pasiilgau.
Atsakyti
vidam,rytoj tik priduosiu,katik suruosiau kelionei blush2.gif baikit merginos,cia nenorinciu nera,yra visos norincios biggrin.gif ,ir ne jus vienos,daugumai siuo metu uzejo tie norai biggrin.gif o cia rudeniniai ziedai pas mane

DS Krasnoe i ciornoe
user posted image

DS Gimalaji,stambus ziedas,man l patinka wub.gif
user posted image

7119
user posted image
Atsakyti
Silvija gražu wub.gif O pas mane DS-Himalayas ir tavo DS Gimalaji ne tas pats ?
Atsakyti