Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kt. gesnerijiniai-27

Šiemet labai graži gėlių paroda, peržiūrėjau visas nuotraukas 4u.gif ir sakulentų visokių ir pateikimas gražus. Palyginus kiek pas mus gyventojų tai tikrai šaunu. Šaunuoliai ir dalyviai ir organizatoriai thumbup.gif 4u.gif

Ausraz, labai gražus Shenandoah Sugarplum wub.gif

Dzūkė ieško raudonos kolerijos, turinčios vardą. Red Ryder visai tinkama mano akimis žiūrint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 09 13, 12:07)

Dzūkė ieško raudonos kolerijos, turinčios vardą. Red Ryder visai tinkama mano akimis žiūrint  mirksiukas.gif

Ir aš taip manau biggrin.gif Mes ten kažką jau susitarę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2016 09 13, 12:23)
Mes ten kažką jau susitarę  biggrin.gif

Susitarta drinks_cheers.gif Tegul augina rizomas nestuke.gif ar šonines šakas. Dar vienas raudona turėtų būti, bet vos vieną pumpuriuką matau
Atsakyti
Niekaip nenori vaikuotis Tais Sijajuščaja su jau seniai pamerkti fragmentai - šaknų kuokštas ir tik tiek. Nesinori prarasti, nors senis augalas dar laikosi neblogai, tik negražus iš senatvės smile.gif Kas bandėt dauginti šią veislę - kaip sekėsi?
Atsakyti
Bandžiau, turiu.Sakyčiau visiškai be probleminė veislė. Ir dar graži. ax.gif
Bet kaip įdomiai, fragmentai į vandenį. g.gif Fragmentų niekada nemerkiu, visada sodinu į žemę, na kartais, eksperimento dėlei į samanas.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 09 13, 20:32)
be probleminė veislė. Ir dar graži. ax.gif
Bet kaip įdomiai, fragmentai į vandenį. 

Sutinku - ne probleminė, netgi ištverminga, man - graži, bet atsargai nenori daugintis smile.gif Fragmentai vandenyje šiltąjį sezoną gerai šaknijasi, taip pat ir pradeda vaikus vandenyje, jei nesuskumbu pasodinti, bet ši veislė, taip pat iš Vidam gauta Maria (kuri jau ir žemėje gal pusantro mėnesio tupi, po to, kai išleido šaknis vandenyje) su vaikais - nė krust schmoll.gif
Atsakyti
Dzūke , nuostabūs strepsiai 4u.gif Kompozicijos--fantastika 4u.gif Puikios foto wub.gif friends.gif

Tais Sijajuščij paliko įspūdį nenorinčios ilgai vaikuotis veislės , jei išstenės 2 vaikus-tai lb gerai, skrotelė auga didžiulė , žiedai tikrai gražūs --pabarstyti auksinėmis dulkėmis, ir nefotogeniška ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 09 13, 12:07)
Ausraz, labai gražus Shenandoah Sugarplum wub.gif

Ačiū. Kad tik jis dar bent su tiek žiedų pasilaikytų gerą savaitę: vienoj šventėj-mugėj atstovausiu savo įstaigą, reikia kokia puokštelės papuošti staliuką. Ir nemažai turimų augalų neturiu ką nusinešti - nelabai kas žydi arba menkai žydi, o šitas būtų gera puošmena.

Va, galėtų dzūkė ar Vidam, kaip arčiausiai esančios, nuomoti savo "puokštinius" strepsus tokioms progoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 14 rugsėjo 2016 - 18:59
Pas mane rudenėlis, dzūkė matė smile.gif Žydi dar bet puokščių jau nėra.
Atsakyti
Nusivylimas didžiulis... laukiau tokių žiedų DS-Гольфстрим
user posted image

O sulaukiau - tokio
user posted image

Žinau kad būna pagražintos na bet ant tiek, tai jau reikia sąžinės turėt. Nors imk ir jam nusiųsk biggrin.gif
Atsakyti
nieo nepadarysi,realybe kitokia deja,visi selekcininkai taip kala pinigus
Atsakyti
Vidam, šiaip tai žydi, regis, teisingai: yra visi elementai, net ir tas aureolės ratukas. Gali būti, kad ryškumas, spalvingumas priklauso nuo trąšų. Be to, kai fotografuojama, parenkant apšvietimą, foną, rakursą, augalas įgauna daugiau žavesio (kaip ir žmogus). Reiktų pažiūrėti kitų augintojų publikuotas šios veislės nuotraukas, tada gal galima daryti išvadas - pagražino Jenikejevas ar ne. o jeigu tavo - pirmasis žiedas, tai gal tolesnis žydėjimas bus ryškesnis.

O aš tokios veislės - netgi kaip Jenikejevo nuotraukoje - net nenorėčiau, nes panašių jau prigamino daugybę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 14 rugsėjo 2016 - 21:39