Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kt. gesnerijiniai-27

Mano jau trys achimenes nuejo ilsetis. Dar trys ruosiasi. Zydi tik viena kuri priaugino nauju stiebu vasara.
Atsakyti
Aš net nežinau pavadinimo ko norėčiau blush2.gif Noriu gražios...
Baltos pvz. tokios. kad žiedai nebūtų visai lepioškės

user posted image

Ir Icy Volga , jei liks kokia rizomytė.
Atsakyti
Icy Volga tai turiu - tai vienintelė balta. Pati dar norėčiau White Glory.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2016 09 11, 05:26)
Kaip pas jus šiemet su miltlige?

pernai turejau ant 2 strepsus, bet nupurksti buvo visi smile.gif
siemet neteko.. tpfu tpfu tpfu nors kiemes augalai serga miltlige.
Atsakyti
user posted image Seniena lenkiukė Stefanija. Šiemet žiedai itin dideli 9- 10 cm.

user posted image CF Julija, spalvų derinys nieko, bet va tas žiedo susilamdymas schmoll.gif

Jau eina achimenės miegoti. Man irgi regis per anksti.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 09 12, 14:32)
Seniena lenkiukė Stefanija. Šiemet žiedai itin dideli 9- 10 cm.

Lb gražus žiedas 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klivija2: 12 rugsėjo 2016 - 14:39
Nemėgstu veislių su užlenktais atgal žiedlapių kraštais, bet ši patiko ne tik spalvų švelnumu ,bet ir žiedo forma, kas čia su manim atsitiko, net pačiai keista blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Stefanijos ir Obajanije Nežnosti labai gražūs žiedai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(klivija2 @ 2016 09 12, 16:09)
bet ši patiko ne tik spalvų švelnumu , bet ir žiedo forma

man tai čia grynas pavyzdys, kaip augalai skirtingose sąlygose skirtingai atrodo - nemanau, kad nuotrauką fotošopinot lotuliukas.gif . Niekad neatpažinčiau iš nuotraukos, niekaip... Nors aš jų labai daug užauginau. Pas mane vos vos melsvas būna, jokio akį rėžiančio dangaus žydrumo, toks blyškus blyškus. Pridėjus tai, kad skrotelės šios veislės labai mažutės, kaip amerikoniškų minių beveik, tai ji man tobula wub.gif Dabar tik visai mažučius vaikus turiu, bet visą žiemą atkakliai žydėjo po lempom, gal todėl jie tokie blausūs ir buvo.
Atsakyti
Obojanine Nežnosti labai gražus. O kas auginot, pasakykit kaip su jo vislumu. g.gif Turėjau fragmentą, metus laiko abu ugdėm valią, fragmentui trūko kantrybė, ir pradėjo puvinėti.Šaknis turėjo metrines, o vaiko neišperėjo nei vieno. unsure.gif
Atsakyti
ne nefotošopinau nė vienos foto nei čia , nei Fotkėse , kam tą daryti , be to nemoku, nė karto nebandžiau, juk tokias pačias veisles augina dauguma ir žino kaip jos žydi smile.gif
Nesutinku kad ši veislė blyški , tikrai ne, žydrūmas su mėlynumu, šviesumas ant žiedlapių tarsi perlamutrinis-švytintis, yra veislės blankiai žydros , bet ši švelniai -ryški, pati esu nustebusi , kad veislė su atgaliniais žiedlapiais taip mane užkabintų wub.gif
Čia pirmas tik tik prasiskleidęs žiedas, žiedlapiai tik pradeda augti, dar atgal neužsilenkę,matosi jų kraštai, spalva nėra sodriai žydra, ji tokia tampa augalui suaugus, bet perlamutrinis šviesumas gerai matosi ir ant vaikučio žiedo , veislė tikrai ne iš blyškiųjų, tik jai reikia laiko suaugti , pamatavau atgal užsilenkia 1cm, gal truputį daugiau žiedo krašto, labai graži veislė, skrotelė vidutinė, nei maža nei didelė smile.gif

user posted image

Lisitėja, įsigyjusi iš karto įsodinau vaikučio lapo galą, man vaikai prasikalė, galvoju,kad ši veislė dauginasi be problemų iš jauno lapo, iš senesnio matyt gali ir kaprizytis smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klivija2: 12 rugsėjo 2016 - 17:02
tie patys,tik isizydejo rudeniop
carioca
user posted image

dideli ziedai 7152
user posted image

DS Gimalaji
user posted image
Atsakyti