Icy Volga tai turiu - tai vienintelė balta. Pati dar norėčiau White Glory.
QUOTE(rusma @ 2016 09 11, 05:26)
Kaip pas jus šiemet su miltlige?
pernai turejau ant 2 strepsus, bet nupurksti buvo visi

siemet neteko.. tpfu tpfu tpfu nors kiemes augalai serga miltlige.

Jau eina achimenės miegoti. Man irgi regis per anksti.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 09 12, 14:32)
Seniena lenkiukė Stefanija. Šiemet žiedai itin dideli 9- 10 cm.
Lb gražus žiedas

Stefanijos ir Obajanije Nežnosti labai gražūs žiedai

QUOTE(klivija2 @ 2016 09 12, 16:09)
bet ši patiko ne tik spalvų švelnumu , bet ir žiedo forma
man tai čia grynas pavyzdys, kaip augalai skirtingose sąlygose skirtingai atrodo - nemanau, kad nuotrauką fotošopinot

Obojanine Nežnosti labai gražus. O kas auginot, pasakykit kaip su jo vislumu.
Turėjau fragmentą, metus laiko abu ugdėm valią, fragmentui trūko kantrybė, ir pradėjo puvinėti.Šaknis turėjo metrines, o vaiko neišperėjo nei vieno.

ne nefotošopinau nė vienos foto nei čia , nei Fotkėse , kam tą daryti , be to nemoku, nė karto nebandžiau, juk tokias pačias veisles augina dauguma ir žino kaip jos žydi
Nesutinku kad ši veislė blyški , tikrai ne, žydrūmas su mėlynumu, šviesumas ant žiedlapių tarsi perlamutrinis-švytintis, yra veislės blankiai žydros , bet ši švelniai -ryški, pati esu nustebusi , kad veislė su atgaliniais žiedlapiais taip mane užkabintų
Čia pirmas tik tik prasiskleidęs žiedas, žiedlapiai tik pradeda augti, dar atgal neužsilenkę,matosi jų kraštai, spalva nėra sodriai žydra, ji tokia tampa augalui suaugus, bet perlamutrinis šviesumas gerai matosi ir ant vaikučio žiedo , veislė tikrai ne iš blyškiųjų, tik jai reikia laiko suaugti , pamatavau atgal užsilenkia 1cm, gal truputį daugiau žiedo krašto, labai graži veislė, skrotelė vidutinė, nei maža nei didelė

Lisitėja, įsigyjusi iš karto įsodinau vaikučio lapo galą, man vaikai prasikalė, galvoju,kad ši veislė dauginasi be problemų iš jauno lapo, iš senesnio matyt gali ir kaprizytis

Nesutinku kad ši veislė blyški , tikrai ne, žydrūmas su mėlynumu, šviesumas ant žiedlapių tarsi perlamutrinis-švytintis, yra veislės blankiai žydros , bet ši švelniai -ryški, pati esu nustebusi , kad veislė su atgaliniais žiedlapiais taip mane užkabintų

Čia pirmas tik tik prasiskleidęs žiedas, žiedlapiai tik pradeda augti, dar atgal neužsilenkę,matosi jų kraštai, spalva nėra sodriai žydra, ji tokia tampa augalui suaugus, bet perlamutrinis šviesumas gerai matosi ir ant vaikučio žiedo , veislė tikrai ne iš blyškiųjų, tik jai reikia laiko suaugti , pamatavau atgal užsilenkia 1cm, gal truputį daugiau žiedo krašto, labai graži veislė, skrotelė vidutinė, nei maža nei didelė

Lisitėja, įsigyjusi iš karto įsodinau vaikučio lapo galą, man vaikai prasikalė, galvoju,kad ši veislė dauginasi be problemų iš jauno lapo, iš senesnio matyt gali ir kaprizytis