Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kt. gesnerijiniai-27

QUOTE(Vidam @ 2016 09 21, 12:46)
Nereikia nei skirtingų augintojų ir pas mane jis vis kitoks  biggrin.gif Tuo ir žavus smile.gif

Vidam, smagu, kad džiugina augaliukas ir net jo nestabilumas thumbup.gif
Atsakyti
Pražydo bevardis, kas Prada ar DS-Kalachari, nagi man padėkit mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klivija2: 22 rugsėjo 2016 - 19:09
QUOTE(klivija2 @ 2016 09 22, 19:55)
Pražydo bevardis, kas Prada ar DS-Kalachari, nagi man padėkit  mirksiukas.gif

jeigu galimi tik šitie du variantai - mano nuomone Prada. Bet jeigu yra kitokių galimybių, tai dar panašius reikia tikrinti. Nes tokio tipo labai daug panašių.
Atsakyti
user posted image DS Kalachari.
Mano nuomone, čia Prada. Regis ten foto žiedukas toks minkštas, o kalachrio standus.

Atsakyti

Ir man pirma mintis buvo pamačius kad tai Prada, tik nerašiau ką galvoju, kad sulaukčiau patvirtinimo ir iš jūsų smile.gif
Rusma, Lisitėja-ačiū už pagalbą 4u.gif Tuoj užklijuosiu pavadinimą, bus vienu nežiniuku mažiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klivija2 @ 2016 09 22, 20:42)
Ir man pirma mintis buvo pamačius kad tai Prada

žydinčią Pradą mačiau labai seniai, prieš kelis metus. Buvau išbrokijus, šiemet vėl turiu jūsų vaikutį, bet dar nežydėjo. Iš atminties (ir iš nuotraukų) pagrindinė spalva man ne tokia, bet tai ne rodiklis - tos spalvos prilauso nuo fotoaparato, ekrano, nekalbant apie tai, kad nuo auginimo sąlygų ir fotografavimo sąlygų. Piešinys man atitinka, žiedo forma taip pat, proporcijų iš nuotraukos nesuprasi. Taip, kad jeigu tik šitie du variantai - tai tikrai ne Kalahari, o Prada gali būti 4u.gif Tai matyt ir yra Prada, jeigu nėra daugiau iš ko rinktis. Sveikinu su nežiniukų sumažėjimu. Aš jų dar turiu labai daug. Ačiū tam tikriems markeriams, kurių užrašai sunyksta net ne nuo drėgmės, o tiesiog nuo laiko ir kažkada virtusiam stelažui. Na ir pačiai sau - geriau būčiau išmetus, nei bandžius rankioti ir auginti verysad.gif Dabar kuo didesni - tuo labiau gaila mesti, ir vis vilties yra, kad kokia prarasta veislė dar išlįs... Bet jeigu liks nepražydę - neįsivaizduoju kur juos reikės dėt blush2.gif
Atsakyti
user posted image Pernykštė Prados nuotrauka. Žiedai sendami keičia spalvą, blunka. Man ji graži.

user posted image Fendi. Tiesiog šventiški žiedai.
Žinosiu kam dėkoti.Pasirodo markeriai lievi, net nenorėjau tikėti, kad išblunka.Galvojau, esu išsibarstelė paskutinė.Net užsirašyti nesugebu. Nes pas mane nežinomų irgi pilna.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 09 23, 06:56)
Man ji graži.

Fendi. Tiesiog šventiški žiedai.

net nenorėjau tikėti, kad išblunka.

Man ji irgi graži, tik ji labai didelė auga. Kai auginau sau, buvo vienos vertybės - dabar kitos. Nebebrokiju didelių augalų, nes jie kaip tik įspūdingai atrodo, krenta į akis, pamatę gyvai žmonės ima būtent tokius. Ne kiekvieno gi poreikiai ribojasi ties sugebėjimais kaip nors susikišti kokius 300-400 lotuliukas.gif . Ir lengvai auginama, nepalyginti su panašiais DS'ais.

Labai graži veislė wub.gif Ir irgi, beprobleminė.

Išblunka. Išblunka taip, kad net nesimato, kad kažkas buvo. Padariau didelę klaidą, bandydama atkūrinėti pavadinimus iš kelių likusių raidžių/skaičių. Dabar DS-1281 atsirado. O atkūrus aš jį buvau į 1287. Laimė, kad fantazeiniko laukiau iki žiedų, o 1281 daugiau niekur nepasitaikė nusipirkt. Būčiau vėl padarius peresortą, o pati antrą kartą sumokėjus už tą patį. Dar blogiau ką prisidirbau - su tuo markeriu braukiau senus užrašus gero kokybiško markerio - tas naujas dingo, senas - kaip šviežias, vėl peresortas. Žodžiu, gyveni žmogus ir mokaisi. Atrodo sena višta, ale vis tiek kaip į dilgėles sugebu įkišt uodegą, taip sugebu lotuliukas.gif Su markeriais atsargiai. O tai paskui turi sarmatos tiek, kad nebežinai, kur dėtis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 23 rugsėjo 2016 - 06:21
Sujuokinai su markeriais. Sau kaip sau, o va kai reikia mainytis, ir nežinia ką žmogui įduodi, tai nors prasmeg iš sarmatos. blush2.gif
Prada, mano akimis nėra tokia didelė.Palyginus su kokia Taisija, tikrai nedicka.
Svarbu, be kaprizų. Nebenoriu tokių lepūnų, kur pažiūrėjai ne iš tos pusės, ranka laistant sudrebėjo ir užlinko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 23 rugsėjo 2016 - 06:54
Ir sau nelabai faina, kai stovi dėžėm augalų, kuriuos negali realizuot, o išmest gaila, nei paleista, nei pakarta. Žinočiau kas - būtų aišku kur dėt - ar laikyt, ar mest kaip beviltiškus verysad.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 09 23, 07:52)

Prada, mano akimis nėra tokia didelė.Palyginus su kokia Taisija, tikrai nedicka.

Pas mane buvo labai didelė, jau atsimenu, kai lapą gavau, tai buvo turbūt didžiausias kada nors matytas lapas. Tays irgi didelė, labai didelė, bet šiemet kai gavau lapus iš naujos pardavėjos, tai net vyras aikčiojo (šiaip jam nelabai galvon tie buroklapiai), bet tada manęs nebuvo, paprašiau išpakuot siuntinį ir sudėt viską ant šviesos, tai skambina išsigandęs ir sako, man atrodo, tau kažką ne to atsiuntė - pas mus tokių nėra lotuliukas.gif . Pačiai irgi buvo šokas - lapai apie 40+ cm ilgio ir kokių 20 pločio lotuliukas.gif Aišku, puvo normaliai, iš to jokios laimės, kad masės daug lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O kai reikėjo sugalvot, kaip pasodint tokius, teko tortinių nusipirkt, nes nesugalvojau, kur kišt. Veislės ten buvo daugumoj senos arba KZ ir MC selekcijos, nečiupinėtos. Bet kaip sugebėt tokius užaugint - neįsivaizduoju.
Atsakyti
man kazkaip normaliai su markeriais,as tai rasau ant popieriuko lipnaus,klijuoju ant indelio,karta atskirinedama vaikus neturejau markerio,ir gluse rasiau su rasaliniu tusinuku,ir staigiai viskas isbluko blink.gif laukiau iki zydejimo.as perku juosta ,tokia,kur skirta apsaugoti ka nors,kai dazai,ant jos gerai piesiasi,ir laikosi.nenusitrina,kaip nuo indelio,neisblunka su markeriu,kol paauga augalas.siuo metu pas mane didziausi ir placiausi lapai pas ds sova
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 09 23, 08:39)
man kazkaip normaliai su markeriais,

Tai yra normalių markerių, kur niekada neišblunka, vos gali nuvalyt, kai reikia ir tik su spiritinio pagrindo tirpikliu. Bet kažkas padurnino, kad siuntinėju iš Anglijos, net tokius niekus, kaip tušinukai, pieštukai ir markeriai, kai pas mus galima kelis kartus pigiau nusipirkt. Tai už tą pigumą taip brangiai dabar moku, kad net saldu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tos juostelės papelija, tai paskui irgi būna bėdų, matyt pas mane kondensato dosniai. Popierius tai sutęžta. Ant sanpaulijų pas mane daug kur dvigubi užrašai - ir popieriukai su tušinuku nerašaliniu klijuoti, ir dar markeriu - dėl visa ko lotuliukas.gif Bet kaip sakant kol savo kailiu neišbandai visų subtilybių, papuola prisidirbt.
Atsakyti