Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kt. gesnerijiniai-27

Vidam, tavo DS-Bereg Krolikov panašus į Enikejevo, gražus wub.gif
Bet mano , pati matai ne toks -kampuotas ( Rusma lb tiksliai apibūdino 4u.gif )
Atsakyti
Klivija, gal dar pasitaisys g.gif

Maniškio pats augaliukas silpnas, bet fragmentai jau su vaikučiais, tai neprarasiu. Tik įdomu kaip vaikai žydės, gal irgi kampuotai.
Atsakyti
Kai prasidėjo kalba apie DS-Bereg Krolikov, prisiminiau, kad Jenikejevas turi gal 3, 4 ar ir daugiau tokio "sukirpimo" veislių - raudona su geltona su kai kuriomis variancijomis (aš iš jų laukiu DS-Kalahari žydėjimo). Ar jums pakanka vienos tokio tipo, ar norit išbandyti visas ir atsirinkiti geriausią?
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2016 09 25, 14:53)
Kai prasidėjo kalba apie DS-Bereg Krolikov, prisiminiau, kad Jenikejevas turi gal 3, 4 ar ir daugiau tokio "sukirpimo" veislių - raudona su geltona su kai kuriomis variancijomis (aš iš jų laukiu DS-Kalahari žydėjimo). Ar jums pakanka vienos tokio tipo, ar norit išbandyti visas ir atsirinkiti geriausią?

Tuos DS-us šalia sustačius yra darbo atskirti, ypač man atrodo itin panašiai Kata-Tjuta ir Kalahari (gal kartais maišau, bet lyg būtent šitos).

O yra jų daugiau 4 - The Yellow and the Red, Sahara, Zelionaja boroda, dar kelias paminėjom čia ir dar numeruotų bevardžių belekiek. Kuri ten iš jų geriausia - žaliausio supratimo neturiu, nes net nežinau pagal ką vertinti - jos panašios ir tiek, matyt giminės bus. Jos neblogos visos, Sahara kiek su pričiūdais, jos skrotelė kitokia ir jinai man atrodo labiausiai sunkiai auginama. Kitos - skonio reikalas.

Atsakyti

Man gražiausias The Yellow and the Red (781), ateinantį pavasarį -vasarą turėčiau vaikutį ar vaikučių, jei nenudaigosiu per žiemą fragmento smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2016 09 25, 14:53)
Kai prasidėjo kalba apie DS-Bereg Krolikov, prisiminiau, kad Jenikejevas turi gal 3, 4 ar ir daugiau tokio "sukirpimo" veislių -

Jei man reiktų rinktis iš saviškių,tai rinkčiausi DS-Bereg Krolikov, o ne DS-Kalhari. Kalahari žiedlapiai užsiraitė. Bet kadangi abi trumpai turėjau...liko tik fragmentai, tai žiūrėsiu kitais metais. Gal ir auginsiu. Kitų net nebandysiu, man panašių nėra kur laikyti, gaila vietos.
Atsakyti
vidam,o kur pradanginai kalahari blink.gif

maniskiai rolleyes.gif
Listy
user posted image

DS Neznost ,didziuliai ziedai.
user posted image

dar karta isizydejusi Talia,l svenus grozis
user posted image

dalele palanges
user posted image
Atsakyti
gal kuri turi bet kokiu pavidalu Snowkist Strawberry Fizz ,maniskis nusigalabijo,ne pakirpt nespejau,l patiko si veisle. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 09 26, 08:50)
vidam,o kur pradanginai kalahari blink.gif

Kur kur...ogi nuleipo ir tiek žinių verysad.gif bet pasodinau penkis fragmentus, tai gal sulauksiu kokio vaiko. Laura jau su pumpuru nemažu labai laukiu žiedelio, juk jos laukiau visus metus biggrin.gif Taviškis DS-1074 tai gal bus savižudys- net šešis žiedstiebius kelia, iš karto bus su kepure biggrin.gif aišku, jei nepatrūks smile.gif

Bet kaip tu taip moki prižiūrėti g.gif Šitaip susigrūdę o sugebi palaistyti...na šaunuolė, lieka tik pagirti 4u.gif
Reiks ir man pereiti su fotiku per saviškius smile.gif
Atsakyti
toki grazu augala pradanginai,as is fragmentu apipuvusiu perinu vaikus,o tu numarinai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 09 26, 09:16)
gal kuri turi bet kokiu pavidalu Snowkist Strawberry Fizz  ,maniskis nusigalabijo,ne pakirpt nespejau,l patiko si veisle. blush2.gif

Galiu atsiųst visą augalą. Sau dar turiu prie fragmento smile.gif
Atsakyti
Kaip gerai,galim mainyt i ka nors bigsmile.gif
Atsakyti