QUOTE(Wėtra @ 2016 08 23, 21:01)
Bėda ne piniguose-vairuotojas visada jų turi, o ir jam pervesti į kortelę neproblema; esmė tame, kad niekas nenori privežti augaliukų,
ačiū labai, parašysiu AŽ, per dieną tikrai tokio klausimo niekas net nebandys spręsti, o jeigu žinant iš anksto kada kitą kartą bus Piteryje, bandyčiau. Ne vieną šaltinį, tai kitą, gal kas ir privežtų, nepabandžius nesužinosiu
Maskvoje tai man nepardavė arba paprašė tokių kainų, kad pati nebenorėjau nieko.
Papildyta:QUOTE(Vidam @ 2016 08 23, 21:13)
parvežti
Parvežti yra pats paprasčiausias dalykas šitam procese - aišku ne už ačiū, bet už 20-30 eur. parvež tau ką tik nori, tik duok ką. Čia esmė tame, kad tuo vežėju turi dar ir pasitikėti ir duoti jam pinigų, nes su pardavėju tiesiogiai atsiskaityti pats negali - jie nenori pervedimų (komisiniai, mokesčiai ir kiti lia lia, duok grynais, pasiimk ir tavo). O susirast žmogų pagal skelbimą ir atiduot pinigus - nelabai protinga sakyčiau, bent man tokių idėjų nekyla.
O apie žmones - su rusais aš ten nesu persibendravus, bet pvz. pas baltarusus - tvarka yra tokia, kad mums iki jų toli toli. Bandžiau draugei pelargonijų nupirkti - atrašė, kad atsiprašau, skelbimas neaktualus ir iš karto išsiėmė

. Dar kelias kalbinau - net neatrašė, paskui draugės prašiau - sakau, gal mano kalba per oficiali ir pagalvoja, kad kokie mokesčiai - parašyk savo kaimietiška, jai irgi neatrašė. Šiaip turiu pora labai gerų draugių-baltarusių, jų paklausiau, žinau kodėl jie nekalba ir kurie tikėtina, kad bent kalbės ir kurie tikėtina, kad parduos. Yra keletas, kas patys atveža, bet iš jų nieko nereikia, o ko man reikia, jie neturi.