QUOTE(ausrazs @ 2016 08 23, 12:56)
O ne, aš jo net neturėjau, suklydau rašydama, turėjo būti - "norėčiau"
supratau, aš jų LT tikrai ne vieną ir ne du pernai paleidau, maniau, kad jau visos kam reikia įsigijo, jei pas mane nebebus, manau, kad sočiai bus pas kitas. Graži veislė, panaši kažkuo į DS Woman, tik gal geresnių savybių ir gražesnė (spalvingesnė). Palyginus su kitais Bristolais labai didelė auga, tuo man nepatiko.
Taip, Vidam, aš kromelį uždariau ir vsio, neber, atidarysiu - bus.
Šiaip tai juokauju, nebėr iš tikro jau ką pirkti - aš turiu arba turėjau viską, ką galima buvo nusipirkti.
Naujų DS pirkti nenoriu, kosmoso nemokėsiu, palauksiu kol Silvija priaugins ir tada pirksiu iš jos
lenkus boikotuoju už kūrybingus pavadinimus ir apskritai nemėgstu lenkiškos selekcijos (pernai bandžiau dėl kitų - šiemet nebebandysiu)
rusiškų veislių gauti nebeįmanoma,
Sklerova nieko naujo neišvedė (fantazeinikų jos normalių niekas neparduoda, aklų blusų už riebią kainą daugiau neperku, gana jau, siųstis 5 cm fragmentą iš jos pačios biškį žiauru, gaila kokių 50 eur.)
na ir viskas. Dar yra visokios beleberdos, bet kam pirkt negirdėtų amerikiečių sėjinukus arba kokių švedų kai ten nieko kitaip nėra, tas pats per tą patį.
Anglų (ne diblių) naujienas auginu, bet nežinau ar išauginsiu ir ką išauginsiu iš čekiškų lapų, Vat selekciją bandau, MC ir JL, šiek tiek DEM, bet kol pas mane nepražys, niekam nieko neparduosiu.
Taip kad faktas kaip blynas. Jeigu kam reikia senų gerų laiko patikrintų veislių - kažkiek turiu. O kas vaikotės naujienas - sėkmės, kai gausit - parašykit, ir aš noriu, nes nusipirkt pati nebesugebu