Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kt. gesnerijiniai-27

dzūke, kokie gražūs vaizdai 4u.png Tikrai, Stan's Deligth jokių priekaištų neturiu, noriai žydi, spalva graži, pilnaviduriškumas stabilus.
Labai fainos strepsiukų veislės, kurias rodai, vieną jau vėl turiu tavo dėka, kitas irgi norėčiau susigrąžint. Kada nors... Šiomis dienomis matuojuosi, kiek, kur, kaip tilpsiu/netilpsiu su augalais. Dėl manęs achimenės jau galėtų eiti miegoti, nes vietos žiauriai trūksta ax.png
Pražydo Jennifer Goode, pirma ne motininis augalas, o liepos pradžioje įšaknydinti auginukai. Spalva labai graži, žiedeliai nemaži, bet... nežinau, ar toliau turėsiu. Norint neužsiverst, reikia labai gerai atsirinkti, ko tikrai negali atsisakyti. Nors daryti tokią atranką gana sunku rolleyes.png
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2016 08 23, 11:03)
Nebėr jokių konkurenčių, nes nebėra pirkti strepsų  bigsmile.png

Vidam, na iš kur gi tokia dezinformacija? biggrin30x30.png Neseniai, mačiau, silvija72 vėl skelbimuką įdėjusi, nors, tiesa, daug strepsų nesiūlė mirksiukas.png
Atsakyti
kas jums yra su tais strepsais,auga gi tu vaiku,ir jau gana sparciai,kartu begonyciu ds vaiku nemazai,oj grazus vaikai,pirma karta gyvai matau wub30x30.png
Papildyta:
auga fainuoliukas ds tiramisu,nagi kuriai jo reiketu pirmai?galiu rezervuot,antas lapukas stypsta,nesunkiai auga,ziedai nera dideli,bet man grazus,tokie kaip i perlamutra saulej nesa,gal kitoms atrodo kitaip,turiu siek tiek prakutusiu mazyliu,gal yra noro pacioms augintis,man vietos atsilaisvintu,va su ja l problemos dideles. blush-anim-cl.png
Atsakyti
Man reikia smile30x30.png Dėk prie maniškių mirksiukas.png rugsėjo pradžioje galėsiu jau pasiimti 4u.png

kokia dezinformacija mirksiukas.png aš kalbu faktais, palyginkit kitus metus ir šiuos, ar aš ne teisi. Nekalbu apie ateitį kas bus, o šiai dienai faktas toks biggrin30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 23 rugpjūčio 2016 - 11:21
Na, štai, siūlo gi žmogus strepsiukų 4u.png

Žiedai neatrodo sunkūs, bet stiebas silpnai laiko, tenka paremti
user posted image
Atsakyti
gerai vidam,tavo bus,siulau forumietem,nededu i pardavima,ten greit retesnius nuperka,va suziuresiu kas dar auga,ds kalahari vienas auga mitriai
Atsakyti
Matai tavo DS-Kalahari jau žydi pas mane smile30x30.png Aha sužiūrėk kokių aš neauginus ir dėk prie maniškių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 23 rugpjūčio 2016 - 11:25
QUOTE(Vidam @ 2016 08 23, 12:24)
tavo DS-Halakari

DS-Kalahari

Mane domintų ne DS blush-anim-cl.png
Atsakyti
va kokie bambliukai auga 4u.png
user posted image

o cia pora begonyciu,neryskiai kazko gavos,nera tokios temos,tai cia trinuos,gal neisbrokysit,ds rajskaja ptyca,ir ds pautinka
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2016 08 23, 10:56)
Nuotraukose man labai gražus Bristol's Spectacular. Norėjau jau užauginto ir "teisingo"  smile30x30.png

o ką sportas papuolė?
Aš turėjau, išauginau iki žydėjimo kelis pirmus, sportų nebuvo. Gal dar kur nors koks nors pamirštas išlįs, bet šiaip nedauginau, sąmoningai, nes dažnas ir jų pilna visur, atrodė beprasmis užsiėmimas tokius daugint.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2016 08 23, 12:54)
o ką sportas papuolė?

O ne, aš jo net neturėjau, suklydau rašydama, turėjo būti - "norėčiau" smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2016 08 23, 12:56)
O ne, aš jo net neturėjau, suklydau rašydama, turėjo būti - "norėčiau"  smile30x30.png

supratau, aš jų LT tikrai ne vieną ir ne du pernai paleidau, maniau, kad jau visos kam reikia įsigijo, jei pas mane nebebus, manau, kad sočiai bus pas kitas. Graži veislė, panaši kažkuo į DS Woman, tik gal geresnių savybių ir gražesnė (spalvingesnė). Palyginus su kitais Bristolais labai didelė auga, tuo man nepatiko.

Taip, Vidam, aš kromelį uždariau ir vsio, neber, atidarysiu - bus.

Šiaip tai juokauju, nebėr iš tikro jau ką pirkti - aš turiu arba turėjau viską, ką galima buvo nusipirkti.

Naujų DS pirkti nenoriu, kosmoso nemokėsiu, palauksiu kol Silvija priaugins ir tada pirksiu iš jos biggrin30x30.png
lenkus boikotuoju už kūrybingus pavadinimus ir apskritai nemėgstu lenkiškos selekcijos (pernai bandžiau dėl kitų - šiemet nebebandysiu)
rusiškų veislių gauti nebeįmanoma,
Sklerova nieko naujo neišvedė (fantazeinikų jos normalių niekas neparduoda, aklų blusų už riebią kainą daugiau neperku, gana jau, siųstis 5 cm fragmentą iš jos pačios biškį žiauru, gaila kokių 50 eur.)
na ir viskas. Dar yra visokios beleberdos, bet kam pirkt negirdėtų amerikiečių sėjinukus arba kokių švedų kai ten nieko kitaip nėra, tas pats per tą patį.

Anglų (ne diblių) naujienas auginu, bet nežinau ar išauginsiu ir ką išauginsiu iš čekiškų lapų, Vat selekciją bandau, MC ir JL, šiek tiek DEM, bet kol pas mane nepražys, niekam nieko neparduosiu.

Taip kad faktas kaip blynas. Jeigu kam reikia senų gerų laiko patikrintų veislių - kažkiek turiu. O kas vaikotės naujienas - sėkmės, kai gausit - parašykit, ir aš noriu, nes nusipirkt pati nebesugebu mirksiukas.png
Atsakyti
tik davai rusma atverk lietuvaitem savo lobynus,ne amerikonam tongue30x30.png ,ko skriaudi lietuves?
Atsakyti