Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

QUOTE(Weronica @ 2016 08 26, 12:36)
Klausimas Šponkiukui  biggrin.gif

Paprotink tu mane, toks objektyvas vertas dėmesio? automatiniu fotkinant gautusi kasnors gražaus? Vyras užsigeidė bet jis fotkina tik automatu, bet nori gerai išplauto fono...
http://www.fotofabri....html#apzvalgos

QUOTE(busycat @ 2016 08 26, 12:44)
Nors as ne Sponkiukas, bet ikisi trigrasi irgi  biggrin.gif Gerai iplaukusi fona duoda portretiniai objektyvai  biggrin.gif Apie nikon nic nieko nezinau, nes naudoju canona

QUOTE(Weronica @ 2016 08 26, 12:51)
o šitas neportretinis? man svarbiausias klausimas ar su auto funkcija gaunasi tas išplaukęs fonas ar čia reikia kaip MB sako terliotis su rankiniais nustatymais :D jis nori tik čirkšt čirkšt ir vsio :D

grubiai tariantkuo mažesnis f , tuo labiau išplaukęs fonas bus. aš turiu 35mm f1.8 irgi nikoro tai man jau sočiai, net didesni f naudoju, ypač katino portretus fotkinant, nes jei fokusuoji į akis, nosis jau kartais ir paplaukusi būna. tad 1.4 daugiau, nei sočiai išplaukimui. dėl auto funkcijos, tai teoriškai turėtų viskas gerai būti, bet negaliu garantuoti. Senokai buvau išsitraukusi tai nepamenu kaip auto rezime ji plaukioja. o ant pačio objektyvo į m režimą nereiks pereiti, pats tegu fokusuoja. namuos galiu pračekinti jei nori kaip ten gaunasi su auto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 26 rugpjūčio 2016 - 13:16
Kas ten baklazana brokyja????? Paprieskoniuoji, aliejuko lasa ir unt griliaus prie mesytes.... Gėris !
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 08 26, 13:01)
Konservavimo būrelis biggrin.gif nemoku konservuot absoliučiai nieko biggrin.gif

tai kad dabar ir nereikia mokėti biggrin.gif
reikia mokėti susirasti googlę ir įvesti norimą konservavimą...ir viskas aiškiai biggrin.gif

aš galvoju- o pas mane ne baklažanai, o patisonai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
diiinka neturiu aš baklažanų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 08 26, 14:06)
Kas ten baklazana brokyja????? Paprieskoniuoji, aliejuko lasa ir unt griliaus prie mesytes.... Gėris !

tas tai tiap, dar šalia cukinijos, paprikos, pomidorą, pievagrybį....apsirijimas....na bet jei jau šiekiek per daug ? :) reik paslėp...o niekad dar tiek neturėjau kad slėpti
Atsakyti
Baklažano kažkaip nesu užfiksavus skonio, visalaik įsivaizdavau kad jis cukinijos giminaitis kurios aš nemėgstu biggrin.gif bet dabar pasiskaičiau, žiūriu gi-bulvinių giminės bigsmile.gif reiks kada paskanaut nes bulves mėgstu ax.gif

Ačiū Šponkiuk, labai aiškiai parašei, panašiai ir galvojau:) radau Kaune kad ten prieš perkant ir išsinuomot galima tai pabandymui paimsiu 1,8 oir 1,4 (nes kaina vos ne dvigubai skiriasi). Čekint gali nečekint, bet katinų foto galėtum ir pafotkint biggrin.gif
Atsakyti
per jus dabar valgyt noriu :D
Atsakyti

QUOTE(Erendira @ 2016 08 26, 12:53)
Gelbėkit help.gif

Skaitau naują IKEA katalogą ir mintyse sau taisau stiliaus ir skyrybos klaidas doh.gif

dasigyvenau, tsakant

Ujei, reikalai blogi unsure.gif Ryškiai persidirbadienis biggrin.gif

A vuo teip būna, kai siūlai silpnų nervų pasitaiko blush2.gif lotuliukas.gif
user posted image

Ko tu čia burbi, kad aš megzt nemoku, nu man tai visai gražiai atrodo, ir iš vis dėl skonio nesiginčijama. Dėk į temą, tetos tikrai pasakys, kad man gerai gaunas cool.gif
p.s. o dabar pabandyk išnarpliot ..pikts juoks į mažą, pukotą kumštuką lotuliukas.gif
user posted image

Dar miegamajam užuolaidos slabnų nervų, tik šast ir nukrito, rupūžiokės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 26 rugpjūčio 2016 - 13:30
QUOTE(Weronica @ 2016 08 26, 11:51)
o šitas neportretinis? man svarbiausias klausimas ar su auto funkcija gaunasi tas išplaukęs fonas ar čia reikia kaip MB sako terliotis su rankiniais nustatymais :D jis nori tik čirkšt čirkšt ir vsio :D

Sito as nezinau, nes auto praktiskai niekada nenaudoju, keiciu nustatymus pagal pareikalavima 4u.gif Ir dar vienas dalykas, jei fokusas bus automatinis, portretiniai laabai ilgai fokusuoja, bent jau canono. Todel judesio su jais nelabai iseis padaryti. Asmeniskai as portretini naudoju tik portretams, kai nori issiliejancio fono ir kai pagrindinis objektas pozuoja kantriai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 26 rugpjūčio 2016 - 13:39
Labai gražus mezginys, spalvos kaip gražiai suderintos biggrin.gif šaltais žiemos vakarais galėsi Gielux puoštis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 08 26, 13:34)
Labai gražus mezginys, spalvos kaip gražiai suderintos biggrin.gif šaltais žiemos vakarais galėsi Gielux puoštis biggrin.gif

Mergina pasidarbavo, kad Rustei nereiktų vargt, nert lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Esu prasta virėja blush2.gif . Nelabai maniškiams pasisekė, nes nemėgstu gaminti... Bet mano vyras moka tongue.gif . Jau kai svečių laukiam ar kokia proga, tai pasistengiu internetą įsijungus ax.gif
Uogienių nesu virus, bet kompotus dariau, grybus, o daržovių stiklainiuose tetos pridovanoja biggrin.gif
Atsakyti
ai kompotų ir uogienių poas mane nieks nevalgo...tai uogos ir kiti vaisiai- valgomi, šaldomi, virsta sultimis arba vynu... blush2.gif ax.gif
noriuuuuuuuuuuuu namo
Atsakyti