Jabystute koks grozis !!!! Ainu irgi

Šponkiuk, aišku ne per daug. Labai smagu prisiminti tavo globotinius
O dar tokios gražios nuotraukos.
Kaip Bugi, jau visai pasveiko?

Kaip Bugi, jau visai pasveiko?
Aist, labai geros turėklinės
Jos daugiametės ania? o kątu su jom per žiemą darai?
Šuniukai-spurgiukai nerealūs.
Sunku patikėt, bet Ainu su savo abejingumu čia nelabai teisi

Šuniukai-spurgiukai nerealūs.

QUOTE(Erendira @ 2016 08 26, 15:35)
Noup. Sezoninės. Rudenį su šalčiais miršta. Tada tušti vazonai garaže laukia kitų metų vasaros naujokų. O turėklai kalėdinėmis lemputėmis puošiasi žiemą.

Aist, kokie šuniukai utiputukai
Žinoma Ainu, karalaitė, taip ir norisi kailinukus pataršyt
O kokie nerealūs turėkliniai augintiniai

Net grįžau atgal pažiūrėti kur tuos šuniukus ir Ainu matot
Tikrai labai gražūs riebuiliai
Ir nuostabūs Ainu kailiniai pakloti ant grindų
Aist gėlės gražiai prižiūrėtos, smagu
Aš irgi nenoriu šalnų dar ilgai ilgai iki pat gruodžio
tegu žydi gėlės,nes joms per trumpas laikotarpis žydėjimui.
Papildyta:
gielux atsargiai su siūlais, nes jei prisirys vilnonių nepasišalins reiks operuoti. Na gal Bela protinga ir neryja. Kai Nikita siurblys, ką randa tą į burną tai bijau tokių dalykų palikti atviroje vietoje. Gražu kai pridirba tokių dalykų, bet kai man tokiai bailei, visur vaidenasi nelaimės, jau geriau pasisaugoti

Aist gėlės gražiai prižiūrėtos, smagu

Papildyta:
gielux atsargiai su siūlais, nes jei prisirys vilnonių nepasišalins reiks operuoti. Na gal Bela protinga ir neryja. Kai Nikita siurblys, ką randa tą į burną tai bijau tokių dalykų palikti atviroje vietoje. Gražu kai pridirba tokių dalykų, bet kai man tokiai bailei, visur vaidenasi nelaimės, jau geriau pasisaugoti

Weronika, tau čia įkelti ar per fb?
galiu pasakyti, jei fotkins su auto, tai pinigu neleiskit, skirtumas tik kad šiltesnės spalvos
jei pereis ant rankinio rėžimo, tada skirtumas didelis
galiu pasakyti, jei fotkins su auto, tai pinigu neleiskit, skirtumas tik kad šiltesnės spalvos

Čia kelk ir mums gal bus naudinga

kitio objektyvo kurio šviesumas prie 35mm yra f4. trumpinys bus kitinis
fiksuoto židinio 35mm f1.8 trumpinsiu fix
kitinis objektyvas (nustatyta 35mm, bet biški pasijudino tai pora mm daugiau) naudojo f4

fix 35mm f1.8 auto rėžimu naudojo 3.5

kitinis

fix

kitinis

fix

o dabar laikas rankiniams nustatymas.
visur naudota 1/50 išlaikymas, white balansas pakeistas į saulėtą
kitiniam, kad išgauti tokio šviesumo foto prie 4f turėjau iso pakelti iki 1600
.jpg)
fix su f1.8 ir iso 400
.jpg)
Papildyta:
aišku daryta be papildomo apšvietimo, tiesiog kiek yra toliu laiku natūralios šviesos, tiek. Saulėtą dieną būtų geresnis vaizdas. arba jei lauke. Kitinis objektyvas mėlynesnis, bet dabar prisiminiau kodėl
gi ant fix yra uždėtas skylight filtras
bet iškart galiu pasakyti, jei fotkinsit auto, tai ar 1.4 1.8 skirtumo nepajusit.
kai saulėta diena, mano žaliasis kilimas ir su auto būna žalias, bet jei tik prastesnė šviesa, auto rėžimu pačios matot kas gaunasi.
fiksuoto židinio 35mm f1.8 trumpinsiu fix
kitinis objektyvas (nustatyta 35mm, bet biški pasijudino tai pora mm daugiau) naudojo f4

fix 35mm f1.8 auto rėžimu naudojo 3.5

kitinis

fix

kitinis

fix

o dabar laikas rankiniams nustatymas.
visur naudota 1/50 išlaikymas, white balansas pakeistas į saulėtą
kitiniam, kad išgauti tokio šviesumo foto prie 4f turėjau iso pakelti iki 1600
.jpg)
fix su f1.8 ir iso 400
.jpg)
Papildyta:
aišku daryta be papildomo apšvietimo, tiesiog kiek yra toliu laiku natūralios šviesos, tiek. Saulėtą dieną būtų geresnis vaizdas. arba jei lauke. Kitinis objektyvas mėlynesnis, bet dabar prisiminiau kodėl

kai saulėta diena, mano žaliasis kilimas ir su auto būna žalias, bet jei tik prastesnė šviesa, auto rėžimu pačios matot kas gaunasi.
Kaip sudėtinga, reikia daug ką išmokti kad suprasti, kaip daeiti iki tokio lygio
Šponkiuk, o tu pati išmokai ar lankei kokius kursus, kad taip daug žinai

Šponkiuk, o tu pati išmokai ar lankei kokius kursus, kad taip daug žinai

QUOTE(busycat @ 2016 08 25, 22:02)
Olis užtat bliauna kaip senas krunklys...

Garsiausia pas mus rėkauja Kingas. Balsingas vyras, nu jetau, kaip užkaukia. Antroj vietoj Fogi - ta kalba ir kalba - kalbanti katė. Ji man pritaria, verdu kavą - pritaria, nori pieno - noriu, miau, mama, duok viską.
Tašė miaukia, kai nori pieno, Nika rėkauja tik kai mušasi.