Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Oj Sponkiuk kaip tau aciu :) 4u.gif apraminsiu MB. Tegu mokos normaliai fotkint o ne tik pyks pykst biggrin.gif Man fotkint irgi labai patinka bet visai neturiu tam laiko... Nors savaitgali gal reiks kanors su fotiku paveikt bigsmile.gif
Atsakyti
Busy, veje :( Sveikatos Kiarai, o tau kantrybės ir stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Busy Kiarai sveikatos balionu. Na kantrybes reik..
Aist kokie ciucikai, ir Ainu mastanti thumbup.gif
Diinka, skambinau mamai, tai nelabai nuotaikose, sako nepraeina, pilvas kaip akmenu prikrautas, skauda sona kairi ir siaip tokia, pradejo apie soda pasakot, kad jos MB ne kazka padeda, kad vienai viska o sveikatos dabar nera, kad isvis nebera su kuo nei pakalbet nei kur nueit, apsiverke kriksto mama prisiminus, na net nezinau kaip padet cia sedint. Tikiu kaip sunku prarast geriausia drauge su kuria pasikalbedavai pasibedavodavai ir pan... tai tiek ziniu is mamos.. tikrintis jai rugsejo gale Vln cia kas du men tikrintis daba reikes, norejau pas save pasikviest, bet pati nenori sako, ziuresiu kaip sveikata. Bet tikriausia reiks viena dien kai baigsis daug maz visi sodai nupirkt bilieta ir nebus kur detis rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif graži dienelė aušta biggrin.gif
Diinka - žadėti baklažanų receptai žiemai. Skamba skaniai, gal norėsi pabandyti smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

Pomidorai drebučiuose, tik kaip merginos ir rašė, želatinos galima dėti ir daugiau
user posted image

Na ir lauksim žinių iš Kiaros 4u.gif kaip šiandien jaučiasi 4u.gif
Atsakyti
Gražumėlis katinėlių wub.gif

Šuniukai kaip pliušinukai atrodo, norisi paniurkyt.

gėlės wub.gif mano mama per žiemą išsaugojo ir žydėjo šiais metais vėl. O aš nemoku jų prižiūrėt todėl paprastas palergonijas auginu.
user posted image

Kaip smagu mokant gražiai fotografuot. Man patinka žaist su fotiku.bandyt kai vaizdas susilieja..nu bet iki mano kaip iki dangaus..

Smagu kas prie jūros.paskutinis vasariškas savaitgalis.
Kiarai 4u.gif sveikatėlės šeimininkei stiprybės.
mes vakar naktinėjom miete.Dūzgia Šiaulių naktys. Smagu,žmonių daug. Dainorėlių daug. Jaunuolis kartu ėjo.pokemonus gaudė.sako jus ziurekit kad i žmones neatsitrenkčiau lotuliukas.gif
geras rytas. Visi miega. Jorkas nosį įrėmes taip pat. O aš su kavos puodeliu ir telefonu.
kai visi sukils,leksim su mb į grybus
Atsakyti
Labas rytas,

Pas mus naujienos vis tos pačios. Paruošta maitinimui. Jai jau refleksas, tik pamatė švirkštus, užuodė konservo kvapą, apsiputojo iš kart, net maitint nereikėjo

user posted image
Atsakyti
Grazus Tavo savaitgalis wub.gif O as patingejau i Siauliu naktis nuvaziuot. Nors turejau visas galimybes blush2.gif Nemaciau aprasymo, kuris mane sudomintu. Gundaus su mazaja lekt i Palanga prie juros. Bet dar galutinai nenusprendziau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 08 27, 09:57)
Labas rytas,

Pas mus naujienos vis tos pačios. Paruošta maitinimui. Jai jau refleksas, tik pamatė švirkštus, užuodė konservo kvapą, apsiputojo iš kart, net maitint nereikėjo

verysad.gif Vargse ligoniuke unsure.gif Laikykis Kiara 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 08 27, 08:00)
Grazus Tavo savaitgalis wub.gif O as patingejau i Siauliu naktis nuvaziuot. Nors turejau visas galimybes blush2.gif Nemaciau aprasymo, kuris mane sudomintu. Gundaus su mazaja lekt i Palanga prie juros. Bet dar galutinai nenusprendziau

Mes šiaip pavaikštinėjom.pažįstamu daug. Smagu,kad žmonės išeina ir mažais vaikais..ir ką pastebėjom. Nebuvo girto jaunimo
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 08 27, 07:57)
Labas rytas,

user posted image

Gaila katinėlio kaip.nesupranta kas vyksta verysad.gif siunčiu jums geriausių linkėjimų puokštę 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Toks jausmas, kad čia kulinarų kuopelė veikia. blink.gif O šiaip tokie receptukai visada pravers. O aš va tokį daiktą darau. Labai visiems patiko. Labai gerai kai norisi silkės su tortu mirksiukas.gif http://www.7ravioli....i-obuoliai/html

Pelargonija graži.Kartais šitos bekilmės daug gražesnės už rūšines.

Kiara, nabagytė.Tau kupeta sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mes pakeliui į Ignalinos raj., iš kur startuosim baidarėmis 17 km. Kaži, po to darbe rankas galėsiu pakelt... g.gif
Kiara vargšiukė mažylė. wub.gif Busy, laikykis, mieloji, čia laikina, viskas bus gerai. 4u.gif 4u.gif atsimenu, kai Vosylka buvo įsisirgęs, irgi buvo sunkus Vėtrai tarpsnis, bet atsigavo vaikis ir vėl mėgaujasi gyvenimu. thumbup.gif
Ahabi, pas mane irgi ten rožinės pelargonijos (svyrančios) mikse su kitais augalais. Patinka man jos, nelepios, gražios, žydi. Patarimas- necituok nuotraukų, kad neperkraut temos. Ta prasme, cituojant kokį nors dalyvės postą, ištrink nuotraukos nuorodą. 4u.gif o tie pokemonų gaudymai visai gerai- vaikščiojimas gryname ore sveika. Mano jaunėlis irgi gaudo. O vyresniajam tai čia jau ne lygis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 08 27, 10:48)
atsimenu, kai Vosylka buvo įsisirgęs, irgi buvo sunkus Vėtrai tarpsnis, bet atsigavo vaikis ir vėl mėgaujasi gyvenimu.  thumbup.gif

Tas tiesa. Atsimenu neede daugybe paru. Kas 3 val leidau laselines, pati blink.gif Gyvenime nebuc pagalvojus, kad sugebesiu. Slitiniuodavo mazius. Kai tik vemdavo, susisukdavo mano visi zarnokai is baimes. Ir tas laukimas....Bet viskas tfu tfu tfu praejo...Tikrai tikiu, kad viskas praeis ir Kiarai. Kad tik greiciau praeitu...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 27 rugpjūčio 2016 - 09:00
Į pastabas reaguojam mirksiukas.gif
Merginos,patarkit. Veisėja užsiminė,kad katuką kastruot reikia 7-8men.o veislyno psl.perskaićiau kad i namus jie vaziuoja jau iskastruoti. Galvoju veisėjai parašysiu,kad noriu pasiimt jau"sutvarkyta". g.gif
Atsakyti