Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Lisiteja, saulieli, na bet per tokius karscius ir as vangoka 4u.gif Labai tie karsciai veikia, ypac vyresnius. Mano mama isvis namie guli kai taip karsta. Tai ir suneliui ne kazka kai tokie orai. Nenusimink drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Busy pasakyk ka nors gero .... 4u.gif
Atsakyti
Busy na kaip jus ten? blink.gif
Laseline butu labai gerai, mamos katei tada pamacyjo pradejo pati est, nes irgi niekaip, sedejo nusiuro nebeblizgejo...
Atsakyti
Jaučiu kad su Kiara nieko gero, jei būtų pagerėjimas jau būtų pradžiuginusi...
Ilgas gydymas tokios ligos, gal rytoj gydykloje pramuš. Būtų gerai jei būtų koks stacionaras. Kiekvienoj šaly savo gydymo būdai, nei lašelinių, nei leidžiamų vaistų.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kiarai ir jos mamkai daug kantrybės ir sveikatos! 4u.gif 4u.gif
Na,o mano mamka šiek apsiramino...Bliūdeliai jau neišmėtyti,o tvarkingai lieka palikti...Tik tiek,kad ji sausiukų nepripažysta,tad šeriu tik konservais... Nors jos akys pūliuoja,bet kolkas visdiškai negaliu liestis prie jos... Narvą jau lengviau tvarkyti rytais,nors ir apšnypčia,bet taip stipriai nepuola,kaip pirmas dienas buvo... Manau porą savaičių didelių bėdų neturėsime,bet kai mažiai paaugs ir išsiropinės,tada bus sunkiau narvą tvarkyti... Beto šios mamkos tikrai ilgai nelaikysiu,tik iki tol kol mažiai patys pradės ėsti,o mamka iškart po sterilizacijos grįš į tą kiemą...
Jei visi mažiai išgyvens teks su kažkuo dalintis per pusę jų globa... Nes man 7 ar 6 perdaug... ax.gif
Atsakyti
Sveikos, nieko nesuskaičiau, tiesiog prisiduodu, kad vakar 22h grįžom.

Ieva kasė ką galėjo, voliojuosi smėlyje, taškėsi vandeny.
Pervargo totaliai, nes per 2 dienas apėjom Palangą, pavažinėjom velomobiliu, du kartus pajūry buvom. Pirmą dieną pėsti kokius 10km nuėjom. Antrą dieną ryte apsiniaukę buvo, aplankėm dar Palangos jūros dalį, popiet išmovėm Klaipėdon pavalgyt, ba kainos kosminės Palangoj. Klaipėdom pažiūrėjom Meridianą, ir prie molo pabuvom iki vakaro pajūry dar.
Atsakyti
Busy, kaip ten princesė gyvena?

---------

Mergaitės, kur galima pigiausiai transportavimo boksą įsigyti?

Nu gėda, bet neturim, o vis reikia, tai vežamės kuprinėje, nu bet gi reikia turėti normalų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 08 28, 14:10)
Busy, kaip ten princesė gyvena?

---------

Mergaitės, kur galima pigiausiai transportavimo boksą įsigyti?

Nu gėda, bet neturim, o vis reikia, tai vežamės kuprinėje, nu bet gi reikia turėti normalų. g.gif

Thomas phillips yyra už 8 eur su kažkiek, turim tkkį, visai pusbėdis, būna blogesnių
Atsakyti
Dabar senukų el parduotuvėje yra didelės nuolaidos. Aš irgi Nikitai dairausi.

https://www.senukai....CFYEMcwodrRAHJQ
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 08 28, 14:32)
Thomas phillips yyra už 8 eur su kažkiek, turim tkkį, visai pusbėdis, būna blogesnių

Mes irgi is ten pirkom- dar kai nuolaida buvo- tai visai papigiai gavos, ar ne 4 su centais,, g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 08 28, 14:52)
Dabar senukų el parduotuvėje yra didelės nuolaidos. Aš irgi Nikitai dairausi.

https://www.senukai....CFYEMcwodrRAHJQ

Senukuose, matyt tik internetu 8e, vaikai šiandien buvo, sakė stovi už 17e tas boksas.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 08 28, 14:20)
Senukuose, matyt tik internetu 8e, vaikai šiandien buvo, sakė stovi už 17e tas boksas.

Meškinai kaži ar telpa i ši boxa?
Atsakyti