Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Sveikos mergytės 4u.gif
Užšoku trumpam pranęšti žinių iš Busy. Busy kuris laiks beryšio paliko. Kiara kol kas taip pat, konservų jai Busy sumaitina, skysčių irgi gauna. Rytoj vųzitas pas gydytoją ir turėsim kokių tai žinių dėl tolimesnio gydymo. Žodžiu mūsų temos princesė pati nevalgo dar bet ir blogiau nesidaro kas irgi neblogai, taigi laikom toliau kumštus už mūsų temos princesę 4u.gif
Ruste - jeigu tau tiktų, Grikis gali atiduoti savo tašę, jam naują nupirkau. Senoji tašė irgi nęseniai pirkta tai nenudėvėta. Ana pakankai kieta. Jeigu tau nebūtinai reikia plastmasinio bikso, tai galim perleisti smile.gif
Atsakyti
Ačiū, Magnučiuk 4u.gif Tu tikras auksas.oro_buckis.gif Jau aš pradėjau nerimauti. Svarbu,kad neblogėja.

O mes bokso neturim. blush2.gif Jau išsiaiškinau, kad esant reikalui klinika skolina, už simbolinį užstatą.
Atsakyti
Ačiū Magnuna, aš jau visko prisigalvojau...kad neblogėja tai gerai 4u.gif Lauksim ryt žinių po apžiūros 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 08 28, 16:03)
Meškinai kaži ar telpa i ši boxa?

Ai nežinau blush2.gif

QUOTE(Magnuna @ 2016 08 28, 16:05)
Sveikos mergytės  4u.gif
Užšoku trumpam pranęšti žinių iš Busy. Busy kuris laiks beryšio paliko. Kiara kol kas taip pat, konservų jai Busy sumaitina, skysčių irgi gauna. Rytoj vųzitas pas gydytoją ir turėsim kokių tai žinių dėl tolimesnio gydymo. Žodžiu mūsų temos princesė pati nevalgo dar bet ir blogiau nesidaro kas irgi neblogai, taigi laikom toliau kumštus už mūsų temos princesę  4u.gif
Ruste - jeigu tau tiktų, Grikis gali atiduoti savo tašę, jam naują nupirkau. Senoji tašė irgi nęseniai pirkta tai nenudėvėta. Ana pakankai kieta. Jeigu tau nebūtinai reikia plastmasinio bikso, tai galim perleisti  smile.gif

Na džiugu, kad Kiara laikosi ir Busy nepasiduoda.

Man bet kokio reikia transportavimui, kad turėtume, nes vis prireikia kokiu reikalu, tai skolintis be galo ne į temą, o kuprinėje irgi ne kaži kas...
Mielai priglaustume, kad ir nenaują, bele sandarus blush2.gif
Atsakyti
Ruste - tai puiku. Tašiuką Grikis tik keletą mėnesių tepanaudojo, kadangi pats kaip keškinas tai nepatogu jam buvo iš galo į tašiuką lysti o ir nepatiko. Anksčiau turėjo tašę kur per viršų atsidarydavo tai galiausiai nupirkau panašią naują smile.gif tai įsimesiu tašę bagažinėn o be to man ir taip pas tave būtinai kitą sa aitę užsukti reikia 4u.gif kurią dieną vakare turėtum laiko? Prišokčiau ir kartu paplepėtumėm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 08 28, 16:46)
Ruste - tai puiku. Tašiuką Grikis tik keletą mėnesių tepanaudojo, kadangi pats kaip keškinas tai nepatogu jam buvo iš galo į tašiuką lysti o ir nepatiko. Anksčiau turėjo tašę kur per viršų atsidarydavo tai galiausiai nupirkau panašią naują  smile.gif  tai įsimesiu tašę bagažinėn o be to man ir taip pas tave būtinai kitą sa aitę užsukti reikia  4u.gif  kurią dieną vakare turėtum laiko? Prišokčiau ir kartu paplepėtumėm  mirksiukas.gif

Bet kurią realiai :)
Pasuk kada norėsi užvažiuoti :)
Atsakyti
Į tą iš Thomas Philips tai meinas netilps. Na nebent kol kačiukas :) Mano Bugi jau ten nelabai telpa. tai Hipės nė nekiščiau :)

Beje, mokiausi šūdreilį šiandien. Tai nė velnio dar nesigauna, per mažai pakylu virš vandens.

Šponkiuko terkšt
Atsakyti
Gavau savo ryžo klecko foto wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
O koks mielas apelsininis katulis wub.gif

----------

Turim du naujokus globotinius. Juodas ir pilkutis rainiukas. Kokių 2-3mėn. Stiprūs, abu berniukai.

Kol kas bailūs dar, nors ant rankų paimami leidžiasi. Supakuoti narvan apsipratimui. Vėliau foto parodysiu :)

--------

Kas gal jau FB matėt katytę Sakurą, tai jei viskas gerai, po klinikos ji gyvens pas mus. Buvom aplankyti, bet gydytojas operavo, ir mūsų neleido, važiuosim ryt vėl.
Atsakyti
Ruste, naminuku puslapyje mačiau juoduliuką ir rainiuką, o beglobio Sakurą. Dar kažkada pagalvojau, kad tokią sužalotą katytę tu priimtum į savo namus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 08 28, 18:41)
Ruste, naminuku puslapyje mačiau juoduliuką ir rainiuką, o beglobio Sakurą. Dar kažkada pagalvojau, kad tokią sužalotą katytę tu priimtum į savo namus  4u.gif

Tikrai taip, šitie du

https://www.facebook...p...e=3

O Sakura iš Beglobio wub.gif
Atsakyti
Šponkiuk, tu vis tiek sportiška motera 4u.gif Nors ant slidžių atsistoji, dar ir pačiuoži. O, man savu laiku stojimas ant slidžių, baigėsi nubalnotu smakru ir pilvu.Taip ir baigiau vandenslidininko karjerą. hihihi.gif
Ahabi, (jei nieko prieš trumpinį), nenervuok su ryžiku ax.gif Jau toks gražuolis wub.gif
Ruste, na trūksta žodžių 4u.gif
Atsakyti