Žvengia jos. O ką man daryt, ir jie baisūs tokie, fui, pliki, bjaurūs. Eisim iš ryto į parduotuvę
MB dvigubai žvengia iš mūsų fermos. Jis, toks gyvūnų nemėgėjas, tai stebisi kantrybe
O ka pardej? grazinsi? Siaip lt i zoosoda atidavem..
Gal i kita apkeistu? Nenorim mes tu mazu
QUOTE(Limcamca @ 2016 09 09, 21:00)
O ceki ar turit
Va sunus pasiruoses kovai
https://scontent-lhr...amp;oe=58816578
Papildyta:
Kada plauks tas begemotas?
http://blog.anglu24....ugseji-londone/
https://scontent-lhr...amp;oe=58816578
Papildyta:
Kada plauks tas begemotas?
http://blog.anglu24....ugseji-londone/
Ka merguzes? Lietus lyja, ka gero nuveiket siandien?
Limcamca, ka su naujagymiais padaret, pridavet atgal?
Limcamca, ka su naujagymiais padaret, pridavet atgal?
Ejom i filma su vaikais. Nine lifes. 8 is 10 balu ivertintume.
O daugiau nieko gero, biski namai patvarkyti, biski valgyti padaryta.
VAkar pirkau chrizantemu ir ciklamenu, tai vakare iki kol sutemo susitvarkiau soda. Susodinau geles, susigrebiau lapus. Eina sau, kiek ju daug
Va taip ir pajunti rudeni, kai lapai kiema nukloja
Dickis labai kalbino, guglinosi, mokesi info, labai praso leisti auginti iki kol gales ziurkenai eiti i naujus namus. Na tai sutarem, kad leisim bandyti. Suskaiciavom, yra 8. Gal kas noresit, tai prasom, padovanoti galesim, kai isauginsim.
VAkar pirkau chrizantemu ir ciklamenu, tai vakare iki kol sutemo susitvarkiau soda. Susodinau geles, susigrebiau lapus. Eina sau, kiek ju daug
Dickis labai kalbino, guglinosi, mokesi info, labai praso leisti auginti iki kol gales ziurkenai eiti i naujus namus. Na tai sutarem, kad leisim bandyti. Suskaiciavom, yra 8. Gal kas noresit, tai prasom, padovanoti galesim, kai isauginsim.
Tai gi mama chameke augins tuos vaikus
Nelyskit labai prie jos- gali slepdama vaikus juos suest...
As ka- persimatavau visus rubus, puse spintos ismeciau.. Tada nuvarem i Romforda, pakeite man be jokiu cekiu ta apyranke
Tada prizyziau vaziuot i Ashforda, nu ir nuvarem
Nusipirkau Guess baltus plonus dzinsus uz 14£
KC palaidinuke uz 17£. Mb Geox striuke uz 50, dieselio maike uz 20£. ir vsio.. Grizom namo, valgom vakarykste rukyta zuvi su alum ir ziurim sokius
As ka- persimatavau visus rubus, puse spintos ismeciau.. Tada nuvarem i Romforda, pakeite man be jokiu cekiu ta apyranke
QUOTE(giega @ 2016 09 10, 22:29)
Tai gi mama chameke augins tuos vaikus
Nelyskit labai prie jos- gali slepdama vaikus juos suest...
Tada prizyziau vaziuot i Ashforda, nu ir nuvarem
Nusipirkau Guess baltus plonus dzinsus uz 14£
KC palaidinuke uz 17£. Mb Geox striuke uz 50, dieselio maike uz 20£. ir vsio.. Grizom namo, valgom vakarykste rukyta zuvi su alum ir ziurim sokius 
Jau butum geriau jos neismetus.Butu mazesne pagunda prisipirkti viko naujo.
As tai kaip ir priklauso man-dirbu.
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2016 09 10, 22:01)
Ejom i filma su vaikais. Nine lifes. 8 is 10 balu ivertintume.
Va taip ir pajunti rudeni, kai lapai kiema nukloja
Tai priduosi juos i gyvuneliu parduotuve ir viskas.
QUOTE(I.Elija @ 2016 09 10, 21:06)
Jau butum geriau jos neismetus.Butu mazesne pagunda prisipirkti viko naujo.
.
Specialiai viska persimatavau, kad zinot ka pirkti
QUOTE(giega @ 2016 09 10, 23:10)
Specialiai viska persimatavau, kad zinot ka pirkti
Pvz ismeciau 4 baltas kelnias... I va i Kanarus man verkiant reiks baltu kelniu
Ir kai Guesse radau uz 25, o kasoj isvis tik 14£ sumokejau, tai labai labai patenkinta 
Kada i Kanarus sparnus keliat?Kur gyvensit?As tai kazkaip turiu lininiu kelniu 3 poras.Baltu kelniu gal nelabai ir megciau.
QUOTE(I.Elija @ 2016 09 10, 22:15)
Kada i Kanarus sparnus keliat?Kur gyvensit?As tai kazkaip turiu lininiu kelniu 3 poras.Baltu kelniu gal nelabai ir megciau.
Rugsejo 30d
Ismeciau ir linines..bet jos irgi baltos buvo
NA ka,siandien oras visai grazus