Įkraunama...
Įkraunama...

Londono širdyje dar vis ne ruduo

LAbukas

Vyno uzpirkta,gal iki nauju uzteksiu lotuliukas.gif Pakeliui pasisampaninom,bet nieko,siandien darbinga buvau biggrin.gif
Karsta.Noreciau kur prie juros nulekt,bet jei i koki Braitona vaziuot,tai gaila 2h ant kelio,o Southende kaip tik jura nueidineja...
Atsakyti
Kepat? Ar iškepę?? bigsmile.gif
Atsakyti
Laba, as tai ziauriai perkaitau siandien, gal per visa vasara taip nebuvau sukaitus blink.gif jau is namu ryte kol nuvariau iki stoties buvau slapia nugara, koledze lyg atsigavau, o po to dar dovana turejau nupirkt, tai po pardes pasidaviau, namo autiku perkaitusiu, tada dar su pilna terba beveik kila, gryzau bordine visa, slapiais triusai ir papinyku, sirdis kakatuojas. Blyn vos nepadvesiau biggrin.gif
Atsakyti
Kažkoks košmaras,koks Taskentas,einu šalto šampo gerti,progą turiu...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 09 13, 17:50)
Laba, 

Mojito ir po obelim kur nugriut lotuliukas.gif

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 09 13, 17:58)
Kažkoks košmaras,koks Taskentas,einu šalto šampo gerti,progą turiu...

Nei joks cia ne kosmaras, labai gerai thumbup.gif
Naujas masiniukas? Gerai atrodai 4u.gif
Atsakyti
Limcamca,gerai siluma,bet man kazkaip snd per daug,gal kad tokia diena nelengva..
Aga,kieme naujokė,o siaip 2013..
Papildyta:
Dekui,už komplimenta..
Atsakyti
Patranka,sveikinimai su nauju masiniuku 4u.gif

As megstu karsti..bet kur prie juros,o ne darbo diena...Grizus is darbo prisileidau vonia salto vandens ir pamirkau,kol atvesau smile.gif
Tuoj i gyma eisiu,tikiuosi kondikai normaliai veiks ten...
Atsakyti
Nai nai nai, miela Mrs Patrankos masinyte, ir pati graziai atrodai, kad negestu ir gerai vaziuotu thumbup.gif
Atsakyti
karstya karsta karsta bigsmile.gif

patranka bigsmile.gif masiniuko spalva wub.gif ir masiniukas tau labai tinka 4u.gif
Atsakyti
Mrs. Patranka 4u.gif sveikinimai, labai super atrodai ir masiniukas prisiderines koks smile.gif
Atsakyti
Labukas

Karsta...KArsta miegot,pabudau anksciausiai...KArsta ir dirbt...Bet geriau tegu karsta buna,nei lyja lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba ryta.
Rytas visai malonus, bet vel uzkaitins siandien ir rytoj, o jau savaitgali leis pailset nuo karscio biggrin.gif
Atsakyti