Įkraunama...
Įkraunama...

Londono širdyje dar vis ne ruduo

Labas rytas...
Nova,puikios naujienos dėl tėčio...
Aš vakar Soja vežiau skiepams,ir užbukinau kastraciją....
Donskis sianakt mirė,Vilniaus oro uoste susmuko...a.a.
Atsakyti
Patranka, su nauju pirkiniu 4u.gif klausyk, tai ar radai kirpeja bigsmile.gif
Aha, skaiciau ir as apie ji. Jaunas vyras, galejo gyvent ir gyvent unsure.gif
Atsakyti
Radau lygtais,reiks išbandyti kurį savaitgalį,nes jau gerokai ataugo...
Dėkui,pirkiniu patenkinta,labai...
Tikrai kad,gyvent ir gyvent...bet nepasirinksi,kada ir kaip,kaip gaila bebūtų...
Atsakyti
Labukas

Nova, 4u.gif Kad greiciau tevukas pasveiktu 4u.gif O tai namo isleido ar ligoninej guli?
Ka dar gero nuveikei LT?

Atsakyti
Giega, nieko daugiau gero ir nenuveikiau. Tevuka isleido is ligonines antradieni, ta savaite kai as buvau. Tai vat ir prabuvau visas dienas su tevais. Su drauge pora kartu susitikus buvau, su kriksto dukra kavinukej buvom biggrin.gif su uosviene i banka aiskintis ejom biggrin.gif nu zodziu, nieko ypatingo, bet net nemaciau kur savaite prabego.
O tu ar buvai del venu?
Atsakyti
Damos,kuri lygtais žinojot daktarą ar kliniką kur Londone koduoja nuo alkocholio...
Atsakyti
Patranka, kas nutiko? Nezinau nieko kas cia tuo uzsiima. LT tai tikrai surastum, bet cia g.gif
Atsakyti
Lt ir pati žinau...pažystamis vyrui reikia.
Atsakyti
Laba,

NOVA, sveika sugrįžusi 4u.gif Ar dirbi šią savaitę? Ir kitą?

Parodysiu peliukus, tik foto pas vaiką telefone. Reikės iškelti, ir tada įdėsiu.

Atsakyti
Laba diena smile.gif

Griztu i darba biggrin.gif

NOva super del tevuko thumbup.gif o tokias drauges bent jau man susitikti yra ziauriai smagu, ypac su kuriom gali kalbeti lyg niekad nebuvai issiskyres... labai labai faina wub.gif

Heida tu ir be programeles labai labai grazi flirt.gif

Giega Lotuliukas masina kavis pirko.. turbot net tokia pacia kaip jus, nes rikausi rinkausi, paskui ziuriu Currys nuolaidos, tai griebiau ilgai negalvojus, nes buvo viena is mano favoriciu ta Magnifica biggrin.gif
Faina kad sunus laimejo thumbup.gif nu bet as irgi nenoreciau kad sunus susidometu tokiu sportu, nors aisku nepadiriguosi cool.gif

Limcamca Bandziau pasiulyti vakar MB ziurkiuka, bet nei pro kur. As tai pati jo nei I rankas neimciau, tai galvoju gal jisai uzsinores, tai gales paskui rupintis su sunum, nes jis jau pradeda kokio gyvunelio prasyti... unsure.gif

Mano vyras uz poros savaiciu eina prisiekti buti geru istikimu UK pilieciu ... net nezinau kaip cia jaustis . kazkaip labai keista blink.gif
Papildyta:
Mrs. Patranka skambink giegai, jinai zinojo bent pora zmoniu kiek menu....
Atsakyti
Mano dukterėčia labai nori vieno peliuko. O, draugas prieš. Vakar, vaikis nusiuntė jai foto, mažo peliuko ant delno, o ji tą foto persiuntė savo draugui. Žmogus vakare ėjo iš susirinkimo ir gavo foto. Tai atgal parėjo žinutė, maždaug: WTF?? blink.gif blink.gif blink.gif Ar čia mūsų namai, ar čia tavo ranka?? lotuliukas.gif Išgąsdinom žmogų lotuliukas.gif
Atsakyti
Lotuliukas,palauksiu gal ji man až parašys,nesinori dieną trugdyti,kai dirba...dėkui
Atsakyti