Įkraunama...
Įkraunama...

Londono širdyje dar vis ne ruduo

Ir car boots sale's sezonai pasibaige lotuliukas.gif
Atsakyti
Siemet nei karto iki carbotkiu nedasimaliau biggrin.gif Bet va vakar batus perziurejau,tai didziausia maisa i palepe uzkeliau lotuliukas.gif Nu reiks kitais metais varyt prekiauti vel biggrin.gif

Atsakyti
Laba,

Tai ką, mes dviese su GIEGA belikom g.gif Lotuliukas į darbą išėjo, gal prisijungs prie kavos pertraukėles g.gif

Šiandien bankomatas davė naujas 5 kupiūras. Tas iš polimero gamintas. Nu įdomiai taip žiūrisi, mažiukai tokie.
Atsakyti
Labas, mane tai sm ismete, niekaip negalejau prisijung, aiskino kad tokio vartotojo nera ir viskas, na kol viska pasikeiciau.
Dar naujo pinigo neturejau rankose.
Atsakyti
LAbukas

Oho,Heida,ka prisidirbai,kad ismete is SM biggrin.gif

Nemaciau dar nauju pinigu.Turiu senus 5sv..O tai jie kieti kokie?
Atsakyti
A, esu girdejusi Heida, kad tipo dabar labai jautriai ziuri didziasias, mazasias raides. Nu, bet vistiek, sveika sugrizusi 4u.gif

Pinigai, kaip kokio monopolio. Rasciau ant gatves tai neimciau, galvociau zaisliniai. Ir maziukai labai. Mazesniu piniginiu reikes. O, siaip jie minksti, nera kieti. Persisviecia ir labai ploni.
Atsakyti
Lyg neprisidirbau nieko biggrin.gif gal cia ir telefonas kvalioja, nes as is sm neatsijungineju, visad kaip palikdavau, taip ir rasdavau, o dabar tik uzeinu kazkur kitur ir jau sm atsijunges g.gif
Kaip man skauda viena peda prie kulno, nieko nepadariau, skauda is niekur, slubuoju jau savaite, lyg jau kokia diena neiko nebejauciu, kita diena vel nepriminu doh.gif
Atsakyti
Gal kur susitrenkei, ar padas gal koks trina?
Man yra buvę, kad skauda kulną, bet pasirodė nuo tapkių. Jos, viduje buvo tokiais plastmasiniais šonais ir jie labai trynė.
Atsakyti
O gal ant telefo netycia paspaudei rezimus ten visokius..As karta netycia nuspaudziau,tai i jokius favoritus ieit negalejau,jei per bendra puslapi einu,tai atsakyt negalejau...Vnz kol daejo,kad ten kazkas pakeista..

O man karta kulno apacia taip skaudejo,kaip koks stiklas ilindes butu blink.gif O net niekur isidurus nebuvau..Siaip,is niekur nieko..Bet praejo po keliu dienu..

Mes isijungem sildyma..Nu kazkokia dregme nemaloni namie..Ai,tegu pasildo kelias valandas tongue.gif

As vel perku lotuliukas.gif ISmete House of fraser reklama,kad maudimkes nukainuotos.O as gi atostogu vaziuoju lotuliukas.gif Nu reikia man lotuliukas.gif 2 pirkau skirtingu dydziu,nes nezinau kokio dabar reikia man ax.gif Ryt varysiu tiesiai i parde ir iskart pasimatuosiu..
Atsakyti
Aš irgi jau galvojau, ryte reikės biški pašildyti. Drėgmė jau randasi.

Apie mūsų žiurkėnų šeimyną. Pasirodo turim 7, 2 pilki kaip ir mama, o 5 labai įdomūs, dryžuoti. Juokiamės, kad bengališki žiurkėnai mums pakliuvo smile.gif Dar pora savaičių ir keliaus į naujus namus. thumbup.gif Jeigu žinot, kas norėtų, duokit žinoti. 4u.gif
Atsakyti
Nufotkink,parodyk savo seimyna biggrin.gif O kaip kates dabar reaguoja?Gal priprato?

Mano kasaras cia nesenai ziurke parnese.Pries pora dienu-pele.Bet su ta zaide zaide ir paleido kieme,maciau,kad kazkur pabego..Gal susirado paskui,o gal ir su visam pabego biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

Limcamca, parodyk seimyna bigsmile.gif

Musu katinui vel alergija atsinaujino, apsidraskes iki krauju ... Reiks det apsauga ant galvos

Nu ka, pasibuvau LT savaite. Tevukas po operacijos stipreja ant akiu. Buvau susitikus su vaikystes drauge, su kuria nesimatem daug daug metu cool.gif
Atsakyti