Įkraunama...
Įkraunama...

Londono širdyje dar vis ne ruduo

Griebiu kavos kibirą, nes siaubingai trūksta miego šią savaitę. unsure.gif Nors atrodo ir anksti guluosi.

Laikykit kumščius, kad būtų šiltas oras šį savaitgalį, mūsų stovykla laukia, Brentwoode. Vakar ieškojom visokių guminių ir t.t. ir pan. Užėjau į Primarką, labai patiko keli megzti megztukai. Bet, jie labai labai ploni, švelnūs ir medvilnė. Nežinau kokia bus kokybė, bet kadangi labai gražios spalvos, ir nebrangūs, tai ėmiau kelis. Ir prie džinsų ir po švarku, labai super.

NOVA, oh jau buvau susirūpinusi, kad neskaitai lotuliukas.gif O, jeigu rimtai žinok, jeigu keitėt maistą ir nieko nesikeičia, tai arba odos liga arba stresas. Gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio, kad nieko ta katė nestresuoja, bet va kąsymąsis rodo, kad kažkas jai ne taip. Sakau, pabandykit Feliway panaudot. Sunkus dalykas, šiaip tokias ligas atrasti.

GOTTE, nugi mano dičkis užsimanė žiurkėno. Pirkom per paskutinę Bank Holiday, ir po savaitės ji atsivedė žiurkėniukų. Pasirodo buvo nėščia. Dabar viso turim 8vnt. Va, vienas mažiukas tokios spalvos: My Webpage, o kiti va tokie, įdomūs, rudi su dryžiais: My Webpage Jau praktiškai visi bėgioja po narvą, graužia morkas, ir atsimerkę. biggrin.gif

NOVA, FB neturi, tai imk tau specialiai mano katinas wub.gif wub.gif biggrin.gif biggrin.gif My Webpage

Kaip iphone išvalyti atmintį tai nežinau, jei kam reikia samsungui, galiu pasakyti 4u.gif
Atsakyti
Limcamca, nu grazuolis tas jusu katinas 4u.gif ar ramesnis kiek, ne taip rekia? Kaip juoduke jusu? Nesijaucia nustumta i sona ax.gif
Kiek laiko stovyklausit mano miskuose? biggrin.gif
Atsakyti
Ne, nei kiek neramesnis. O, ir vis kokiu naujienu prigalvoja, ar tai zbitku nauju ar bajeriu, ar siaip kuom nustebina. Dabar, pirmadieni vaiksciojo po salona, o vaiko xboxo distancinis ant stalo suvibravo. Žiūrėjo, žiūrėjo į jį, išsitempęs visas, kol vaikas rankomis suplojo. Vsio, šoko, vertėsi kūliais, ant spintelės, ant stalo, pabėgo lauk. Tik šiandien pagaliau išdrįso įeiti į saloną, taip išsigandęs buvo cool.gif Žodžiu, kartais tigras pasislepia kažkur po lapais lotuliukas.gif O, su juodčke jie maždaug teritorijomis pasidalinę ir tiek. smile.gif Pakenčia vienas kitą. kartais pažaidžia, kartais pamiega kartu. Kai tokia situacija, kai ryžas išsigąsta ko, tai tada juočkė kaip mama ateina, laižo jį visaip, tipo gal, ramina g.gif

Stovykla nuo rytojaus vakaro iki sekmadienio pietų 4u.gif
Atsakyti
Limcamca kokie gražūs žiurkėniukai thumbup.gif
Gero oro jums savitgalį, stovyklausit visa šeima?

Aš šį savaitgalį sėdėsiu workshop!!! Taip laukiu!!! Dvi dienos su nuostabe fotografe, negaliu sulaukti wub.gif
Atsakyti
Limcamca, tai ir palapinese miegosit? Tik vaikai ar ir jus stovyklausit? Ora tai lyg nebloga zada, sestadieni +22, svarbiausia kad be lietaus.
Gotte, na smagu smagu del tavo workshopo.
Atsakyti
Limcamca, tik dabar uzmaciau ziurkeniukus jusu. Bet kokie jie mazuliukai wub.gif o ka nusprendet daryt su jais? Auginsit bigsmile.gif tu zinok, gal ir gerai sakei, kad Bartas del mano nebuvimo namie uzstresavo. Jau sausi sasiukai nukrite. Tik dar apie ausis keli maziukai like. Nu tik karta per visa vakara pasikase su galine letena. Vakar visa vakara prazaide sitinge. Dabar va sedi salia MB filma ziuri biggrin.gif einu ieskot Feliway mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,
na koks grazus pas mus ruduo siemet, bent jau kolkas.
Nova, katinas teveliu pasiilgo, va ir nusidraske supanikaves, galvojo kad palikot ji biggrin.gif
Atsakyti
Stovyklaus vaikis vienas, pirmą kartą, tai aš ant iškvietimo jeigu ką, kabosiu.

Buvau pas akių gydytoją. Gavau akinius kompiuteriui. Na ką, reikia sakyti "labas" ateinančiam amžiui, kai jau dėl amžiaus pradeda rastis tam tikri dalykai.
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Vakar seses mergaitei operacija dare... visa diena kaip ant adatu unsure.gif net neisivazisuoju ka teveliai turetu isgyventi tpfu tpfu tpfu ....

Nova aha butinai meeto reiktu bigsmile.gif as dabar irgi uz vakarinius 4u.gif O maze tai gerai auga. Mandreja ir tiek... vis laukiu kada ta zyzimo stadija praeis, nes uzsitesusi jinai pas mumis kazkokia... va jau kokie 7 menesiai lotuliukas.gif

Limcamca cia vyresnelis su skautais vaziuos? Mano vyresnelis irgi sake i skautus nori, nu reiks bandyti turbut biggrin.gif
ne nu o ka tu nori.. amzius tai tavo ne mazas juk hihihi.gif pokstininke biggrin.gif
Oi baisuokliukai kokie tie ziurkenai... nu neimciau as ju i rankas cool.gif

Kokie savaitgalio planai? Mano planas nieko neveikti biggrin.gif Jauciu kad nelabai isdegs lotuliukas.gif
Atsakyti
Labuka,

Merginos, ieškau strazdanotų raudonplaukių modeliukų (vaikučių), noriu padaryti mini rudens projektuką. Fotosesija nemokama. Jei žinot tokių, gal galit perduoti mano kontaktus.
user posted image

Lotuliuke, kas per operacija vaikiukui? Kokio amžiaus mergytė? 4u.gif
Atsakyti
Lotuliuk, kas per operacija? Labai tikiu ir suprantu. Mano vaikams, kai traukė dantis su narkoze, tai irgi vidurius sako. O, jeigu kokia rimtesnė operacija unsure.gif

Į stovyklą mažius važiuoja. Su skautais. Dėl to ir stresuoju kažkiek. Nu matysim. Lotuliuk, jeigu sūnus nori į skautus, leisk. Jis turbūt bus arba beavers arba cubs lygyje dar tik, bet įdomu žinok ten. Patinka berniukams. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2016 09 23, 15:14)
Labuka,

Merginos, ieškau strazdanotų raudonplaukių modeliukų (vaikučių), noriu padaryti mini rudens projektuką. Fotosesija nemokama. Jei žinot tokių, gal galit perduoti mano kontaktus.
user posted image
Lotuliuke, kas per operacija vaikiukui? Kokio amžiaus mergytė? 4u.gif

Rodos radau tau modeliuka.Lauk skambucio.Labai sarminga mergyte.Manau tau ji turetu patikti.
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2016 09 23, 12:29)
Stovyklaus vaikis vienas, pirmą kartą, tai aš ant iškvietimo jeigu ką, kabosiu.

Buvau pas akių gydytoją. Gavau akinius kompiuteriui. Na ką, reikia sakyti "labas" ateinančiam amžiui, kai jau dėl amžiaus pradeda rastis tam tikri dalykai.

Tai galvoji viena visada grazi tik nori buti?
https://m.youtube.co...h?v=IGAVwQAmAHs
Atsakyti