ačiū I.Elija
jau susitarėm dėl datos
Labukas
NA ir ka veikiat tokia grazia diena?
Mes nesenai atsikelem,prikepiau blynu pusryciams.Dabar mastom ka cia idomaus nuveikus
Gal kur link juros pasivaiksciot nulekt,gal i koki parka
Mano puske ryza,bet ji jau nebevaikas ir LT gyvena.Bet siaip vaikystej labai panasi i ta modeliuke buvo.
Mes nesenai atsikelem,prikepiau blynu pusryciams.Dabar mastom ka cia idomaus nuveikus
Mano puske ryza,bet ji jau nebevaikas ir LT gyvena.Bet siaip vaikystej labai panasi i ta modeliuke buvo.
QUOTE(giega @ 2016 09 24, 11:18)
Labukas
.Dabar mastom ka cia idomaus nuveikus
Gal kur link juros pasivaiksciot nulekt,gal i koki parka
.Dabar mastom ka cia idomaus nuveikus
Atlekit iki Brentwoodo kavos pagert. Mes su SB tuoj vaziuosim
QUOTE(*nova* @ 2016 09 24, 11:49)
Toli iki jusu
Labas damos.
Fainas orelis siandien, tik nieko idomaus nenuveikem, MB keite stabdziu kaladeles, o as moraliskai palaikiau. Geriausia vieta ta, kad kai vargais negalais viska nulupo, pamate kad kaladeles naujos visai netokios, dezute gera, o viduj kaladeles kitos idetos
Prizadejau sushius chebrai, ryzius isviriau bet kaip tyngiu daryt
ir is vis noreciau sampano
Fainas orelis siandien, tik nieko idomaus nenuveikem, MB keite stabdziu kaladeles, o as moraliskai palaikiau. Geriausia vieta ta, kad kai vargais negalais viska nulupo, pamate kad kaladeles naujos visai netokios, dezute gera, o viduj kaladeles kitos idetos
Prizadejau sushius chebrai, ryzius isviriau bet kaip tyngiu daryt
Lekste gali patraukt, taure paimciau, ai visa butelka geriau
Labas,
Sušiai superiniai, nors dėl manęs jų gali ir nebūti
Tai, ar gavai vakar šampės, Heida?
Nuo paryčių lyja, kažin kaip ten mano vaikis. Vakar su vadovu kalbėjau, sako viskas gerai, džiaugiasi, ramiai miega. Nu, bet aš kaip tikra mama, iš karto prigalvojau, nejaugi kitaip jis sakys
Sušiai superiniai, nors dėl manęs jų gali ir nebūti
Nuo paryčių lyja, kažin kaip ten mano vaikis. Vakar su vadovu kalbėjau, sako viskas gerai, džiaugiasi, ramiai miega. Nu, bet aš kaip tikra mama, iš karto prigalvojau, nejaugi kitaip jis sakys