Įkraunama...
Įkraunama...

Londono širdyje dar vis ne ruduo

QUOTE(Limcamca @ 2016 09 26, 11:58)
Kiek ten foto duoda kai fotkiniesi, 4? Tai aš visas ir vežu paprastai. Kažkiek jie pasiima, kitas grąžina. Vot, niekaip neprisimenu, kiek pasiima  lotuliukas.gif

Kaip jūs gyvenat Lockets? Kaip šeimyna auga?

siaip 4, bet galvoju ar verta fotkintis, ar ne.
Siaip turetu kaip LT vietoje fotografuoti, bet tarp reikalingu dokumentu pamineta 2 amziu atitinkancios foto smile.gif

del maziuku zinau, kad reikia foto, teko ta daryti, o didziuju pasus visuomet LT darydavom, bet siemet nevaziavome smile.gif

Aciu, Lina, mes po trupuciuka thumbup.gif
skaiciau cia apie skautu stovykla, man rodos smagu, bet as vis siuliau savo vyriausiajam uzsirasyti i skautus, tai kazko stabdo cool.gif matyt kompiuterio liga prota aptemde unsure.gif

kaip jusu mazasis (ne toks ir mazas aisku biggrin.gif) laikosi? dickis kaip suprantu puikiai ax.gif
o katinelis tai superinis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 09 26, 11:13)
Limvamca blink.gif o su kuo,su menu?

Jeigu apie tą pačią kalbam, tai ne, ne su menu. Bet, ji nėra susijusi su skautais. Skautai turi savas stovyklas. O Kingswood yra privatus activity centras ir tiek.

QUOTE(LOCKETS @ 2016 09 26, 11:15)

Abu pas mane skautuoja, mažiukas dar tik cubs priklauso, tai va jis stovykloje ir buvo.
O, va žinai su lyderiais kalbėjom, jie taip ir sakė, didžiausia tėvų klaida yra ta, kad vaikų klausia ar nori į skautus? O, vaikai paprastai nežino kas tai yra ir su kuo valgoma. Dažniausiai renkasi sportą. Jeigu tėvai nors kartą patys atvestų vaikus, tai ir vaikų požiūris pasikeistų. Dažniausiai taip ir būna, pirmą kartą tiesiog atveda tėvai, o paskui jau vaikai patys pasilieka. biggrin.gif
Atsakyti
Tas centas,kaip tu sakai,irgi turi daug užsiemimų,kaip kad ir išgyvenimas gamtije,laužai,palapinės...sakau,nes maniškis buvo ne vieną dieną ten..
Atsakyti
LAbukas

NA ir ka veikiat?

Ziuriu ruduo normalus taip ir neateina biggrin.gif Rytais vesoka,bet diena visai neblogai isyla.As dar trumpom rankovem dirbu biggrin.gif O ryt is vis +24 rodo-tuoj atostogos,o as silumos dar nepasiilgau lotuliukas.gif
Atsakyti
Ziauriai daug dirbom visa diena. Esu be pulso unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Įjungiau šildymą jau, kad namie neturėtų drėgnos. Bet, lauke, dieną vis dar šilta. Fain.a 4u.gif
Atsakyti
Labukas

As cia pries kelias dienas sildyma ijungus buvau,bet siom dienom tai ne.Siandien is vis silta+25 zada bigsmile.gif Va prasides lietus,tai jau jungsiu ir as dazniau...

Reik nagus persilakuot,nesugalvoju kokia spalva..Ruzavai jau kelintos atostogos,raudonai nenoriu..Dabar tais veidrodzio efektas madoj,jau turiu tu milteliu nusipirkus,bet kazkaip man apsigramde krastai...
Atsakyti
Labas rytas.
Man tai labai grazu ombre nagams dabar kaip padaro.
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 09 28, 08:11)
Labas rytas.
Man tai labai grazu ombre nagams dabar kaip padaro.

Grazu ir man, bet pati nemoku, o darysiuos tai pati.. Turiu laka kuris nuo silumos/ salcio keicia spalvas, bet jis melynas/ zydras irgi nenoriu..Vnz galvos skausmas lotuliukas.gif Ko gero bus vel ruzavi lotuliukas.gif
Atsakyti
Kodel Giega, melyna zydra prie juros priderinsi biggrin.gif

Musu ziurkenai pasiruose i naujus namus keliauti. 6 mergaites ir 1 berniokas. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 28 rugsėjo 2016 - 09:23
Labas rytas,

Aš turėjau žiurkėnų vaiksytėje. Mama visai nekontroliavo kas kaip, būdavo kad dauginasi jie arba miršta keli.. Pamenu išvežiau į kaimą juos ir palikau tvarte savaitei laiko biggrin.gif atseit galvojau jiems trap kitų gyvuniukų bus ten faina. Savaitgaliais atvažiuodavom su sese aplankyti, pamaitinti (savaitgaliais!!!!). Man rodos niekas taip ir nežinojo kur jie pakišti yra (po ėdžiom paslėpėm). O tvartas didelis, karvių apie 15, kiaulės, ožkos, katinų visa krūva. Ten buvo mano rojus, galvojau kad ir žiurkėnams bus rojus biggrin.gif . Nebepamenu kaip ten baigėsi su tais žiurkėnais.
Tai va Limcamca, linkiu, kad rastum gerus namus, ne tokius kaip maniškius kadaise biggrin.gif

Esu dar laikiusi tikrą laukinę pelę, nes kaime griovė šiaudinį tvartą. Sienose pelės krūvas urvų buvo įsitaisusios. Tai griovimo metu rinkausi tuos žiurkiukus sau į kišenes, buvo daug mažyčių, visai ką tik gimusių. Aišku katinai irgi laukė puotos, vos išvirtus kokiam lizdui puldavau aš su sese prie jo ir tada dar katinų visa gauja, kas pirmesnis čiups lotuliukas.gif Laukinis vaikas buvau, mažai kontrolės, daug laisvės.
Atsakyti
Giega, jei pati darysies, tai vistiek teks lakuot koki turi, o ne kokiu nori biggrin.gif man atostogoms ir oranzinis grazu, ir ruzavas, o siaip man graziausi yra tamsiai raudoni, bordo, dar jeigu matiniai tai isvis grozis. As dabar nelakuoju kuris laikas nagu, lakuoju tokiu spec stiprikliu, 4 dienas lakuoji juo, penkta diena nuvalai ir vel lakuoji per nauja. Truputi atsibodo, noreciau jau spalvos kokios, bet dar pazaisiu, gal visgi pades.
Papildyta:
Oj blyn Gotte, tas plikas slikstynes i kisenes lotuliukas.gif nors mes vaikystej ir megom su tais peliuksciais pazaist, pvz kokia ligonine.
Atsakyti