Laba diena

Jaazau kiek darbu, kaip cia viska speti

net koju apsilti nespejau ....
LImcamca tai ar uzsisakete kur atostogas? As niekaip nesumastau kur noriu

gal I koki Dubaju reiktu... buvom sugalvoje i Mauriciju vasari, bet draugai nebevaziuoja, isvaro I Florida, zodziu pasimetus as I chotchesa I kolitsa

gaila pinigu daug sumoketi kai atostogos gal nelabai ir atostogos su mazaja bus....
kas klauset del dukterecios tai man atrodo kad pasakojau anksciau, o gal tik aki kuriom kai susitike buvom... turejo mergyte igimta trigonocefalija. As kazkiek kalta jauciuosi del operacijos... nes daktaras apziurejo KLaipedoj sako nereik nieko daryti, isaugs. Bet as sesei smegenis visas susukau, sakau netikek, vezk I Vilniu, skaiciau kad tokias operacijas reik atlikti iki metuku. Nuveze mergyte i Vilniu suzinojo kad operacija rekomenduotina, nes magnetinis rezonansas parode kad yra spaudimas smegenim. Tai va, pagaliau paskyre data ir isoperavo mergyte. Operacijos metu lauzia kaukole ir sudejineja viska is naujo, paskui vaikutis dar reanimacijoj pora dienų praleidzia. Bet super atsigavo mergyte, jau laksto, labai greitai viskas gyja, tfu tfu tfu kad tiap ir toliau. Kazkaip vis skaitai apie tuos baisumus, bet netiki kad ir tavo seimoj taip gali nutikti...
Nova as uz meeta !

nu tik davai kki penktadieni ar sestadieni... kazkaip meetas be vyno ne meetas
Ka galiu pasakyti-manau kad padaret nesamone.Bijau ka teigti.Bet esu susidurus su sita situacija.Kaip LT mano kriksto dukra isoperavo su sita diagnoze,tai anglai israse kad i galva buvo sudeti neaiskios kilmes objektai(cia apie implantus)kurie buvo atmesti del nesutvirtinimo.Ir stebejosi kaip galima teigti apie smegenu spaudima,jeigu vaikas vaiksto,kalba,sedi ir viska daro pagal savo amziu.Esme tame kad LT isviso nera jokios praktikos sitoj sriti.Pasaulyje yra trys klinikos kurios dirba su sita diagnoze.Dvi cia UK,viena US.Mano kriksto dukra operavo Geat Ortmond street hospital.
Sveikutes.