Įkraunama...
Įkraunama...

Londono širdyje dar vis ne ruduo

Laba diena 4u.gif Jaazau kiek darbu, kaip cia viska speti biggrin.gif net koju apsilti nespejau .... lotuliukas.gif
LImcamca tai ar uzsisakete kur atostogas? As niekaip nesumastau kur noriu g.gif gal I koki Dubaju reiktu... buvom sugalvoje i Mauriciju vasari, bet draugai nebevaziuoja, isvaro I Florida, zodziu pasimetus as I chotchesa I kolitsa biggrin.gif gaila pinigu daug sumoketi kai atostogos gal nelabai ir atostogos su mazaja bus.... biggrin.gif

kas klauset del dukterecios tai man atrodo kad pasakojau anksciau, o gal tik aki kuriom kai susitike buvom... turejo mergyte igimta trigonocefalija. As kazkiek kalta jauciuosi del operacijos... nes daktaras apziurejo KLaipedoj sako nereik nieko daryti, isaugs. Bet as sesei smegenis visas susukau, sakau netikek, vezk I Vilniu, skaiciau kad tokias operacijas reik atlikti iki metuku. Nuveze mergyte i Vilniu suzinojo kad operacija rekomenduotina, nes magnetinis rezonansas parode kad yra spaudimas smegenim. Tai va, pagaliau paskyre data ir isoperavo mergyte. Operacijos metu lauzia kaukole ir sudejineja viska is naujo, paskui vaikutis dar reanimacijoj pora dienų praleidzia. Bet super atsigavo mergyte, jau laksto, labai greitai viskas gyja, tfu tfu tfu kad tiap ir toliau. Kazkaip vis skaitai apie tuos baisumus, bet netiki kad ir tavo seimoj taip gali nutikti... unsure.gif

Nova as uz meeta ! thumbup.gif nu tik davai kki penktadieni ar sestadieni... kazkaip meetas be vyno ne meetas biggrin.gif
Atsakyti
GOTTE, o tai tau vaikystėje irgi su gyvūnais mieliau žaisdavai, nei su lėlėm, kaip ir aš? Nors, mano "draugeliai" visada būdavo katės, šunys, ožkiukai ir triušiai. Jau pelių ir co. nuo vaikystės nemėgau, ir fui iki dabar man jos bjaurios. Bet, va į tą vaikio šeimyną vis užmetu akį, nu įdomiai jie ten gyvena biggrin.gif

LOTULIUK, darbais užvertė ir baigėsi mano atostogos. Bet, šiaip vis skanuojam, vis renkamės. Norim spalio pabaigai į Barseloną, paskui vasariui kur toliau, gal į tuos pačius Kanarus. Ar gausis kas nežinau. O, kodėl jūs nevažiuojat į Floridą?
Atsakyti
Sveikos

Lotuliuk, del meeto thumbup.gif sveikateles duktereciai 4u.gif

Giega, kada isvarot atostogu? Gal si penktadieni susibegam bigsmile.gif
Atsakyti
As vaikystej ir visokiu zvereliu namie turejau biggrin.gif Ir kaciuku,ir triusiuku,ir papugeliu,ir peliu ivairiausiu-nuo chameku,iki baltu ziurkiu biggrin.gif Ir juros kiaulyte turejom.Vnz daug viskokiu..Bet as maitinau,ne taip kaip Gotte,karta i savaite lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*nova* @ 2016 09 28, 13:33)

Giega, kada isvarot atostogu? Gal si penktadieni susibegam  bigsmile.gif

Drasai-uzbookinsiu cia vietas lotuliukas.gif

user posted image

Jei rimtai,tai penktad ir isvarom mirksiukas.gif
Atsakyti
Kur tu radai toki restoraneli 4u.gif davai bookink vietas biggrin.gif o kada gryztat?

Tai gal 14 spalio, penktadieni?

Atsakyti
Nu Tenerifej ir radau toki restoraneli biggrin.gif
Grisiu uz savaites.14d turetu tikt mirksiukas.gif
Atsakyti
Limcamca, jo, su lėlėm aš nežaisdavau visai. Jei jau žaislai tai tik guvūnėliai visokie. O kai paaugau tai kaime, fermoj visi savaitgaliai, visos vasaros būdavo peraleistos. Patys nuostabiausi prisiminimai wub.gif

Lotuliuke, o kuo Dubajus tave žavi? Mes su MB kai kalbėjom apie keliones sakėm kad Dubajus būtų paskutinis mūsų sąraše lotuliukas.gif

Giega
, gerų atostogų 4u.gif
Atsakyti
Dubajus irgi mūsų planuose. Mano keli pažįstami buvo ir sesuo, labai patiko thumbup.gif

Labai noriu šiandien į Lidl. Prasideda prancūzų dienos. Lankstinuke mačiau sraigių. Mano vyro top patiekalas biggrin.gif
Atsakyti
Laba.
As jau buvau Lidle, papirkau desru ir surio, tik labai daug ko nebuvo kas zurnaliuke parodyta, sraigiu pas mus irgi nera. Siaip as ju neragavusi net, vis knieti nusipirkt, bet nezinau nezinau g.gif
Atsakyti
Heida,labai skanios tos sraigytės...
Galva plyšta iš skausmo...
Parskrido mano karalaitė,visa šeima namie..
Atsakyti
QUOTE(Lotuliuke @ 2016 09 28, 12:53)
Laba diena  4u.gif  Jaazau kiek darbu, kaip cia viska speti  biggrin.gif  net koju apsilti nespejau ....  lotuliukas.gif 
LImcamca tai ar uzsisakete kur atostogas? As niekaip nesumastau kur noriu  g.gif  gal I koki Dubaju reiktu... buvom sugalvoje i Mauriciju vasari, bet draugai nebevaziuoja, isvaro I Florida, zodziu pasimetus as I chotchesa I kolitsa  biggrin.gif  gaila pinigu daug sumoketi kai atostogos gal nelabai ir atostogos su mazaja bus....  biggrin.gif

kas klauset del dukterecios tai man atrodo kad pasakojau anksciau, o gal tik aki kuriom kai susitike buvom... turejo mergyte igimta trigonocefalija. As kazkiek kalta jauciuosi del operacijos... nes daktaras apziurejo KLaipedoj sako nereik nieko daryti, isaugs. Bet as sesei smegenis visas susukau, sakau netikek, vezk I Vilniu, skaiciau kad tokias operacijas reik atlikti iki metuku. Nuveze mergyte i Vilniu suzinojo kad operacija rekomenduotina, nes magnetinis rezonansas parode kad yra spaudimas smegenim. Tai va, pagaliau paskyre data ir isoperavo mergyte. Operacijos metu lauzia kaukole ir sudejineja viska is naujo, paskui vaikutis dar reanimacijoj pora dienų praleidzia. Bet super atsigavo mergyte, jau laksto, labai greitai viskas gyja, tfu tfu tfu kad tiap ir toliau. Kazkaip vis skaitai apie tuos baisumus, bet netiki kad ir tavo seimoj taip gali nutikti...  unsure.gif

Nova as uz meeta ! thumbup.gif  nu tik davai kki penktadieni ar sestadieni... kazkaip meetas be vyno ne meetas  biggrin.gif

Ka galiu pasakyti-manau kad padaret nesamone.Bijau ka teigti.Bet esu susidurus su sita situacija.Kaip LT mano kriksto dukra isoperavo su sita diagnoze,tai anglai israse kad i galva buvo sudeti neaiskios kilmes objektai(cia apie implantus)kurie buvo atmesti del nesutvirtinimo.Ir stebejosi kaip galima teigti apie smegenu spaudima,jeigu vaikas vaiksto,kalba,sedi ir viska daro pagal savo amziu.Esme tame kad LT isviso nera jokios praktikos sitoj sriti.Pasaulyje yra trys klinikos kurios dirba su sita diagnoze.Dvi cia UK,viena US.Mano kriksto dukra operavo Geat Ortmond street hospital.
Sveikutes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 29 rugsėjo 2016 - 12:55
HEIDA, nesu ir aš jų ragavusi, bet MB mėgsta. Kai grįžtam į LT, sesuo jam visada jas paruošia. biggrin.gif
Atsakyti