Įkraunama...
Įkraunama...

Londono širdyje dar vis ne ruduo

Man tatuiruotės anei jokios negražios. Tai rami galva biggrin.gif Atsiprašau tų, kur tatuiruoti 4u.gif

NOVA, kaip pailsėjot?

Kelintą val penktadienį renkamės?
Atsakyti
Mrs. Patranka, kažką nesusikalbėjom biggrin.gif aš irgi kalbu apibendrintai ir tiek 4u.gif

Limcamca, bet jau aš niekad neįsižeidinėju dėl replikų apie tatuiruotes. Man gali tiesiai žmogus sakyti, kad tatuiruotas skūnas negražus ir tatuiruotės yra negražu. Manęs neigiamai tas neveikia 4u.gif

Atsakyti
MB su kazkokiu Raimiu tariasi.Penktad vaziuos akis i aki pasikalbet,bet tatuske daryt prades tik kazkur gruodzio menesi..Tokia eile.
Parodziau ir Gottes klasioko fotkes,bet MB ir nelabai suzavetas buvo...Is tikro jis svaigsta del kazkokio vilniecio tatuskiu,bet neprivazinesi i LT,tuo labiau kai mes kaunieciai...O ir nori kazkokio paveikslo,kurio per 1d nepadarys...
Siaip man ir tatuiruotes ispudzio nekelia biggrin.gif VA turi viena ant rankos ir jos pilnai pakanka..bet ne,jam mazai..Nori ant kitos rankos,ant nugaros,ant kojos...
Atsakyti
Giega, oho kiek pas taviškį planų biggrin.gif Maniškis tai žiauriai svaigtsa dėl realistinių, tik tokias težiūri. Kur meistrą susirado, tai labai super daro realistines, gaila negaliu įmest, nepamenu koks ten tas meistras. Jei taviškis nori paveikslo tai jam irgi turbūt reikia ieškotis tokio meistro kur specializuojasi su realistinėm tatuiruotėm.
Man mandalos patinka, išpopuliarėjo dabar labai, kaip nauja banga.

Panos, kur penktad meet'as bus?

Gal turit patarti, kokie batai ant kulnų patogiausi? kokios firmos? ax.gif (p.s. clarks nesiūlyti)!!!
Atsakyti
O kokios yra realistines tatuiruotes?
Mytas Romforde, kavines nenusprendem dar.
Atsakyti
Man patogiausi Geox, visus kitus matuotis reikia.
Atsakyti
Limcamca,

stilizuotas moters portretas (nesistengiant atkartoti realybės):
cia

realistinis portretas:
čia

pelėda stilizuota:
čia

realistinė pelėda:
čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 11 spalio 2016 - 17:34
QUOTE(gotte @ 2016 10 11, 14:37)
Giega, oho kiek pas taviškį planų biggrin.gif  Maniškis tai žiauriai svaigtsa dėl realistinių, tik tokias težiūri. Kur meistrą susirado, tai labai super daro realistines, gaila negaliu įmest, nepamenu koks ten tas meistras. Jei taviškis nori paveikslo tai jam irgi turbūt reikia ieškotis tokio meistro kur specializuojasi su realistinėm tatuiruotėm.

Panos, kur penktad meet'as bus?
Gal turit patarti, kokie batai ant kulnų patogiausi? kokios firmos? ax.gif (p.s. clarks nesiūlyti)!!!

PAts dar nezino..Nori kokio paveikslo,na nebe kringelio kokio,toki jau turi.
UZklausk SB koks ten meistras,imesk kokia nuoroda.

Geox mirksiukas.gif
QUOTE(Limcamca @ 2016 10 11, 15:08)
O kokios yra realistines tatuiruotes?
Mytas Romforde, kavines nenusprendem dar.

GAl tos 3D,kur atrodo koks tikras voras..

user posted image

QUOTE(Heida @ 2016 10 11, 16:15)
Man patogiausi Geox, visus kitus matuotis reikia.

Kur tas smailikas su nyksciais i virsu biggrin.gif
MAn ir vieni is patogiausiu batu yra Geox.Praktiskai visus kiek pardej matavaus,visi tiko idealiai,neturejau prie ko prikibt.Pati turiu dvejas poras.
Anksciau Dune visai tiko,bet po paskutiniu idealiai graziu,bet siaubingai nepatogiu bateliu,nebeziuriu i juos ax.gif
Atsakyti
Aš pernai pirkau odinukus Clarksus, apie 90 svaru sumokėjau, parduotuvėj atrodė žiauriai patogūs, nors sunkoki. Bet realybėj pavaikščiojus apie 20 min jaučiausi lyg ant kojų akmenys būtų.

Geox po teisybėj niekada neturėjusi. Gal reiktų išbandyti ax.gif

Man trūksta irgi šypsenėlių... ypač iškeltų nykščių ir kur daužo sau per kaktą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2016 10 11, 16:52)
Aš pernai pirkau odinukus Clarksus, apie 90 svaru sumokėjau, parduotuvėj atrodė žiauriai patogūs, nors sunkoki. Bet realybėj pavaikščiojus apie 20 min jaučiausi lyg ant kojų akmenys būtų.

Geox po teisybėj niekada neturėjusi. Gal reiktų išbandyti ax.gif
Man trūksta irgi šypsenėlių... ypač iškeltų nykščių ir kur daužo sau per kaktą biggrin.gif

Nu va,sunkus..
Mes varem i Paryziu,as buvau su UGG ant pilnapadzio kulno,drauge su kazkokiais lygiapadziias,bet sunkiais batais..TAi va,as 3d kaip basa ejau,ji po valandos jau nepaeidavo...Viena diena bevaikstant susikeitem batais..Nu rimtai,as atsikeiciau po pusvalandzio biggrin.gif

PAsimatuok kokioj pardej..Bet siiap is tikro labai patogus mirksiukas.gif

MAn ir situ labiausiai truksta biggrin.gif
Atsakyti
O Geox gamina aukštakulnius? Elegantiškų pvz kokių neteko matyti hmm.gif

QUOTE(gotte @ 2016 10 11, 16:34)

Nu rimtai įdomiai atrodo. Kaip, kad būtų pieštuku piešta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 10 11, 17:13)
O Geox gamina aukštakulnius? Elegantiškų pvz kokių neteko matyti hmm.gif

Geox ar UGG?

VA geox

user posted image