Aš supratau, kad Gotte aukštakulnių batelių ieško.
Tokius tai jo, gamina. Bet, batelius? Basutes aukštakulnes?
Goega...sveikatos tau ir visko ko trūksta...imu šitą tatoo💋🍾👍
QUOTE(Limcamca @ 2016 10 11, 17:23)
Aš supratau, kad Gotte aukštakulnių batelių ieško.
NA kai man aktualu rudeniniai,tai isivaizduoju ir kitiems tokiu reikia

Bet va,basankes grazios

Bateliu graziu neradau

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 10 11, 17:23)
Goega...sveikatos tau ir visko ko trūksta...imu šitą tatoo💋🍾👍
Ne ne,vorai brrrr,geriau jau koks drugelis

Katiną imkit

QUOTE(gotte @ 2016 10 11, 19:47)
Cia garantuotai apie mane, turiu kokiu 5, nepaeinu, bet grazu be proto

QUOTE(gotte @ 2016 10 11, 17:47)
Aš noriu šituos Geox griebti, tik gaila juodų nėr mano dydžio
likę tik šitie
batai
Limcamca aš turėjau omenyje ne batus žudikus
kur kiekviena moteris turi savo spintoj, bet niekad neapsiauna
o normalius su kulnu.

batai
Limcamca aš turėjau omenyje ne batus žudikus

Situos ziurejau,labai patinka,bet sviesus-netinka man jie visiskai...
Zudiku neturiu,bet nepatogiu batu yra

QUOTE(Heida @ 2016 10 11, 17:50)
Siaip is tikro labai ilgai batus renkuosi,bet buna,buna,kad pamatau ir susvaigstu

Jei nesiojimui kasdien arba brangus, tai labai galvoju, bet aukstakulnius batelius nuciumpu per ispardavimus, dar is labdaros pardes pora turiu, tai kainuoja nedaug. Zinau kad uzsidesiu gal karta ar du, bet va reikia ir viskas

Nu bet daznai taip buna,kad rengiesi kokia baline suknele,o ner prie jos jokiu bateliu basankiu.Lakstai po pardes,nusiperki tinkancius prie tos suknios,bet suknele ir pora kartu uzsidedi ir nebenesioji...I kita baliu kitos suknios reikia,tai vel ieskai bateliu
Taip pas mane ar 3 poros basankiu po 1x teuzsidetu
Nu paskui nebetinka jos arba pasirodo nepatogios

Taip pas mane ar 3 poros basankiu po 1x teuzsidetu

Laba ryta
Kaip gera kai namie sildymas ijungtas...
dar karstos arbatos puodas su pyragu, nu ko daugiau iki pilnos laimes reik
As irgi tatuiruociu nesuprantu... ta prasme tikslo ju.. jeigu puosiamasis tai man kazkaip prasilenkia tie du terminai
Bet kaip sakoma na vkus i cvet tavariscia net
As prisijungsiu ant 8iu
Tai jus planuokites kaip kam tinka
Del batu, tai buvau labai nustebusi bet GUess aukstakulniai yra nerealaus patogumo, turejau zudikus, su kuriais i pasaulio krasta nueiti galejau
Dune batai man vsada buvo labai nepatogus... bet per vestuves iki 5iu ryto ant Dune kablu prasokau, tai nezinau kaip cia yra
Man nuo to laiko kai ELija parode savo "baisuoklius" sketchers batus atrodo kad tik juos visi ir nesioja
nu grynai kur pasisuku visi su jais

QUOTE(Limcamca @ 2016 10 11, 13:22)
Man tatuiruotės anei jokios negražios. Tai rami galva
Atsiprašau tų, kur tatuiruoti
NOVA, kaip pailsėjot?
Kelintą val penktadienį renkamės?

NOVA, kaip pailsėjot?
Kelintą val penktadienį renkamės?
As irgi tatuiruociu nesuprantu... ta prasme tikslo ju.. jeigu puosiamasis tai man kazkaip prasilenkia tie du terminai

As prisijungsiu ant 8iu

Del batu, tai buvau labai nustebusi bet GUess aukstakulniai yra nerealaus patogumo, turejau zudikus, su kuriais i pasaulio krasta nueiti galejau

Dune batai man vsada buvo labai nepatogus... bet per vestuves iki 5iu ryto ant Dune kablu prasokau, tai nezinau kaip cia yra

Man nuo to laiko kai ELija parode savo "baisuoklius" sketchers batus atrodo kad tik juos visi ir nesioja

Ar Zizzi renkames? As nezinau, gal 7-ai prisijungsiu. Pries 6 dar turim GP susitikima su vaiku.
Labukas
O va kiek as Guess batu persimatavau,nei vieni man nepatogus pasirode...Ai tik guesso kedukus turiu,tuos labai myliu,nors jiems jau kokia 6m,bet nekyla rankos ismest ju
Ai,Dune basankes TKMaxxe paskutine minute pries vestuves pirkau ir atsokau tas vestuves ir praktiskai be nutrinimu,tik biski viena kulna...o tai sunkaii isivaizduojama,nes man apsoliuciai visi batai nutrina
OK,tai kada ir kur tiksliai meetas?
O va kiek as Guess batu persimatavau,nei vieni man nepatogus pasirode...Ai tik guesso kedukus turiu,tuos labai myliu,nors jiems jau kokia 6m,bet nekyla rankos ismest ju

Ai,Dune basankes TKMaxxe paskutine minute pries vestuves pirkau ir atsokau tas vestuves ir praktiskai be nutrinimu,tik biski viena kulna...o tai sunkaii isivaizduojama,nes man apsoliuciai visi batai nutrina

OK,tai kada ir kur tiksliai meetas?