Įkraunama...
Įkraunama...

Londono širdyje dar vis ne ruduo

Aš supratau, kad Gotte aukštakulnių batelių ieško.
Tokius tai jo, gamina. Bet, batelius? Basutes aukštakulnes?
Atsakyti
Goega...sveikatos tau ir visko ko trūksta...imu šitą tatoo💋🍾👍
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 10 11, 17:23)
Aš supratau, kad Gotte aukštakulnių batelių ieško.
Tokius tai jo, gamina. Bet, batelius? Basutes aukštakulnes?

NA kai man aktualu rudeniniai,tai isivaizduoju ir kitiems tokiu reikia biggrin.gif

Bet va,basankes grazios
user posted image

Bateliu graziu neradau biggrin.gif

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 10 11, 17:23)
Goega...sveikatos tau ir visko ko trūksta...imu šitą tatoo💋🍾👍

Ne ne,vorai brrrr,geriau jau koks drugelis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Katiną imkit biggrin.gif
Atsakyti
Aš noriu šituos Geox griebti, tik gaila juodų nėr mano dydžio unsure.gif likę tik šitie
batai

Limcamca aš turėjau omenyje ne batus žudikus biggrin.gif kur kiekviena moteris turi savo spintoj, bet niekad neapsiauna biggrin.gif o normalius su kulnu.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2016 10 11, 19:47)
batus žudikus biggrin.gif kur kiekviena moteris turi savo spintoj, bet niekad neapsiauna biggrin.gif

Cia garantuotai apie mane, turiu kokiu 5, nepaeinu, bet grazu be proto hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 11 spalio 2016 - 18:51
QUOTE(gotte @ 2016 10 11, 17:47)
Aš noriu šituos Geox griebti, tik gaila juodų nėr mano dydžio unsure.gif likę tik šitie
batai

Limcamca aš turėjau omenyje ne batus žudikus biggrin.gif kur kiekviena moteris turi savo spintoj, bet niekad neapsiauna biggrin.gif o normalius su kulnu.

Situos ziurejau,labai patinka,bet sviesus-netinka man jie visiskai...

Zudiku neturiu,bet nepatogiu batu yra biggrin.gif
QUOTE(Heida @ 2016 10 11, 17:50)
Cia garantuotai apie mane, turiu kokiu 5, nepaeinu, bet grazu be proto  hihihi.gif

Siaip is tikro labai ilgai batus renkuosi,bet buna,buna,kad pamatau ir susvaigstu biggrin.gif Taip spintoj stovi Dune ruzavi bateliai,UGG kailiniai kailiniai,kur net LT ziemai per silti biggrin.gif KAzkada kaubojisku batu uzsvaigus buvau,2x uzsidejau,spintoj irgi guli biggrin.gif
Atsakyti
Jei nesiojimui kasdien arba brangus, tai labai galvoju, bet aukstakulnius batelius nuciumpu per ispardavimus, dar is labdaros pardes pora turiu, tai kainuoja nedaug. Zinau kad uzsidesiu gal karta ar du, bet va reikia ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Nu bet daznai taip buna,kad rengiesi kokia baline suknele,o ner prie jos jokiu bateliu basankiu.Lakstai po pardes,nusiperki tinkancius prie tos suknios,bet suknele ir pora kartu uzsidedi ir nebenesioji...I kita baliu kitos suknios reikia,tai vel ieskai bateliu biggrin.gif
Taip pas mane ar 3 poros basankiu po 1x teuzsidetu biggrin.gif Nu paskui nebetinka jos arba pasirodo nepatogios rolleyes.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif Kaip gera kai namie sildymas ijungtas... wub.gif dar karstos arbatos puodas su pyragu, nu ko daugiau iki pilnos laimes reik biggrin.gif

QUOTE(Limcamca @ 2016 10 11, 13:22)
Man tatuiruotės anei jokios negražios. Tai rami galva  biggrin.gif Atsiprašau tų, kur tatuiruoti  4u.gif

NOVA, kaip pailsėjot?

Kelintą val penktadienį renkamės?

As irgi tatuiruociu nesuprantu... ta prasme tikslo ju.. jeigu puosiamasis tai man kazkaip prasilenkia tie du terminai biggrin.gif Bet kaip sakoma na vkus i cvet tavariscia net biggrin.gif

As prisijungsiu ant 8iu 4u.gif Tai jus planuokites kaip kam tinka ax.gif

Del batu, tai buvau labai nustebusi bet GUess aukstakulniai yra nerealaus patogumo, turejau zudikus, su kuriais i pasaulio krasta nueiti galejau biggrin.gif
Dune batai man vsada buvo labai nepatogus... bet per vestuves iki 5iu ryto ant Dune kablu prasokau, tai nezinau kaip cia yra hmm.gif
Man nuo to laiko kai ELija parode savo "baisuoklius" sketchers batus atrodo kad tik juos visi ir nesioja lotuliukas.gif nu grynai kur pasisuku visi su jais biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif

Ar Zizzi renkames? As nezinau, gal 7-ai prisijungsiu. Pries 6 dar turim GP susitikima su vaiku.
Atsakyti
Labukas

O va kiek as Guess batu persimatavau,nei vieni man nepatogus pasirode...Ai tik guesso kedukus turiu,tuos labai myliu,nors jiems jau kokia 6m,bet nekyla rankos ismest ju biggrin.gif

Ai,Dune basankes TKMaxxe paskutine minute pries vestuves pirkau ir atsokau tas vestuves ir praktiskai be nutrinimu,tik biski viena kulna...o tai sunkaii isivaizduojama,nes man apsoliuciai visi batai nutrina biggrin.gif

OK,tai kada ir kur tiksliai meetas?
Atsakyti