Įkraunama...
Įkraunama...

Londono širdyje dar vis ne ruduo

labas rytas

Limcamca, va, isistaisyk toki kilimeli pelei. Turetu praeit skausmas mirksiukas.gif
http://www.viking-di...w...533&pr=Q2H/

Atsakyti
Taip, aciu Nova, uz patarima. Jau pirkom. MB irgi sako, kad turbut busi teisi, nes ilgiau padirbus, ir jis jaucia rieso skausma.

Heida, parodyk koks tortas buvo? bigsmile.gif
Atsakyti
Nieko tas tortas neispudingas, paprastas visai, manau kad buvo daugiau idomu kad kazkas daro tortus namie, o ne parduotuvej perka biggrin.gif del to torto dar su MB susikibom, as palikau ji "nuogais" sonais, man taip patinka labiau, o va jam nesamone, reik senoviskai kad butu, paeme ir apspakliavo visa torta sokoladiniu glaistu biggrin.gif
Niekaip negaliu su photobuketu susitvarkyt, rodo kad vien virusai visokie.
Atsakyti
Sveikos

Heida tu man geriau apie sūrelius pasakok biggrin.gif ar jie tik tavo vienam lidl ar visur turetu but?

zemes sklypa is valstybes gavom, nu kaip gavom, pati susiradau, uzpildziau prasyma, laukiau eilej kelis men ir va dave raktus pries pora sav. darbo daug, daug siuksliu buvo palikta ir pati zeme bent pora metu buvo apleista, tai visa savaitgali siuksles skirstem ka degint ka i tip vezt, plius sheda pasistatem, as dar ir pora lysviu sukasiau biggrin.gif

Labai senai jau dairiausi žemės sklypo, nes mes bute gyvenam, o aš visad prijaučianti žemės ūkiui buvau, vyras tai labai happy kad nereikejo namo pirkt su žemės sklypu o aš čia taip pigiai prasisukau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pūga_: 17 spalio 2016 - 17:42
Pūga,šaunuolė,kaip smagu!!!🍒🍏🍎🍆🍓🍅
Atsakyti
Puga, nezinau kaip ten su tais sureliais, ar ju bus visada, ar tik dabar kai "lenku savaite". Va straipsnis apie surelius biggrin.gif
http://www.anglija.t...tuvisku-sureliu

Tai jau dabar rimti ukininkai patapot su zemes sklypu, liux, man patiktu bigsmile.gif
Atsakyti
O manes visuskai netraukia zeme biggrin.gif Kieme pilna lapu, bet tingiu sugrebt.. Aciu D kad kaimynai vijoklius issikapojo, tai tu lapu dar ne tiek daug..

Sureliu irgi nemaciau, nirs as ir i tuos lidlus poreciais uzvaziuoju.. Kai jau uzmatysit racleciu siurio, rekit garsiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 10 17, 19:22)
Puga, nezinau kaip ten su tais sureliais, ar ju bus visada, ar tik dabar kai "lenku savaite". Va straipsnis apie surelius  biggrin.gif
http://www.anglija.t...tuvisku-sureliu

Tai jau dabar rimti ukininkai patapot su zemes sklypu, liux, man patiktu  bigsmile.gif

Nu ryt važiuosiu dar kartą pažiūrėt, kaip aš jų užsimaniau biggrin.gif

Yra ir Londone tik su viena pažįstama kalbėjau kad ten žmonės stovi eilėje po kelis metus, dabar ypač išpopuliarėjo tarp jaunesnės kartos žmonių, nes visi nori kuo natūraliau maitintis smile.gif
Aš jau žvalgaus kur čia kokio arkliuko mėšlo gaut, kad but kuo labiau organinis biggrin.gif
Atsakyti
O juk pas jus lietuviska parduotuve budavo, ten sureliu tikrai visada rastum, ar nebera pardes?
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 10 17, 20:14)
O juk pas jus lietuviska parduotuve budavo, ten sureliu tikrai visada rastum, ar nebera pardes?

Yra dar, bet nemėgstu aš tos pardes savininko visada nuo kojų iki galvos nežiūri ir pastoviai rusiškai kalbina, nors ne kartą sakius kad nesuprantu ką sako biggrin.gif ir parkavimo ten niekad nerasta, tai ir nuvažiuoju gal kartą į pusmetį kai jau labai ko užsinoriu smile.gif
Atsakyti

Labas. Bandau nauja sm versija, na reik iprast :hmm: Ziuriu galima ir uzdaras temas jau daryt, ir postus "palaikint", va tik del nuotrauku nesupratau ar galima tiesiai idet be jokiu papildomu nuotrauku talpyklu pagalbos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 18 spalio 2016 - 17:27

Kol nepasakei,ne nemaciau,kad kazkokia nauja versija yra :D Bet man tai kazkokia nesamone...

Atsakyti