Įkraunama...
Įkraunama...

Londono širdyje dar vis ne ruduo

<p>Na idomiai idomiai, ir nebeleidzia gryzt i senaja versija  unsure.gif </p>
Visdelto galima vel i senaja versija gryzt, radau. Va fotke rodo kad galima ikelt tiesiai, bet kiek bandziau vis klaidas rode, matyt per dideles rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 18 spalio 2016 - 17:47
NA dar tobulins.VA kai visai istobulins,gal ir eisiu i nauja versija biggrin.gif
Nu bet ot viska reikia perdaryt.Viskas cia zinima,viskas aisku..Jei nori atsinaujint puslapi,nu pakeisk tapetus,uzrasus,bet kam tai drastiskai is esmes keist...PAskui taip ir issilaksto zmones,nes nebeikerta kaip elgtis...MAn tinka ir sena versija,kaip ir seni smailikai tiko biggrin.gif
Atsakyti
Galima slaptas temas padaryt, vo man tas patinka.
Galetume ir fotkes tiesiogiai cia keltis, nebereiktu Novai, FB kurtis biggrin.gif
Atsakyti
MAn tai ten bardakas kazkoks...O kam tas temas slept,vistiek kazkokiu labai jau paslapciu niekas viesai nerasineja...O bus spaltos temos,neateis nauju nariu ir ismirs tos temos...
Na tik del nuotrauku,kad lengviau idet,bet va Heida sake,kad taip lengvai neisideda...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 10 18, 16:51)
NA dar tobulins.VA kai visai istobulins,gal ir eisiu i nauja versija biggrin.gif
Nu bet ot viska reikia perdaryt.Viskas cia zinima,viskas aisku..Jei nori atsinaujint puslapi,nu pakeisk tapetus,uzrasus,bet kam tai drastiskai is esmes keist...PAskui taip ir issilaksto zmones,nes nebeikerta kaip elgtis...MAn tinka ir sena versija,kaip ir seni smailikai tiko biggrin.gif

bokalai
Atsakyti
Na kai zinai kad viskas ka parasei bus perskaityta bala zino kiek zmoniu, tai ka ten berasysi ax.gif pvz kokiuose bendraminciuose yra tokiu temu kur tikrai nenoreciau kad mane skaitytu, krutu plastines op ar kur bendrauja pagal miestus, gi ten taip lengva atpazint. Kazkadai senai kai pas mus buvo viena is drakiu, perskaiciau komentarus apie tai temoje kuri niekaip nesusijusi nei su musu tema, nei ten raso nei viena is sios temos, buvo labai keista, kad seka Londono mamas, o tema ta buvo apie aukstuomenes pletkus, elita,stiliu ir pan.
Atsakyti
NA tai paziurek,kokia FB ,,Londono mamyciu" tema ir atseit uzdara..Bet kam reikia,tas ilenda,prisirenka kokiu nusisnekejimu ri paskui straipsnius raso i laikrascius...
Butu cia temos uzdaros,kaip mes visos butume susipazine?OK,padarom dabar tema uzdara,bet pamazu irgi atsibarsto ir kas beliks?JAu ir taip realiai tryse bendraujam biggrin.gif Bet dar yra sansu,kad kokia naujoke prisijungs mirksiukas.gif
Vnz,man tinka ir neuzdara tema biggrin.gif Net jei ir bus uzdara,as vistiek nepasakosiu,kad pasidariau kokia plastine operacija.O gal ir viesoj temoj pasigirsiu biggrin.gif
Atsakyti
Man ir nereikia uzdaros temos, nieko nerasyciau, tik siaip mastau, kad jei tureciau vaikus sergancius, pati sirgciau sunkia liga na dar kazkas labai asmeniska ir noreciau pasikalbet ir pasidalint, tai labai tiktu uzdara tema.
Atsakyti

Jo, jo. 

Ar siaip jei grupe jau labai susibendravusi ir nebenori naujokiu, kodel gi ne. 

Kol kas man visai patinka nauja versija. Nors tokia saltesne, grieztesne atrodo, bet, kai pabaigs viska sukelti, galgi visai nieko bus. 

Atsakyti

Bet kokia ziauri si pilnatis, kiek visokiu nesamoniu aplink, o dar siandien koledze dvi bobos kaip susipese, viena kitai i galva siule, issifakino  :oh: maniau tikrai i gaurus viena kitai kibs.

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 10 18, 17:28)
Galima slaptas temas padaryt, vo man tas patinka.
Galetume ir fotkes tiesiogiai cia keltis, nebereiktu Novai, FB kurtis  biggrin.gif

biggrin.gif

kas cia per naujoves bigsmile.gif nerandu as jokiu naujoviu kol kas ax.gif va tik kad Limcamcos ir Giegos keli postai kazkokie kitokie mirksiukas.gif man nereikia naujoviu - ir taip viskas liuks mirksiukas.gif

baigineju daryt meatball'us, ryt MB is LT gryzta rolleyes.gif
Atsakyti

NOVA, gal tu senoje versijoje? Forumas SM paleistas naujas. Matai virsuje: Beta versija. 

HEIDA, eik tu sau, o ko jos ten taip? Man kaip tik labai rami pilnatis. Net neitiketina. 

Atsakyti