Įkraunama...
Įkraunama...

Londono širdyje dar vis ne ruduo

Heida,dėkui,pasuksiu jai...
Atsakyti
labutis merginos,

mes vis dar bandom itaisyti vaikus i mokyklas. gavom tik vienam kolkas vieta /tai jau beveik viska supirkom/ ir 7 diena sholiuos i mkyklele

dar klausimas kas turi vaiku :) a vaikams dedate kas deda pietums ? nes pusryciaus namie, isides vaisi koki ir ka pietu deti kad nesiterlioti ir butu naudingas maistas g.gif niekada nedejus tai labai butu smagu paskaityti ka Jus prigalvoja esate

laptopo kadangi motinines vyras nekeis kuri nusprogo, tai labai sunku prisesti prie personalinio ..
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2016 08 31, 17:03)
labutis merginos,

mes vis dar bandom itaisyti vaikus i mokyklas. gavom tik vienam kolkas vieta /tai jau beveik viska supirkom/ ir 7 diena sholiuos i mkyklele

dar klausimas kas turi vaiku :) a vaikams dedate kas deda pietums ? nes pusryciaus namie, isides vaisi koki ir ka pietu deti kad nesiterlioti ir butu naudingas maistas  g.gif  niekada nedejus tai labai butu smagu paskaityti ka Jus prigalvoja esate

laptopo kadangi motinines vyras nekeis kuri nusprogo, tai labai sunku prisesti prie personalinio ..

Priklauso nuo mokyklos,vieni duoda free lunch,dar nuo metų priklauso,kitus reikia mokėt,dar jei gaunat benefitus,tada irgi nereik mokėt..

Atsakyti
Iki antros klases lyg maitina nemokamai, nepamenu g.gif maniske dazniau valgo mokyklini maista nei nesasi is namu, bet jei nesasi tai sulciu, induka vaisiu/uogu, kartais jogurta na ir sumustini ar vrapsa suvynioju, dar kartais ryte chicken nugets pakepu ir sudedu i toki termo induka maza, plius pomidoriuku mazu.
Glinglingas, kokio amziaus tavo vaikai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 31 rugpjūčio 2016 - 19:11
Pati Patrankai sakau,kad ne 1 ir pati stebiuosi,kodel gymas pinigu nenusiskaiciavo lotuliukas.gif

MAniskaii visada valge mokykloj...LAbai labai labai retai ka imdavo is namu...Na koki obuoli,sausaini...Bet pietus jiems ir mokykloj patikdavo,nes duodavo is 3 patiekalu pasirinkt..O as jau ka padarau,ta valgyt ir reikdavo biggrin.gif Nori ar nenori biggrin.gif
Atsakyti
O paziurekit koks renginys bus bigsmile.gif
http://www.anglija.l...iepsnos-17058-2

Planuoju eit,jei MB gerai jausis..Nes ryt jau pilvo isvarzos operacija..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 08 31, 19:43)
O paziurekit koks renginys bus bigsmile.gif
http://www.anglija.l...iepsnos-17058-2

Nu gal ir smagu...bet nebūsiu Londone,arba sveikatos nebus rolleyes.gif
Soja taip perdrėskė man koją,kad nx...nors nusižudyk dabar,kaip baisiai atrodo,o suknelė virš kelių...

Taviškiui sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 08 31, 21:43)

Kazi ar bus jam jegu ilgai vaiksciot ar stovet po operacijos kelios dienos. Jei laparoskopu bus kelios skylutes isorej, bet viduj tai des tinkliukus, sujudins audinius, tikrai jausis iki poros savaiciu, nebent kazkaip kitaip cia daro op. Sekmes ir kuo greitesnio gyjimo 4u.gif
Atsakyti
Girdejot? Du lenkai buvo uzpulti Harlow. Vienas mire, kitas tik paleistas is ligonines. 5 paaugliai prie picerines uzpuole.

Giega, TB 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 31 rugpjūčio 2016 - 22:20
Sveikos 😉

Gotte smagu buvo susitikti ✌

Patranka super atrodai ir plaukuosena ir auskaras. Man ir kirptis ir dazytis reikia. Laukiu kol drauge is portugalihos grys prisiatoatigavus grys ir reiks organizuot susitikima grozio reikalams.

Sian visa diena pramiegojau beveik po naktines,ryt dar viena laukia 🙈
Atsakyti
Labas rytas...
Nu vakar susirasinejau su viena,laaaabai jau isgirta kitų,bet kas tinka visiems ,man gali netikri,nu bet lygtais supranta ko man reik,ir foto siunciau ir viska,tai sakau reiks bandyt uz poros sav,arba dar paklibinsiu Bleirinka taviskę kai gryš...duok zinoti.
Su rudenėliu...gražiausiais metų laikas man❤
Atsakyti

Labukas
Na ka
, su rugsejo 1, su saules uztemimu.. Mus jau paveike... Mb i ligonine reikua, isvarza siandien operuos, o mano masina neuzsiveda... Ir ner kada paziuret, nes jau veluojam i ligonine... Tai vaziuosiu su Mb masina.. Bet maniske dar bande uzstumt, dabar ji nebekieme stovi, o kas ja i vieta pastatys, neaisku, nes mb gi negales... Vnz...
Atsakyti