Įkraunama...
Įkraunama...

Londono širdyje dar vis ne ruduo

QUOTE(Limcamca @ 2016 09 01, 18:35)
Kaip tavo ligonis?

Heida, ar tu kita savaite irgi mokslus pradedi?

Visai gerai laikos biggrin.gif Sake tik maudzia,bet labai neskauda..Namo vis teik neisleido..Pilve 3 skylutes biggrin.gif

Masina jau ir vietoj.Sake ryt kvies AA,tegu paziuri kas yra,o tada jei akumas,keis akuma,jei kas rimciau,ves i garaza...O as ryt dar su MB masina vaziuosiu...Man kaip ir vietos daugiau joje,bet kazkaip nepaslanki ji man lotuliukas.gif

QUOTE(Limcamca @ 2016 09 01, 20:07)
Tai susitinkam kavos kita savaite  mirksiukas.gif

Ir as noriu cool.gif Bet jus ryte planuojat...Ryte as geriausiu atveju tik pirmad galiu...Ir tai nezinau,nes jau kelinta pirmadieni iskviecia i darba..

QUOTE(Heida @ 2016 09 01, 20:11)
Susitinkam. Man visos dienos nuo antradienio tinka.

Va va,o as nuo antrad visas dienas dirbu biggrin.gif
Atsakyti
Laba..mes po Hario Poterio apsilankymo,ryt įkelsiu foto...
Giega 4u.gif
Atsakyti
Siaip tai galiu ir pirmadieni, maze isvedu i mokykla ir galiu lekt kur noriu.
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 09 01, 20:41)
Siaip tai galiu ir pirmadieni, maze isvedu i mokykla ir galiu lekt kur noriu.

Na tai gal pirmadieniui ir pasiplanuojam?Nes siaip jau penktad vakare pasako-reiks pirmad ar ne..Nu dar kartais pirmad ryte paskambina,bet ten kokia 7 ryto paskambina,tai iskart r pasisakyciau cia..
Atsakyti
Limcamca, kada tu gali kavos kita savaite?
Atsakyti
Giega TB 4u.gif kad greiciau sveiktu 4u.gif

Nu ir as prastai miegojau, ir veju geru prisapnavau biggrin.gif O taip diena nieko tokio nenutiko, diena kaip diena. Dabar ziauriai miego noriu, bet dandysiu iki bbc ziniu datraukt
Atsakyti
Sveikos

Patranka mano kirpeja brightone gyvena,tai kai kerpyos susitinkam pusiaukelej pas mano sese arba as pas ja arba ji pas mane atvyksta 😉

Giega sveikatos taviskiui.

Kaip fain kad jau vaikai i mokyklas grys bent turesiu laiko sau🙈
Atsakyti
Labas rytas...Bleirinka,susiskambinsim,sorry,vakar nepersukau..
Atsakyti
Laba,
Aš pirmadienį lyg jau turiu ką veikti po mokyklų. Davai darom taip, jei Giega pirmadienį jungiasi, einam pirmadienį. Jeigu ne, tuomet gal antradienį? Heida, a?
Ei, kas kitas dar gal prisijungtėm kavos į Romfordą?
Atsakyti
Laba ryta.
Tinka man ir pirmadieni, ir antradieni drinks_cheers.gif
Prisipazinsiu kaip dasigyvenom, nusipirkom kapsulini kavos aparata lotuliukas.gif Sugebejom Jura vel pagadint, reik pas meistra i LT siust, tai kol prisiruosim cool.gif ir po sito jos antro sugedimo, isvis nebezinau ar jos noriu. Pabandysim su kapsulem pazaist, jei nepatiks, turim kam padovanot rolleyes.gif

Bleirinka, o tavo ir mazasis jau i mokykla eina ? bigsmile.gif

Puga, papasakok kaip tas mandras kinoteatras tau patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 02 rugsėjo 2016 - 10:45
O kokį pirkot?
Atsakyti
Heida,čia kaip ir man su sulčiaspaudėm,reikia citrusiniams,reikia daržovėms,lėtaeigės,greitaeigės,mikserių šmikserių kokteiliams...stovi,dulka,pinigai išleisti😂😂😂

Laba..
Atsakyti