Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (8tema)

QUOTE(lepinuke @ 2016 09 07, 07:30)
Labas rytas,

mūsų sūnelis nusprendė būti pirmasis...16.09.07, 1val.15 min. pasaulį išvydo mūsų džiaugsmelis, 48cm. 3070g.

Aš jaučiuosi gerai,neplyšau,nekirpo.Vaikutis dar atskirai, stebimas naujagimių skyriuje

Vau kokios žinios iš pat ryto thumbup.gif Didžiausi melyniausi sveikinimai mūsų pirmūnui leliukui ir jo mamytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif bet didelis vaikutis gime, mano išnešiotis mergaites tokio svorio neturejo thumbup.gif lauksim platesnės gimdymo istorijos kai atsigausi...
Papildyta:
Aš vakar nupirkau džipą leliukui, kitaip nepavadinsi, nes jis didžiulis, bet man tokie patinka wub.gif Tutis Zippy su klasikine važiuokle thumbup.gif man jie wub.gif dar vaistineje prigriebiau rinkinį po gimdymo, bet man atrodo kad jo bus daug nepanaudota, man tiek nereikejo anuos gimdymuos storų paketų g.gif dar multi mam kompresiukų kelis pasiėmiau, sudokremo. Pradžia yra. Šeštadienį į Lenkus žadam važiuot, žadu HM prašukuoti ir vaikui ir sau, dar įrenginėjam mergaitems kambarį, tai parketo reikia, tapetų, šviestuvų, kad tik jėgų tą dieną būtų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2016 09 07, 06:30)
Labas rytas,

mūsų sūnelis nusprendė būti pirmasis...16.09.07, 1val.15 min. pasaulį išvydo mūsų džiaugsmelis, 48cm. 3070g.

Aš jaučiuosi gerai,neplyšau,nekirpo.Vaikutis dar atskirai, stebimas naujagimių skyriuje

Kaip smagu skaityti tokias naujienas thumbup.gif

Dideliausi sveikinimai jums 4u.gif
, ir tikrai dičkis ! wub.gif

Jau pradedam byreti !!! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brasske: 07 rugsėjo 2016 - 08:14
Lepinuke, sveikinimai. Turbūt jau užaugęs buvo, ir naują pasaulį išvyst užsimanė. Gardaus pienelio ir ramių naktelių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2016 09 07, 04:30)
Labas rytas,

Na ant tu mano zodziu thumbup.gif Sveikinimai didziausi jusu seimai wub.gif 4u.gif lauksim visos gimdymo istorijos.

Kaip faaaina - jau prasidejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2016 09 07, 06:30)
Labas rytas,

Lepinuke wub.gif sveikinimai Jūsų šeimai 4u.gif aukite ir stiprėkite dabar wub.gif bet kaip tokiam laikui tikrai nemažiukas gimė, dabar gaus mamos pienuko ir šaus į viršų augti mirksiukas.gif
Atsakyti
Lepinuke,didziausiai sveikinimai 4u.gif Ramiu nakteliu ir saldaus pienelio.Tikrai didelis gime.
Atsakyti
Lepinuke, sveikininimai Jusu seimai 4u.gif wub.gif linkiu suneliui kuo greiciau sustipreti 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meluge @ 2016 09 06, 23:32)

Bonduke, as irgi turiu striju, tik ant slaunu is vidines puses. Kai buvau studente, su drauge vaziavom i skotija braskiu skinti per vasara, tada as 10 kg priaugiau labai staigiai. tai nuo tada man jos ir paliko.  irgi plika bamba nevaikstau, bet vistiek tepu krema ant leles namelio kokius tris kart dienoj, nes man nieztetu kitaip  blush2.gif  smile.gif

Strijos nuo odos elastingumo priklauso - atsiras ar ne ;) o odos elastingumas praktiskai yra genetika 4u.gif man ant krutines pauglystej atsirado, kai krutine isdygo tongue.gif man ji kazkaip greitai ir nemaza isaugo lotuliukas.gif o po pirmo nestumo, aisku, pilvas isvagotas. Nors nei svorio daug buvo, nei pilvas milziniskas 4u.gif yra kaip yra 4u.gif dabar jei kokia papildoma atsiras - tai viena daugiau ar maziau biggrin.gif plius su laiku jos svieseja ir maziau pastebimos ;) bet kaip sakiau, kas jas mato biggrin.gif

Apejau daktarus - ramiau pasidare, nors ir nieko naujo lotuliukas.gif lele ir kaip pakosciu, tai atsako savo darbais lotuliukas.gif siandien kiba zagsi, nes vos ne klyne vienodais intervalais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 09 07, 07:56)
Apejau daktarus - ramiau pasidare, nors ir nieko naujo lotuliukas.gif lele ir kaip pakosciu, tai atsako savo darbais lotuliukas.gif siandien kiba zagsi, nes vos ne klyne vienodais intervalais biggrin.gif

Man siandien nakti stipriai zagsejo kad net pilvas kilnojosi biggrin.gif

Nu kaaaa pirma dienele namuose wub.gif siek tiek paatostogausiu ir tada tiesiai i dekretines smile.gif aisku kaip priklauso, kai nereikia i darba tai akys placios nuo 6 ryto blink.gif
Atsakyti
maniske irgi zagsejo apie puse 5, tada puse 8 biggrin.gif speju jai nepatinka zagseti, nes pradeda muistytis smile.gif
Atsakyti
Lepinuke, kaip džiaugiuosi už tave, augit sveiki ir dideli thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Lepinuke!!! Sveikinimai didziausi! Graziu akimirku ir viso ko geriausio naujam zmoguciui siam pasaulyje! 4u.gif
Ir "o blyn, arteja"... biggrin.gif
Pabuvau siandien mankstoj nestukiu, truko apie valanda, visai fainiai buvo, pratimai kaip mokykloj tokie tempimo, raumenu stiprinimo, letai, pamoke kvepavimo pratimu, ant kamuoliu, ant kilimeliu, visai smagu nestukiu buryje, tik kad visos drovios ;)
Einu siand i TA, turetu echo israsyt, krauja. Tiek ziniu is manes siandien, silta Klaipedoj, vejas stiprus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuolyne: 07 rugsėjo 2016 - 13:41