Labas rytas. Nedraugauja su manim miegas

QUOTE(Brasske @ 2016 09 10, 05:54)
ne su tavimi viena

QUOTE(tercija @ 2016 09 10, 06:41)
Tikrai, kad. Jau beknapsant ir pusryčių laaaabaaai užsimaniau. Pilvuko pačią apačią vakar maust lyg pradėjo, šiek tiek mm pradžią priminė ir vaikutis besigręžiodamas gėlė. Tai ne kiek skaudėjo, kiek išsigandau, tai kas toliau bus, kad tokia baiminga ir jautri

Labas rytas
Ir man nesimiega...
Tai būtų idealus vardas, bet prie pavardės netinka, pavardė trumpa ir baigiasi -kys... mergaičių vardai Luknė ir Ūla
Tai tik šitas variantas ir yra, bet man lyg ilgokas, kažkaip kol kas nelimpa. Dar yra upė Žygis, Alkas, bet MB kategoriškai nesutinka
Papildyta:
Mano pilvinukas ir pačioj apačioj galva vis sukioja, tada saldu būna, nesuprasi ar į WC nori ar kas darosi

Ir man nesimiega...
QUOTE(Tasira @ 2016 09 09, 21:51)
Tai būtų idealus vardas, bet prie pavardės netinka, pavardė trumpa ir baigiasi -kys... mergaičių vardai Luknė ir Ūla
QUOTE(tercija @ 2016 09 09, 23:46)
dar Alantas, graži reikšmė, upėvardis, nuo žodžio alėti, linksmai tekėti per gyvenimą

Tai tik šitas variantas ir yra, bet man lyg ilgokas, kažkaip kol kas nelimpa. Dar yra upė Žygis, Alkas, bet MB kategoriškai nesutinka

Papildyta:
Mano pilvinukas ir pačioj apačioj galva vis sukioja, tada saldu būna, nesuprasi ar į WC nori ar kas darosi

Labas rytas, as siandien net 2 val ilgiau miegojau
bet kas is to, nakti uzeina kosulys ir pabundu. Nusikapacinau per ta savaite su tais budinejimais n kartu per nakti. Isejus net is veido kazkokia
Dabar baugu pasidare, tai kaip bus su lelium, kai ne tik pabust, bet ir pampis bei maitinimas dar lauks
Apie upes
Nemuna pazistu - bet tokia asilo galva kad
Man lyg vienas vardas pradejo galvoj suktis
Na, pries kokius 5-6 metus sakiau, kad tokiu vardu pavadinciau dukra, jei tokia kada rastus. Dabar vel jis man uz akiu uzkliuvo
tik vyras dar nezino, tai tyliu
dukrai tai, kadangi ir Ona tiktu (cia jos paugliskas protestas taip demonstruojamas
), tai kazi ar jos nuomones beklausiu
Vakar musu 5toke buvo switch parodoj, dalyvavo gineso rekordo siekime programavimo pamokoj, grizo patenkinta ir pilna ispudziu. Isbande visokias naujausias technologijas.

Apie upes

Vakar musu 5toke buvo switch parodoj, dalyvavo gineso rekordo siekime programavimo pamokoj, grizo patenkinta ir pilna ispudziu. Isbande visokias naujausias technologijas.
QUOTE(bonduke @ 2016 09 10, 07:36)
Na, pries kokius 5-6 metus sakiau, kad tokiu vardu pavadinciau dukra, jei tokia kada rastus. Dabar vel jis man uz akiu uzkliuvo
tik vyras dar nezino, tai tyliu
dukrai tai, kadangi ir Ona tiktu (cia jos paugliskas protestas taip demonstruojamas
), tai kazi ar jos nuomones beklausiu

Išduok paslaptį

Buvę ir man taip, perskaičiau gražų mergaitišką vardą, ale kaip reik, tai neatsimenu

Bandžiau kuist kur jį mačiau, bandžiau raides pirmas prisimint, nu niekaip

O tąkart toks gražus pasirodė.
Braske, is lietuvisku gamtisku
Kazin kaip musu lepinukei
sekas????

Kazin kaip musu lepinukei

Labas rytas,
Atsikeliau sudinos nuotaikos. Betgi ir vyras matai toks atsikele!!!! Tai galvoju,ar turesiu galimybe paliudet, mintyse siust visus toli toli ir uzsiimti tik kuo pati noriu, ar reiks rupintis vaiku,maistu ir t.t.
Leksiu bendra krauja priduot privaciai,nes vyras neisleido iki poliklinikos. Reikia gi ir man hemoglobina sekt.
O siaip pavargau nuo skausmeliu,bet dar laukia menuo tu skausmeliu,tada gimdymas ir tada dar menuo visokiu kitokiu skausmeliu ir nepatogumu. Kaip zmones su kokiom rimtom bedom gyvena?!
Atsikeliau sudinos nuotaikos. Betgi ir vyras matai toks atsikele!!!! Tai galvoju,ar turesiu galimybe paliudet, mintyse siust visus toli toli ir uzsiimti tik kuo pati noriu, ar reiks rupintis vaiku,maistu ir t.t.
Leksiu bendra krauja priduot privaciai,nes vyras neisleido iki poliklinikos. Reikia gi ir man hemoglobina sekt.
O siaip pavargau nuo skausmeliu,bet dar laukia menuo tu skausmeliu,tada gimdymas ir tada dar menuo visokiu kitokiu skausmeliu ir nepatogumu. Kaip zmones su kokiom rimtom bedom gyvena?!
Labas rytas
as irgi prie skausmeliu prisidesiu - taip spaudzia apacia, lad atrodo iskris tuoj
Vardai vardeliai... kaip priimti ta sprendima nezinau
pavydziu tiems, kurie jau simta metu zino kaip pavadins vaikus
Man senoviniai tai nelabai... norisi tokio ne "posh isskortinio labai" bet ir ne tokio su kuriuo puse miesto vaiksto

Vardai vardeliai... kaip priimti ta sprendima nezinau

Man senoviniai tai nelabai... norisi tokio ne "posh isskortinio labai" bet ir ne tokio su kuriuo puse miesto vaiksto

QUOTE(Liusiperiukas @ 2016 09 10, 10:14)
Kaip zmones su kokiom rimtom bedom gyvena?!
Va va - turbut pripranta

As galvojau gal lauke pabut, oras geras, iki tevu atsliauziau. Cia nuosavas kiemas, erdve. Nu ka - prisedau- ale labiau noris prigult

Dar dziaugiuos, kad bent kol kas nestumo bedos jokios manes nekankina ir nenervina

Sveikos,kaip jūsų kojelės?mano tai ištisai be formos,nu žodžių kulkšnių nesimato.sutinusios
dar pasiskaiciau apie tai tai baugu paliko apie visokias preeklamsijas😥😨mąstau kad reikia vandens patriubyt nors per prievartą,nes isgeriu nu gal puoduką,du gryno vandens
Nenorėčiau kad kokio baltymo atsirastų ir i ligonine nugrustu😨

QUOTE(aastaa29 @ 2016 09 10, 14:55)
Sveikos,kaip jūsų kojelės?mano tai ištisai be formos,nu žodžių kulkšnių nesimato.sutinusios
dar pasiskaiciau apie tai tai baugu paliko apie visokias preeklamsijas😥😨mąstau kad reikia vandens patriubyt nors per prievartą,nes isgeriu nu gal puoduką,du gryno vandens
Nenorėčiau kad kokio baltymo atsirastų ir i ligonine nugrustu😨

Pasidaryk šlapimo tyrimą, aš tai pasiskolinau spaudimo matuoklį iki gimdymo ir laikau šalia lovos dėl visa ko, bet pas mane viskas ok. Vienai giminaitei ir pažįstamai buvo preeklampsija, bet nuvažiavo šiaip pas savo gydytoją ir gerai jautėsi, greit supakavo ir padarė cezarį. Vieną dieną gali nebūt, kitą jau atsirast aukštas kraujospūdis ir baltymas per pusdienį sukilti